joi, 25 decembrie 2014

FreeBitco.in

Make BTC
Mai e puțin și se încheie și acest an, cu bune și cu rele, cu plusuri și cu minusuri în afacerile online. Voi prezenta un bilanț al anului 2014 la începutul anului viitor, acum vă spun cum să câștigați bitcoini gratis.

În prima postare din acest an spuneam că moneda Bitcoin urma să fie un element important în 2014, apoi am făcut o descriere a monedei virtuale și nu puteam să las anul să treacă, fără să prezint o metodă de a câștiga bitcoini.

FreeBitco.in e un robinet de bitcoini(așa se traduce Bitcoin faucet), adică unul din multele programe care oferă bitcoini gratis în schimbul unor sarcini simple. Aici trebuie să completăm un cod CAPTCHA(Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart) la fiecare oră și vom primi niște satoshi(subdiviziuni ale monedei Bitcoin). Valoarea premiului depinde de numărul norocos care este generat aleator după introducerea codului CAPTCHA. Plata se face automat sau manual în portofelul vostru Bitcoin, fără de care nu vă puteți face cont la robinetul de bitcoini. Dacă nu aveți încă portofel, vă puteți face la Blockchain. La FreeBitco.in se poate câștiga și din afiliere. 50% din câștigurile afiliaților vor fi ale voastre. În acest moment 1 BTC=327$ și e bine să avem fiecare o bucată cât de mică din această prăjitură.

Înregistrați-vă aici!

4 comentarii:

  1. Over at Moon Bitcoin you may get free satoshis. 514 sat. every 24 hours.

    RăspundețiȘtergere
  2. YoBit enables you to claim FREE CRYPTO-COINS from over 100 unique crypto-currencies, you complete a captcha once and claim as many as coins you need from the available offers.

    After you make about 20-30 claims, you complete the captcha and continue claiming.

    You can click CLAIM as many times as 30 times per one captcha.

    The coins will safe in your account, and you can exchange them to Bitcoins or USD.

    RăspundețiȘtergere
  3. If you are looking to buy bitcoins online, Paxful is the ultimate source for bitcoins as it allows buying bitcoins by 100's of different payment methods, such as Western Union, MoneyGram, PayPal, Visa, MasterCard, American Express and they even allow exchanging your gift cards for bitcoins.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se castiga bine pe Freebitco si merge sa trimiti criptomonedele castigate direct intr-un portofel pentru bitcoin ca Ledger Nano S. Acum se poate comanda si din Romania la oferta, vezi
    Ledger S pret. Merge sa stochezi si alte monedele pe care le castigi pe Freebitco in fara de Bitcoin.

    RăspundețiȘtergere