vineri, 26 decembrie 2014

PaidVerts

PaidVerts
PaidVerts e un program din noua generație de PTC-uri, un hibrid între Paid To Click și Revenue Share. Programul revoluționar face parte din portofoliul My Traffic Value, o platformă de publicitate online creată în 2012 de Joel William Cook.

Programul PTC a fost lansat în 31 martie 2014 și e diferit de toate celelalte programe de acest fel, fiind primul PTC care plătește în dolari. PaidVerts se bazează pe puncte(Bonus Ad Points), iar punctele ne aduc bani. Cu cât avem mai multe puncte, cu atât câștigăm mai mulți bani. Dar cum adunăm puncte? Cumpărând reclamă. Pentru fiecare dolar investit în reclamă vom primi 3100 BAP, 50 de vizite de câte 30 de secunde pentru site-ul nostru, după ce în prealabil s-au copiat 3 linii de text despre ofertă, 25 de afișări pentru un banner 728x90, 100 de afișări pentru un banner 125x125 și 1.55$, pe care îi primim după ce vizualizăm reclame de această valoare. Se mai pot obține puncte din cele 8 reclame de 25 BAP, pe care le primim zilnic, sau din diferite jocuri, dar acolo se pot și pierde. Cam ăsta e conceptul după care funcționează PaidVerts. Eu m-am înscris în 8 mai 2014 și am primit două plăți până acum:


Nu știu dacă voi mai primi vreo plată de la PaidVerts, dacă acest model de afacere e sustenabil, așa cum nu știu dacă ninge mâine în Brașov. În afacerile online orice e posibil, astfel că PaidVerts poate să ofere aceleași facilități ca în prezent și să plătească în continuare timp de două luni, șase luni, un an, sau mai mult, dar poate să dispară și mâine. Ceea ce știu e că acest program revoluționar are aproape nouă luni vechime și plătește la fel ca în prima zi, așa că puteți să câștigați și voi niște bani de la primul PTC care plătește în dolari.

6 comentarii:

 1. nus nici eu sigur cu sit-ul acesta paidvert

  RăspundețiȘtergere
 2. nus nici eu sigur cu sit-ul acesta paidvert

  RăspundețiȘtergere
 3. FERITIVA DE PAIDVERTS.va pierdeti timpul cu el.sunt de 2 luni jumatate pe site dar degeaba.ii timp pierdut.pe cand sa castigati va blocheaza conturile.codurile sunt batute incorect de si le bati corect.NU VA faceti DE lucru cu deseurile care va fraieresc cu paidvert-ul

  RăspundețiȘtergere
 4. Get daily ideas and methods for making THOUSANDS OF DOLLARS per day FROM HOME for FREE.
  SUBSCRIBE TODAY

  RăspundețiȘtergere
 5. SuperPayMe is an high paying get-paid-to website.

  RăspundețiȘtergere
 6. The best things about Clixsense Get-Paid-To-Click Program:
  1. Up to $0.02 per click.
  2. 5 secs lowest timer.
  3. Re-click every 24 hours.

  RăspundețiȘtergere