miercuri, 23 octombrie 2013

Scot vreo 400-500$ lunar din PTC-uri

Nu sunt mulţi cei care câştigă sume importante de bani din PTC-uri, mai ales în România. Rareş Luţia e unul dintre cei mai importanţi jucători din industria PTC, de la noi din ţară şi îl găsiţi pe forumuri cu username-ul rlutia66. Consider că experienţa şi cunoştinţele sale sunt importante pentru noi toţi, de aceea i-am solicitat un interviu. Iată ce am aflat de la el:

BANI GREI PE NET: Salut Rareş, spune-ne câteva cuvinte despre tine!
Rareş Luţia: 47 de ani, căsătorit, doi copii, absolvent de electrotehnică, dar tot ce am profesat a fost în preajma software IT. De 2 ani am hotărât să iau viaţa în piept, aşa că sunt self-employed şi reuşesc să menţin un venit care să îmi permită să ţin cei doi copii la studii în UK, două case, două maşini şi ce mai vine pe lângă.

BANI GREI PE NET: De când te-ai apucat de PTC-uri şi câţi bani câştigi lunar din aceste afaceri online?
Rareş Luţia: Acum 2 ani, când am schimbat "angajatorul", am avut o perioadă mai grea. Fiică-mea mi-a spus de asta cu făcutul de bani pe Internet din surfing. Aşa că prin decembrie, când s-au cam închis buzunarele clienţilor, am aplicat pe un site care nu mai există, Varolo, care nu semăna deloc cu ceea ce înseamnă PTC acum, în sensul că reclamele erau "pe bune", la Snickers, Dr. Pepper, etc. Din păcate, reclame pentru România nu prea erau, aşa că am mai căutat şi am găsit ClixSense. Dacă la primul nu am câştigat nimic, la al doilea am reuşit să scot primii bani în ianuarie, după care mai substanţial în lunile ce au urmat, dat fiind că au apărut task-urile. Mai târziu am încercat şi alte site-uri, dar fiecare avea câte ceva. Continua să nu se lege şi am înţeles că fără refi, nu prea are ce să iasă. În toamna lui 2012 am intrat pe ProBux, unde mi-a mers, pot spune, foarte bine. Un venit personal substanţial m-a făcut să risc şi să îmi iau Ultimate, foarte tentant, având în vedere că găsisem un "filon" de referali. Nu a trecut un an de atunci, dar rezultatele sunt destul de bune: la 1.000$ cheltuiţi pe site, am scos 2.300$ şi mai am în balanţă acum, 300 şi un pic. Cu banii câştigaţi mi-am făcut un site propriu, cu un host de nădejde, care să ţină lejer traficul a peste 100.000 de vizite pe zi. Mă întrebai cât scot pe lună? Nu ştiu, vreo 400-500$ lunar. Cam jumate pun la loc, pentru că încă nu am reuşit să fac un sistem de autofinanţare a publicităţii, la site-ul de care pomeneam.

BANI GREI PE NET: În câte PTC-uri activezi în acest moment, cât timp le dedici zilnic şi ce strategie ai pentru a câştiga cât mai mult?
Rareş Luţia: Cred că sunt vreo 10 site-uri pe care sunt activ zilnic, într-o măsură mai mare sau mai mică. ClixSense a rămas pe listă, în ciuda veniturilor simbolice, datorită seriozităţii şi corectitudinii. Mai greu cu refii acolo, aşa că am intrat pe NeoBux şi am cunoscut refii închiriaţi. M-am prins destul de greu că deşi nu sunt boţi, cum poate mulţi ar crede, clicurile lor sunt "shared" între mai mulţi "proprietari", aşa că până îţi vine rândul să mai primeşti comision de la ei, mai durează. Era prea târziu, îmi luasem deja Golden şi colac peste pupăză, am câştigat încă unul la AdPrize. La refi am renunţat pentru că erau pe pierdere, oricum o dădeam. În ultima vreme mi-au intrat direcţi, iar lucrurile se mişcă cu totul altfel, pentru că pe lângă clicuri, ei îmi aduc comision pe task-uri şi cumpărat de reclame. Evident mai este ProBux, la care fac 9-10$ pe zi de la direcţi şi cam 2-3$ profit real de la închiriaţi. Mai pune pe lângă: Marketagent.com, SuperPay.Me, WordLinx, Naidbux, recentul NouLinx(care aşteptăm să îşi deschidă porţile pe bune), GoldenClix, GlobalBux, Clixzor şi The Bux. Ultimele două au încetat plăţile, dar sunt bune pentru publicitate. Pierd cam o oră dimineaţa, iar seara, dacă nu am ceva mai bun de făcut, încă câteva ore. Cât priveşte strategia de a spori câştigurile, una singură: jumătate pun la loc. Strategia pe termen lung: autofinanţarea site-ului.

BANI GREI PE NET: Care sunt cele mai profitabile 3 programe pentru tine?
Rareş Luţia: Deşi am mai spus, dacă e să le pun într-un top, ar arăta aşa: ProBux, Clixzor(chiar dacă acum nu plăteşte în PayPal, mi-a adus prea mult ca să nu îl trec aici) şi cred că pe locul 3 e PTCSolution.

BANI GREI PE NET: Mulţi dintre cei care se implică în această industrie, se lasă de clicuri după scurt timp. Care crezi că e cauza?
Rareş Luţia: Prima cauză: aşteptările prea mari. Li se promite marea cu sarea de diverşi, în diverse reclame şi când văd ce iese, renunţă. A doua: superficialitatea. Trebuie să fii destul de hotărât şi să ai răbdare, ca să ajungi să înţelegi ceva din asta. A treia: probleme personale, încercarea de a trişa(care se încheie cu suspendare de cont), ş.a.m.d.

BANI GREI PE NET: În afară de PTC-uri, mai eşti implicat şi în alte afaceri online?
Rareş Luţia: Afacerea mea proprie este online, în mare măsură. Nu trebuie să fiu neapărat la sediul clientului, ca să îi rezolv problemele pe care le are.

BANI GREI PE NET: Pe Internet, pe lângă afacerile durabile şi profitabile, sunt şi multe înşelătorii. Cum te fereşti de ele?
Rareş Luţia: Nu risc în programe cu costuri mari şi nu "pun botul" la cele care oferă câştiguri dubios de mari. Ai văzut reclama la site-urile alea 400dollars, 900dollars. Dacă poţi să crezi că cineva plăteşte 400$, ca tu să citeşti un E-mail, înseamnă că ai o problemă. Ţepe am luat şi eu, dar câtă vreme au fost în măsura în care le-am putut acoperi din alte PTC-uri, eu zic că a fost OK. Tare bună e vorba aia: "investeşte cât îţi poţi permite". Parcă aşa era, nu?

BANI GREI PE NET: Ce le transmiţi celor care citesc acest blog şi care vor să câştige bani grei pe net, la fel ca tine?
Rareş Luţia: Dacă vor să câştige în prima lună, mai bine ar face să-şi caute un job. Dacă speli parbrize la intersecţie, vei câştiga mai mult. Dacă sunt pregătiţi să facă treabă, trebuie să îşi cultive clicul pe tot ce mişcă şi să înveţe să câştige cenţi, înainte să înţeleagă puterea centului.

BANI GREI PE NET: Îţi mulţumesc foarte mult şi îţi urez succes în continuare!
Rareş Luţia: O seară plăcută şi ţie!

380 de comentarii:

 1. Undeva , candva ma tineam si eu de ptc , insa acum greu iti gasesti refferali , multe sunt scam ..
  Prefer Adsense

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pe adresa de mai jos aveti site-rile PTC cele mai de incredere, care platesc sigur si tot ce trebuie sa stiti despre acestea. Am cont pe toate aceste site-uri si lucrez constant cu ele. Cred ca ati auzi multi de acele site-uri cu care poti face 10 de euro ...sute de euro in cateva minute sau pe zi, ei bine acelea sunt numai minciuni. Cu aceste site-uri poti face ceva banuti in timpul liber, nu mult (asta in cazul in care nu aveti referali, iar daca aveti referali puteti ajunge la sume foarte mari), dar e mai bine decat sa stai sa pierzi vremea pe internet pe facebook sau pe jocuri. Va urez mult succes!!

   http://banidinptc.cabanova.com/

   Ștergere
  2. MarketGlory http://l0.ro/6NR
   http://l0.ro/6NR Este un joc interesant nu trebue sa faci alceva decat sa muncesti 1 ,si sa dai cele 10 lupte,daca muncesti zi de zi vei primi bonusuri care sunt foart inportante la inceput usor usor vei creste ,trebue rabdare la inceput,apui din ce produci cunperi energie care-ti va mari bonusurile de lupta .Citeste forumul in timp ce dai luptele pentru a te documenta bine si ati face o strategie buna ,dar si rubrica topuri unde vei vedea lista cu,castigurile foarte bune ale celor inscrisi (jocul plateste) 500,1000,2000 euro este ceva ,dar trebue rabdare, rabdare .Daca doresti informati de la mine te voi ajuta cu mare drag,SUCCES.

   Ștergere
  3. http://www.viespar.ro/?reff=9919338d9f2e0c1a61a3619bdb3f55bc

   Ștergere
  4. Oricum sunt pacaleli. Eu mi-am luat-o de la Qumfrage.

   Ștergere
 2. mai deci concluziile pe care le-am tras eu sunt:

  Nu renuta in da click-uri pe ptc-uri, pana la urma o sa iti faci bani pe care ii poti investi pentru a face mai multi bani.

  Ferestete de tot ce promite mare cu sarea dar defapt tot ce iti dai ei este o tzeapa.

  Fara referi nu faci prea mult, cauta si fati mai multi referi

  RăspundețiȘtergere
 3. Din pacate acum este o industrie in picaj, in cadere libera ! Totusi se mai fac bani , insa trebuiesc cunostinte aprofundate si mici investitii ca sa scoti mai mult decat bani de un suc.De altfel cele spuse mai sus sunt valabile pentru majoritatea afacerilor pe net. Cunostinte aprofundate si foarte, foarte multa munca.Banii nu pica din cer ! Restul sunt basme

  RăspundețiȘtergere
 4. Ma bucur sa vad ca romanul munceste, e bine ca maine o sa mananc paine PTC si o bem lapte de la referalul de la colt. Superb va doresc sa continuati sa va ganditi numai la bani obtinuti usor. Este cel mai lin drum spre o societate sustenabila.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. MarketGlory http://l0.ro/6NR
   http://l0.ro/6NR Este un joc interesant nu trebue sa faci alceva decat sa muncesti 1 ,si sa dai cele 10 lupte,daca muncesti zi de zi vei primi bonusuri care sunt foart inportante la inceput usor usor vei creste ,trebue rabdare la inceput,apui din ce produci cunperi energie care-ti va mari bonusurile de lupta .Citeste forumul in timp ce dai luptele pentru a te documenta bine si ati face o strategie buna ,dar si rubrica topuri unde vei vedea lista cu,castigurile foarte bune ale celor inscrisi (jocul plateste) 500,1000,2000 euro este ceva ,dar trebue rabdare, rabdare .Daca doresti informati de la mine te voi ajuta cu mare drag,SUCCES.

   Ștergere
  2. Da. E dragut ca romanii cred in aceste povesi.

   Ștergere
  3. Da. E dragut ca romanii cred in aceste povesi.

   Ștergere
 5. cu un blog cu 150-200 de viz pe zi, oare cati bani se scot din Ad Sense?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu nu ştiu să-ţi răspund. Nu folosesc Google AdSense.

   Ștergere
  2. MarketGlory http://l0.ro/6NR
   http://l0.ro/6NR Este un joc interesant nu trebue sa faci alceva decat sa muncesti 1 ,si sa dai cele 10 lupte,daca muncesti zi de zi vei primi bonusuri care sunt foart inportante la inceput usor usor vei creste ,trebue rabdare la inceput,apui din ce produci cunperi energie care-ti va mari bonusurile de lupta .Citeste forumul in timp ce dai luptele pentru a te documenta bine si ati face o strategie buna ,dar si rubrica topuri unde vei vedea lista cu,castigurile foarte bune ale celor inscrisi (jocul plateste) 500,1000,2000 euro este ceva ,dar trebue rabdare, rabdare .Daca doresti informati de la mine te voi ajuta cu mare drag,SUCCES.

   Ștergere
  3. buna ... daca te rogimi poti spune si mie cum se poate castiga cu jocu asta? asta este id- ingerasmik90

   Ștergere
 6. salutare
  bani grei pe net fac si eu, mult prea usor, ca am avansat.
  am ceva referali pe un site, primesti 10% din cat face fiecare.
  un membru simplu, primeste 5 sau 6 vizualizari pe zi, a cate 2 dolari fiecare, timp de 30 de secunde.
  minimul de plata, este 1000 de dolari, pe care teoretic de unul singur ii faci in 3 luni, dar daca ai referali, poti sa-i faci chiar intr-o luna.
  din 1000 de dolari, daca scazi taxele pe care le opreste orice PTC, ramai cu peste 600 de dolari.
  eu am riscat sa-mi pierd timpul, si am castigat. cine nu risca, nu castiga. 3 minute pe zi, este o picatura de apa intr-un ocean.

  http://www.twodollarclick.com/banners/banner2.png

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ai reusit sa scoti bani de pe acest sait?

   Ștergere
  2. dupa cat timp ai reusit sa- i scoti ca si eu i-am facut acei 1000 de dolari si nu mio dat nk

   Ștergere
 7. am uitat sa va spun, ca veti gasi informatii, cu site-uri pentru facut bani pe net, pe noul meu site creat pentru asa ceva.

  http://dinastya-bucata.ucoz.ro

  mai am site unde poti face zilnic 16 euro, citind 8 stiri a cate 2 euro pe zi, primele 4 zile, apoi 2,10 euro pentru fiecare stire. dar inca nu stiu daca platesc banii, abia cu stirile de azi dau retragere, ca voi face suma minima de 350 de euro. plata ar trebui s-o faca in 14 zile.
  daca vreti sa intrati pe acel site, am sa va anunt peste 14 zile daca am primit sau nu banii.
  preventiv, ati putea sa va creati cont, sa strangeti ceva bani, iar daca eu iau banii, continuati. daca nu-i iau, va opriti.
  nu aveti nimic de pierdut.
  gasiti adresa site-ului respectiv, la mine pe site.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ştefan, îţi recomand să te laşi de site-urile care promit sute de dolari într-un timp scurt. Sunt înşelătorii. Poţi încerca afacerile prezentate la mine pe blog, sunt mai puţin bănoase, dar mai sigure.

   Ștergere
 8. Salutare va prezint QuickBux!
  O metoda super usoara ,care in decurs de 10 zile iti va aduce garantat 2$
  Eu am testato si am primit plata!
  In prima zi se face 0.2000*10=2$
  E simplu!
  Inregistreaza-te aici:http://www.quickbux.net/?ref=burdenalexys

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. daca ai timp liber si pe langa alte site din ptc te mai insrii si in acestea pe care le lucrez eu si am fost rasplatita intr-un timp de 2-3 luni fara ajutorul nici unui referal ,atunci poti creste putin veniturile tale


   https://trafficmonsoon.com/land.php?id=2&ref=lumar23 aici am scos 2$ dupa 8 zile
   http://www.pvtraffic.com/?r=lumar23 am scos 5 dolari dupa 1 luna si 7 zile

   https://bitsforclicks.com/?r=5L90KR5U0X9N8J3 (aici este vechiul COIN AD,care si-a schimbat denumirea ,dar fondurile au ramas in cont) se plateste in bitcoin si am facut cateva retrageri mici in portofelul meu
   www.marketpaid.com/index.php?ref=lumar23 aici se retrage la 1 $ care se face in 10 zile
   si cel mai iubit de mine este BITLANDERS http://www.bitlanders.com/register?c=gr234234__367520__0__0 aici este un fel de facebook unde trebuie sa intri zilnic sa postezi sau sa citesti 5 bloguri,sa postezi fotografi si video unde tu trebuie sa primesti buzz-uri de la prieteni tai si bineinteles sa le returnezi la randul tau, aici se plateste in bitcoin ,eu am scos fara ajutorul nici unui refferal dupa aprox.4 luni echivalentul a 25 $ (dar mentionez ca am facut si cateva donatii din contul meu) acum ma apropii din nou de o noua plata
   Bineinteles toti trebuie sa inteleaga ca treaba merge mult mai bine si mai repede in functie de cati refferali ai, o spun din proprie experienta

   Ștergere
 9. http://www.banipeptc.blogspot.ro/ blogul meu pan acuma au platit doar 0-12, iar 13-21 N-au platit. semnat jiglea bogdan. De si recomand 13-21 pana nu ma platesc pe mine nu am incredere ca platesc ex la quickbux astept din Jan 24 2014 02:21:12 AM 2.00 Pending - Cancel.

  RăspundețiȘtergere
 10. cel mai bun ptc asa cum a zis Rares este http://www.probux.com/?r=brici
  Daca ai o strategie buna si fara investitii in timp o sa scoti bani buni.

  RăspundețiȘtergere
 11. si dollarsincome e bun , faci cam 0,35 dolari pe zi numai din reclame, va puteti inregistra aici http://dollarsincome.com/-389635.htm

  RăspundețiȘtergere
 12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 13. Deci va propun poate cea mai simpla metoda din care se pot scoate bani in momentul de fata....Siteul nu este SCAM Intr-o zi am primit 4$ in mai putin de o ora!
  Nu glumesc....Incearca si nu rata pentru ca o sa regreti...bagate acum iar daca tu nu scoti bani intr-o pora din acest site iti permit sa ma injuri personal....
  Site-ul este:http://goo.gl/q6eZT1
  NU ESTE O GLUMA PROSTA!!!!

  RăspundețiȘtergere
 14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 15. Aici sunt cateva din cele mai bune site-uri PTC (paid to click) si platesc 100%, aveti dovezile de plata. Doar copiati linkul pe care vreti sa va inregistrati in browserul dumneavoastra.

  http://dollarsincome.com/-396657.htm
  http://www.clixsense.com/?6320482
  http://www.probux.com/?r=BabataGabriel
  http://www.gladbux.com/?ref=babatagabriel
  http://www.fusebux.com/index.php?r=BabataGabriel
  http://www.zapbux.com/index.php?r=BabataGabriel
  http://www.neobux.com/?r=BabataGabriel
  http://drclix.com/?ref=BabataGabriel
  http://wordlinx.com/?r=640415
  http://www.globalbux.net/?ref=BabataGabriel
  http://www.goldenclix.com/?ref=BabataGabriel

  Nu necesita investitii, asta in cazul in care nu doriti acest lucru. Nu aveti nimic de pierdut ! Aceste site-uri nu sunt SCAM, sunt printre cele mai bune.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
   te joci te distrezi si castigi bani
   https://www.hamllet.com/register.php?r=killerX
   play and win real money
   video tutorial
   https://www.facebook.com/groups/hamllet.killerx/

   Ștergere
 16. Eu stiu un site de genul ptc doar ca e mai bun si plateste in euro pt like-uri facebook/twiter vizionari youtube s.a.m.d.Linkul: http://www.fanslave.net/ref.php?ref=985805

  RăspundețiȘtergere
 17. New Trusted Unique PTC Site owned by Grand Clickers Ltd
  http://goo.gl/08rZ5r

  RăspundețiȘtergere
 18. Castiga bani serios alaturi de echipa ta ! Functioneaza , iti promit! http://www.viespar.ro/?reff=7e63711eab055a0da0c8a87a1a11e33a

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. salut ma numesc dafin petre ,sunt deja inregistrat pe viespari.ro si ma gandeam daca nu vrei sa facem o echipa.Daca esti de acord spune-mi cum se procedeaza.

   Ștergere
 19. ProBux este cel mai bun site PTC , daca vreti sa incercati inregistrati-va pe urmatorul link http://www.probux.com/?r=cdj018

  RăspundețiȘtergere
 20. http://www.marketglory.com/strategygame/eduard84
  intri iti faci cont dai 10 lupte refferal si lucrezi in fiecare zi si dupa cateva luni incepi sa castigi ceva .sunt pers care dupa 2-3 luni deja retrag cate 50-100 euro pe luna .ideea e sa intri in fiecare zi cate 1 ora .in total sunt vreo 23000 mii de jucatori numai din romania sunt pers care sunt de 2 ani si castiga 1000-1500 euro pe luna.dar ca sa ajungi ca ei trebuie un pic de efort din partea ta.eu zic sa incercati.succes!!!!
  http://www.marketglory.com/strategygame/eduard84

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
   te joci te distrezi si castigi bani
   https://www.hamllet.com/register.php?r=killerX
   play and win real money
   video tutorial
   https://www.facebook.com/groups/hamllet.killerx/

   Ștergere
 21. http://www.clixsense.com/?r=6320482&s=102

  http://www.neobux.com/?r=BabataGabriel

  http://dollarsincome.com/-396657.htm

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
   te joci te distrezi si castigi bani
   https://www.hamllet.com/register.php?r=killerX
   play and win real money
   video tutorial
   https://www.facebook.com/groups/hamllet.killerx/

   Ștergere
 22. Fă bani de acasă--> http://top3ptc2013.wordpress.com/

  RăspundețiȘtergere
 23. Pe adresa de mai jos aveti site-rile PTC cele mai de incredere, care platesc sigur si tot ce trebuie sa stiti despre acestea. Am cont pe toate aceste site-uri si lucrez constant cu ele. Cred ca ati auzi multi de acele site-uri cu care poti face 10 de euro ...sute de euro in cateva minute sau pe zi, ei bine acelea sunt numai minciuni. Cu aceste site-uri puteti face ceva banuti in timpul liber, nu mult dar e mai bine decat sa stai sa pierzi vremea pe facebook sau pe jocuri. Va urez mult succes!!

  http://banidinptc.cabanova.com/

  RăspundețiȘtergere
 24. Cu NEOBUX si PROBUX eu lunar scot 20-25€, si sunt user nou, am 4 luni, vad ca cu timpul incep sa castig mai mult, pt cei interesati si vor sa mai castige un ban pe langa salariu pot proba: http://castiga-bani-vizualizand-anunturi.blogspot.com.es/ si http://castiga-bani-vizualizand-reclame.blogspot.com.es/ pe astea 2 sunt inregistrat si pe langa serviciu imi dedic 10 min pe zi, la sfarsitul lunii mai castig ceva, totul consta in rabdare, cu rabdare castigi :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
   te joci te distrezi si castigi bani
   https://www.hamllet.com/register.php?r=killerX
   play and win real money
   video tutorial
   https://www.facebook.com/groups/hamllet.killerx/

   Ștergere
 25. se castiga cu adevarat http://www.probux.com/?r=florin0325

  RăspundețiȘtergere
 26. castigati simplu si usor cu doar 5 minute pe zi http://www.probux.com/?r=florin0325

  RăspundețiȘtergere
 27. Cu NEOBUX si PROBUX eu lunar scot 20-25€, si sunt user nou, am 4 luni, vad ca cu timpul incep sa castig mai mult, pt cei interesati si vor sa mai castige un ban pe langa salariu pot proba: http://castiga-bani-vizualizand-anunturi.blogspot.com.es/ si http://castiga-bani-vizualizand-reclame.blogspot.com.es/ pe astea 2 sunt inregistrat si pe langa serviciu imi dedic 10 min pe zi, la sfarsitul lunii mai castig ceva, totul consta in rabdare, cu rabdare castigi :D

  RăspundețiȘtergere
 28. un ptc de incredere cu vechime care sunt foarte seriosi http://www.neobux.com/?r=Florin2593

  RăspundețiȘtergere
 29. http://www.clixsense.com/?6443372 gastiga dolarii grei cu Clixsens

  RăspundețiȘtergere
 30. un site de incredere in care poti castiga bani http://www.fusebux.com/index.php?r=moloce

  RăspundețiȘtergere
 31. un alt site bun http://www.probux.com/?r=moloce

  RăspundețiȘtergere
 32. Va invit sa facem bani impreuna!

  Fara investitii , fara prea multe cunostinte in calculatoare, cu un minim de efort, dar cu rabdare si perseverenta, se poate ajunge la castiguri de la cativa centi la inceput, pana la sute sau chiar mii de dolari dupa cateva luni de zile. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe link-urile de mai jos, sa va inscrieti pe cat mai multe dintre ele si apoi sa incepeti sa acumulati bani. Ce trebuie facut?…..Nimic mai simplu……dati cateva click-uri zilnic pe niste reclame atasate, si in timp se aduna banii.
  Succes si inscrieti-va acum fiindca merita!


  http://www.neobux.com/?r=florin210673

  http://www.probux.com/?r=florin210673

  http://www.fusebux.com/index.php?r=florin210673

  http://www.areabux.com/?r=florin210673

  http://www.zapbux.com/index.php?r=florin210673

  http://wad.ojooo.com/register.php?ref=florin210673

  http://www.goldenclix.com/?ref=florin210673

  RăspundețiȘtergere
 33. http://PayConsole.com/?invite=10316
  Acest site e super poti sa cistigi 3000$ pe luna, la inregistrare primesti 25$.Intrati si vedeti si singuri daca e mincina sau nu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. dar tu ai vazut daca este minciuna sau nu? ai fost platit vreodata? cat ai castigat in cat timp?

   Ștergere
 34. BANI PE NET EXTREM DE REZONABIL CINE VREA SA CASTIGE 1200 EURO PE LUNA SA SE INSCRIE AICI PE ACEST LINK VA POP http://www.neobux.com/?rh=6D6968616976697465617A753236

  RăspundețiȘtergere
 35. Va invit sa facem bani impreuna!

  Fara investitii , fara prea multe cunostinte in calculatoare, cu un minim de efort, dar cu rabdare si perseverenta, se poate ajunge la castiguri de la cativa centi la inceput, pana la sute sau chiar mii de dolari dupa cateva luni de zile. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe link-urile de mai jos, sa va inscrieti pe cat mai multe dintre ele si apoi sa incepeti sa acumulati bani. Ce trebuie facut?…..Nimic mai simplu……dati cateva click-uri zilnic pe niste reclame atasate, si in timp se aduna banii.
  Succes si inscrieti-va acum fiindca merita!


  http://www.neobux.com/?r=florin210673

  http://www.probux.com/?r=florin210673

  http://www.fusebux.com/index.php?r=florin210673

  http://www.areabux.com/?r=florin210673

  http://wad.ojooo.com/register.php?ref=florin210673

  http://www.goldenclix.com/?ref=florin210673

  http://www.clixsense.com/?6495624

  http://88clix.com/?ref=florin210673

  RăspundețiȘtergere
 36. Fa bani cu cel mai nou si cel mai bun PTC asemanator PROBUX!

  Plata instant faci singur aproximativ 9-10 centi pe zi incerca


  https://www.clixx.co/?ref=paulursu

  RăspundețiȘtergere
 37. vrei sa castigi mi de dolari pe luna doar dand cateva clickuri la zi acuma ai ocazia pentru inregistrare aici http://www.neobux.com/?r=asave88

  RăspundețiȘtergere
 38. Va prezint aici ultimele site-uri PTC pe care m-am inscris relativ recent. Toate sunt foarte bune si platesc, asa ca tot ce trebuie sa faceti voi este sa va inscrieti pe cat mai multe pentru a va sporii castigurile. Asa ca dati rapid click pe link-urile de mai jos si spor la adunat banii….Bafta multa dragilor….sincome.com/-425905.


  http://www.globalbux.net/?ref=florin210673

  http://www.resbux.com/?ref=florin210673
  //do
  http://www.go2earn.com/?ref=florin210673

  http://www.the-bux.net/?ref=florin210673

  RăspundețiȘtergere
 39. Chiar si dupa jumatatea anului 2014 poti castiga usor niste bani doar din click-uri. Iti promit ca oferta mea nu te va dezamagi. Inregistreaza-te aici : http://www.probux.com/?r=AlexFlash12

  RăspundețiȘtergere
 40. aici un joc http://www.marketglory.com/strategygame/allisallis
  MarketGlory este un joc de strategie, În care aveți posibilitatea de a converti moneda virtuala pe BANI reali. Este unjocul browser on-line, Prin urmare, nu aveți nevoie de alte programe instalate, în scopul de a juca. Este una dintre puținelejocuri de afaceriîn cazul în care sunt recompensati pentru activitatea de zi cu zi. Ca joc de simulare, Vă oferă posibilitatea de a lupta, munca, companiile deschise, începe războaie. Este un joc foarte complex, și cu atât mai mult el, mai multe opțiuni care le găsiți pentru propria dezvoltare juca.
  http://www.marketglory.com/strategygame/allisallis
  plateste sigur dup inregistrare vedeti in rubrica topuri dovezile de plata, castiguri de 500,1000,2000 euro tot ce trebue este sa aveti la inceput rabdare si veti fi incantati apoi MERITA INCERCAT
  http://www.marketglory.com/strategygame/allisallis

  RăspundețiȘtergere
 41. aici un joc http://www.marketglory.com/strategygame/allisallis

  MarketGlory este un joc de strategie, În care aveți posibilitatea de a converti moneda virtuala pe BANI reali. Este unjocul browser on-line, Prin urmare, nu aveți nevoie de alte programe instalate, în scopul de a juca. Este una dintre puținelejocuri de afaceriîn cazul în care sunt recompensati pentru activitatea de zi cu zi. Ca joc de simulare, Vă oferă posibilitatea de a lupta, munca, companiile deschise, începe războaie. Este un joc foarte complex, și cu atât mai mult el, mai multe opțiuni care le găsiți pentru propria dezvoltare juca.

  http://www.marketglory.com/strategygame/allisallis
  plateste sigur dup inregistrare vedeti in rubrica topuri dovezile de plata, castiguri de 500,1000,2000 euro tot ce trebue este sa aveti la inceput rabdare si veti fi incantati apoi MERITA INCERCAT

  http://www.marketglory.com/strategygame/allisallis

  RăspundețiȘtergere
 42. ASA CHIAR POTI SA FACI BANI PE INTERNET !!!!

  Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site \"neserios\". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, ai dreptul sa muncesti o data pe zi si sa te lupti de 10 ori, dupa aceste activitati vei primii sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu, unde poti publica articole, fabrici de lemne, universitati etc. Jocul este un simulator excelent al realitatii. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare.Daca vrei sa incerci jocul click pe

  http://www.marketglory.com/strategygame/Desiree191

  RăspundețiȘtergere
 43. http://www.probux.com/?r=florin0325 un site ok putin dar bun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. S-a desfiintat de mult deci cine a fost pe el si-a luat TEAPA!!!

   Ștergere
 44. MarketGlory http://l0.ro/6NR
  Este un joc interesant nu trebue sa faci alceva decat sa muncesti 1 ,si sa dai cele 10 lupte,daca muncesti zi de zi vei primi bonusuri care sunt foart inportante la inceput usor usor vei creste ,trebue rabdare la inceput,apui din ce produci cunperi energie care-ti va mari bonusurile de lupta .Citeste forumul in timp ce dai luptele pentru a te documenta bine si ati face o strategie buna ,dar si rubrica topuri unde vei vedea lista cu,castigurile foarte bune ale celor inscrisi (jocul plateste) 500,1000,2000 euro este ceva ,dar trebue rabdare, rabdare .Daca doresti informati de la mine te voi ajuta cu mare drag,SUCCES.

  RăspundețiȘtergere
 45. MarketGlory
  http://www.marketglory.com/strategygame/allisallis
  http://www.marketglory.com/strategygame/allisallis
  http://www.marketglory.com/strategygame/allisallis
  http://www.marketglory.com/strategygame/allisallis

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
   te joci te distrezi si castigi bani
   https://www.hamllet.com/register.php?r=killerX
   play and win real money
   video tutorial
   https://www.facebook.com/groups/hamllet.killerx/

   majoritatea de pe marketglory au deja cont si e abia lansat de 3 luni

   Ștergere
 46. Daca esti o persoana cu ceva timp liber caruia ii place sa faca bani din chestii marunte, gen ptc-uri, unul recomandat ar fi dollarsincome.
  Este 100% legitim, am facut vreo 6 retrageri in decursul a 6-7 luni, sume modice de 5-6-7 dolari. Retragereea se face odata la 20 de zile odata ce sunteti avansati la rankul de amator prin completarea unui formular cu date personale (nume, prenume, etc..) situat in partea de sus, langa rank avand denumirea "lift your rank".
  Castigurile nu sunt enorme, dar daca perseverezi poti produce in jur de 1-2 dolari efectuand job-uri (unele fiind platite si cu 0.25 centi)
  si dand click pe reclame (reclamele sunt nesfarsite).
  Acesta este linkul meu de afiliere:

  http://dollarsincome.com/-264692.htm

  Tin sa precizez ca, chiar daca va inregistrati fara un anume link de afiliere, la inregistrare vi se va da un manager aleatoriu caruia ii veti fi afiliat.  RăspundețiȘtergere
 47. Puteti castiga bani pe internet si accesand site-ul de mai jos.

  http://Earn4Share.com/?id=59052

  RăspundețiȘtergere
 48. Va invit sa facem bani impreuna!

  Fara investitii , fara prea multe cunostinte in calculatoare, cu un minim de efort, dar cu rabdare si perseverenta, se poate ajunge la castiguri de la cativa centi la inceput, pana la sute sau chiar mii de dolari dupa cateva luni de zile. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe link-urile de mai jos, sa va inscrieti pe cat mai multe dintre ele si apoi sa incepeti sa acumulati bani. Ce trebuie facut?…..Nimic mai simplu……dati cateva click-uri zilnic pe niste reclame atasate, si in timp se aduna banii.
  Succes si inscrieti-va acum fiindca merita!  http://www.clixsense.com/?6495624

  http://www.goldenclix.com/?ref=florin210673

  http://www.ptc-bery.com/?ref=florin210673

  www.ptcstair.com/?ref=florin210673

  www.familyclix.com/?ref=florin210673

  http://www.ptcroof.com/?ref=florin210673

  http://www.eightclix.com/?ref=florin210673

  http://www.firstclix.com/?ref=florin210673

  http://www.immobux.com/?ref=florinescu210673

  http://www.eaglesbux.com/?ref=florin210673

  http://www.baclix.com/?ref=florin210673

  http://www.clixlog.com/?ref=florin210673

  http://www.payadoo.com/?ref=florin210673

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
   te joci te distrezi si castigi bani
   https://www.hamllet.com/register.php?r=killerX
   play and win real money
   video tutorial
   https://www.facebook.com/groups/hamllet.killerx/

   Ștergere
 49. cine ma ajuta cu referali,daca nu ai 10 referali nu poti scoate bani, http://www.graybux.com/?ref=anavali,multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. DOLLARSINCOME ESTE O INSELATORIE PE FATA!!!! M-am inscris si eu pe acest site la data de 31/10/2014 si am adunat 24 de dolari pana la data de 20/11/2014. Pana aici totul parea foarte frumos si interesant. Insa am cerut sa mi se faca plata conform regulamentului si anume la 20 de zile de la inscriere. Ei bine primesc mereu acelasi mesaj "Error: you can withdraw once in 20 days, or in 20 days since your registration." Si asta e tot nu ai cu cine sa vorbesti ca nu iti raspunde nimeni. IN CONCLUZIE NU VA PIERDETI TIMPUL CU DOLLARSINCOME !!! ESTE FURT PE FATA!!!!

   Ștergere
 50. DOLLARSINCOME ESTE O INSELATORIE PE FATA!!!! M-am inscris si eu pe acest site la data de 31/10/2014 si am adunat 24 de dolari pana la data de 20/11/2014. Pana aici totul parea foarte frumos si interesant. Insa am cerut sa mi se faca plata conform regulamentului si anume la 20 de zile de la inscriere. Ei bine primesc mereu acelasi mesaj "Error: you can withdraw once in 20 days, or in 20 days since your registration." Si asta e tot nu ai cu cine sa vorbesti ca nu iti raspunde nimeni. IN CONCLUZIE NU VA PIERDETI TIMPUL CU DOLLARSINCOME !!! ESTE FURT PE FATA!!!!

  RăspundețiȘtergere
 51. O metoda excelenta de facut bani pe net, fara investitii, chiar din prima zi, este foaarte noua aceasta metoda, venita din America, nu este aiurela.
  Detalii pe:belcatalin@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 52. Afacere Germană fără investiţii. Câştig între 2-35 euro pe zi!
  Pentru a primi gratis ghid pas cu pas contactați-mă la dobreaurelian1988@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. BUNA SEARA! doresc ghiul acestei afaceri germane pe email,,,bunicaflo@yahoo.com

   Ștergere
 53. LUCREAZA ONLINE DE ACASA!!!!
  Va asteptam pe cel mai nou site de microjoburi
  http://lucreazaonline.ro/296
  Programul bonus pe viata pentru fiecare referal:
  1 Invitati-va prietenii si primiti 1 USD bonus la fiecare inscriere a referalilor,in momentul in care acestia efectueaza 1 JOB;
  2 Cand balanta prietenului atinge 4 USD Dvs veti primi 1 USD;
  3 De fiecare data cand balanta prietenului atinge 4 USD veti primi bonus 1 USD;
  4 Invitand 100 prieteni, nu o sa mai fi taxat pentru joburi sau la retragere niciodata;
  Este singurul site care iti ofera BONUS de inregistrare 8$, iar pentru fiecare prieten adus, inca 1 $. Daca prietenul completeaza joburi, vei primi 1 $. Fiecare job este foarte bine platit.
  Viziteaza Site-ul si inscrie-te GRATUIT!!!
  http://lucreazaonline.ro/296

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pt. alte detalii va astept pe facebook sau e-mail: leo01sal@gmail.com unde va voi mai oferii o alta afacere,care mie mi se pare f. serioasa.Nu trebuie sa investiti nimic,doar cateva minute zilnic.

   Ștergere
 54. http://www.paidverts.com/ref/leo26
  PaidVerts - un site mai elegant si mai usor de lucrat .
  PaidVerts este un site pe care putem incepe sa lucram GRATUIT si sa castigam treptat din ce in ce mai multi bani. Este un site care nu permite plati din buzunar pentru upgrade, ci doar din castigurile pe care le primim. Prin comparatie, Anuntiomatic este un site bun, care promite castiguri frumoase, totusi PaidVerts este mai elegant, se lucreaza mai usor si ofera castiguri mai rapide.
  Link-ul pentru inscriere este urmatorul:
  http://www.paidverts.com/ref/leo26
  Pentru a va inscrie apasati pe REGISTER sau CREATE ACCOUNT. Completati Username, Email, Password, Confirm Password, Date of Birth si Confirm Date of Birth. Atentie, introduceti data de nastere reala sau o data pe care sa o tineti minte, pentru ca site-ul o va cere, ca element de identificare, atunci cand veti solicita Cash out, cand veti cere sa va transfere banii castigati in Paypal sau alt procesor pentru care optati.
  Link-ul pentru inscriere este urmatorul:
  http://www.paidverts.com/ref/leo26
  Pentru a introduce adresa dvs de e-mail pentru Paypal, apasati Cashout Earnings, in meniul din dreapta (dupa ce va logati in contul dvs), apasati Select, unde scrie Paypal, introduceti adresa de e-mail, inca o data pentru confirmare si apasati Save.
  Etapele de lucru pe site-ul PaidVerts vi le dau prin e-mail: leo01sal@gmail.com deoarece nu-mi incape aici tot ce trebuie stiut.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
   te joci te distrezi si castigi bani
   https://www.hamllet.com/register.php?r=killerX
   play and win real money
   video tutorial
   https://www.facebook.com/groups/hamllet.killerx/

   Ștergere


 55. CAUTAM PERSOANE SERIOASE INTERESATE DE MUNCA LA DOMICILIU!
  Daca vrei si tu sa castigi un venit de acasa NU EZITA!!!
  INSCRIE-TE GRATUIT AICI: => http://goo.gl/15vdhO <=
  DUPA INREGISTRARE NU UITA SA ITI ACTIVEZI CONTL PRIN E-mail.
  EU castig in fiecare luna TU ce mai astepti? INSCRIE-TE ACUM!!

  RăspundețiȘtergere
 56. Va invit sa facem bani impreuna!

  Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe link-urile de mai jos, sa va inscrieti pe cat mai multe dintre ele si apoi sa incepeti sa acumulati bani. Ce trebuie facut?…..Nimic mai simplu……dati cateva click-uri zilnic pe niste reclame atasate, si in timp se aduna banii.
  Succes si inscrieti-va acum fiindca merita!  http://www.ptc-bery.com/?ref=florin210673

  www.ptcstair.com/?ref=florin210673

  http://www.clixsense.com/?6495624

  https://www.paidverts.com/ref/florin210673

  http://www.grandbux.net/?ref=florin210673

  http://www.payadoo.com/?ref=florin210673

  http://www.cashnhits.com/index.php?ref=florin210673

  www.familyclix.com/?ref=florin210673

  http://www.3dclix.com/?ref=florin210673

  http://electbux.com/?ref=florin210673

  http://www.crebux.com/?ref=florin210673

  http://www.oxybux.com/?ref=florin210673

  http://www.inkbux.com/?ref=florin210673

  http://www.firstclix.com/?ref=florin210673

  http://www.eightclix.com/?ref=florin210673

  http://www.fourclix.com/?ref=florin210673

  http://cleverbux.com/?ref=florin210673

  http://www.aceclix.com/index.php?ref=florin210673

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Intr-o luna scot cam 3-4 $!?

   Ștergere
  2. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
   te joci te distrezi si castigi bani
   https://www.hamllet.com/register.php?r=killerX
   play and win real money
   video tutorial
   https://www.facebook.com/groups/hamllet.killerx/

   Ștergere
 57. eu zic ca mai usor de atat nu exista
  incercati!!
  http://Earn4Share.com/?id=69774

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Incearca-l pe asta si vei fi multumita sa castigi cel putin 5 euro in cateva minute.
   [url=http://www.shotbux.com/?ref=mihamihaela]

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 58. Ptc-uri bune intre 5 si 20 de centi pe click
  url=http://www.0daybux.com/?ref=mihamihaela
  [url=http://www.mazbux.com/?ref=mihamihaela]
  [url=http://www.shotbux.com/?ref=mihamihaela]
  http://www.neatbux.com/?ref=mihamihaela
  http://wwwgraybux.com/?ref=mihamihaela

  RăspundețiȘtergere
 59. Cel mai bun ptc,minim 5 euro in mai putin de o ora.
  [url=http://www.shotbux.com/?ref=mihamihaela]

  RăspundețiȘtergere
 60. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 61. Cel mai nou si mai bun site ptc incercati e foarte simplu de folosit site
  http://www.rombux.com/?ref=54b2978fb7887
  Daca aveti intrebari lasati reply sau id emss jerry_wow

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
   te joci te distrezi si castigi bani
   https://www.hamllet.com/register.php?r=killerX
   play and win real money
   video tutorial
   https://www.facebook.com/groups/hamllet.killerx/

   Ștergere
 62. Doua site-uri bune: ermail si viewclickcash
  http://www.ermail.es/link/cCjVecYmCXJ7AYjNeT2TTJalXJaaCTje
  http://www.ermail.es/link/cCjVecYmCXJ7AYjNeT2TTJalXJaaCTje

  RăspundețiȘtergere
 63. Bani pe net în 2015
  Cel mai bun PTC--> http://www.clixsense.com/?3720089
  Cei care se înscriu primesc ghid + sfaturi gratis!
  Cele mai bune PTC-uri--> top2014ptc.wordpress.com
  Detalii--> dobreaurelian1988@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
   te joci te distrezi si castigi bani
   https://www.hamllet.com/register.php?r=killerX
   play and win real money
   video tutorial
   https://www.facebook.com/groups/hamllet.killerx/

   Ștergere
 64. http://afaceriladomiciliuromania.blogspot.ro/

  intrati pentru a face bani sigur am dovezi de plata
  sunt cele mai bune site-uri in 2015

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
   te joci te distrezi si castigi bani
   https://www.hamllet.com/register.php?r=killerX
   play and win real money
   video tutorial
   https://www.facebook.com/groups/hamllet.killerx/

   Ștergere
 65. Castiga bani simplu si rapid!!!
  http://www.ermail.es/klik/V3JWYWQ=

  RăspundețiȘtergere
 66. http://www.qumfrage.com/iMTE4MjAx cel mai bun site de facut banuti mult mai usor fata de altele. si este serios. incercatil. nu aveti ce pierde

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
   te joci te distrezi si castigi bani
   https://www.hamllet.com/register.php?r=killerX
   play and win real money
   video tutorial
   https://www.facebook.com/groups/hamllet.killerx/

   Ștergere
  2. Buna am si eu cont pe site dar vreau sa te intreb daca siteul chiar plateste

   Ștergere
  3. Buna am si eu cont pe site dar vreau sa te intreb daca siteul chiar plateste

   Ștergere
 67. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
  te joci te distrezi si castigi bani
  https://www.hamllet.com/register.php?r=killerX
  play and win real money
  video tutorial
  https://www.facebook.com/groups/hamllet.killerx/

  RăspundețiȘtergere
 68. Ofera 4 reclame de 0.001 si altele mai mici
  Click propriu: 100%-150% din 0,001 $
  Click referrali: 50% - 110%
  Referrali directi: 100 - 500
  Referrali inchiriati: 2000 - 40000
  Modalitati de plata: Paypal, Payza si in viitor spune ca adauga noi procesoare de plata
  Minim de plata: 1$

  Advertiser :
  1000 click - 0,25$
  10000 banners - 0,15$
  text ads - 0,10
  link ads - 1$
  ClickGrid 1 luna - 1$

  http://surprisebux.com/?ref=OmulClick

  RăspundețiȘtergere
 69. Ofera 4 reclame de 0.001 si altele mai mici
  Click propriu: 100%-150% din 0,001 $
  Click referrali: 50% - 110%
  Referrali directi: 100 - 500
  Referrali inchiriati: 2000 - 40000
  Modalitati de plata: Paypal, Payza si in viitor spune ca adauga noi procesoare de plata
  Minim de plata: 1$

  Advertiser :
  1000 click - 0,25$
  10000 banners - 0,15$
  text ads - 0,10
  link ads - 1$
  ClickGrid 1 luna - 1$

  http://surprisebux.com/?ref=OmulClick

  RăspundețiȘtergere
 70. http://www.viespar.ro/?reff=9919338d9f2e0c1a61a3619bdb3f55bc recomand cu incredere

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. daca ai timp liber si pe langa alte site din ptc te mai insrii si in acestea pe care le lucrez eu si am fost rasplatita intr-un timp de 2-3 luni fara ajutorul nici unui referal ,atunci poti creste putin veniturile tale


   https://trafficmonsoon.com/land.php?id=2&ref=lumar23 aici am scos 2$ dupa 8 zile
   http://www.pvtraffic.com/?r=lumar23 am scos 5 dolari dupa 1 luna si 7 zile

   https://bitsforclicks.com/?r=5L90KR5U0X9N8J3 (aici este vechiul COIN AD,care si-a schimbat denumirea ,dar fondurile au ramas in cont) se plateste in bitcoin si am facut cateva retrageri mici in portofelul meu
   www.marketpaid.com/index.php?ref=lumar23 aici se retrage la 1 $ care se face in 10 zile
   si cel mai iubit de mine este BITLANDERS http://www.bitlanders.com/register?c=gr234234__367520__0__0 aici este un fel de facebook unde trebuie sa intri zilnic sa postezi sau sa citesti 5 bloguri,sa postezi fotografi si video unde tu trebuie sa primesti buzz-uri de la prieteni tai si bineinteles sa le returnezi la randul tau, aici se plateste in bitcoin ,eu am scos fara ajutorul nici unui refferal dupa aprox.4 luni echivalentul a 25 $ (dar mentionez ca am facut si cateva donatii din contul meu) acum ma apropii din nou de o noua plata
   Bineinteles toti trebuie sa inteleaga ca treaba merge mult mai bine si mai repede in functie de cati refferali ai, o spun din proprie experienta

   Ștergere
 71. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 72. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere

 73. PTC-ul anului 2015>>> http://trafficmonsoon.com/?ref=stefyazzurro
  Zilnic ai 10 centi din clickurile tale + 10 centi de la fiecare referral
  Cei care se înscriu primesc ghid

  RăspundețiȘtergere
 74. Prin MARKET GLORY vreau sa-ti arat o sursa de bani accesibila oricui. Nu este vorba de imbogatire peste noapte si sa nu te astepti sa castigi multi bani din primele zile insa in timp ajungi la castiguri frumusele facand ceva simplu: sa te joci. Ai citit bine, nu este mlm, hyip, ptc sau mai stiu eu ce, ci este un joc, un simulator economic unde banii virtuali sant transformati in bani reali.Intra pehttp://www.marketglory.com/strategygame/icristian06 dai clik pe steag sus in stanga apoi pe Documentatie si gasesti mai multe informatii.Totul este gratuit. Succes.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. daca ai timp liber si pe langa alte site din ptc te mai insrii si in acestea pe care le lucrez eu si am fost rasplatita intr-un timp de 2-3 luni fara ajutorul nici unui referal ,atunci poti creste putin veniturile tale


   https://trafficmonsoon.com/land.php?id=2&ref=lumar23 aici am scos 2$ dupa 8 zile
   http://www.pvtraffic.com/?r=lumar23 am scos 5 dolari dupa 1 luna si 7 zile

   https://bitsforclicks.com/?r=5L90KR5U0X9N8J3 (aici este vechiul COIN AD,care si-a schimbat denumirea ,dar fondurile au ramas in cont) se plateste in bitcoin si am facut cateva retrageri mici in portofelul meu
   www.marketpaid.com/index.php?ref=lumar23 aici se retrage la 1 $ care se face in 10 zile
   si cel mai iubit de mine este BITLANDERS http://www.bitlanders.com/register?c=gr234234__367520__0__0 aici este un fel de facebook unde trebuie sa intri zilnic sa postezi sau sa citesti 5 bloguri,sa postezi fotografi si video unde tu trebuie sa primesti buzz-uri de la prieteni tai si bineinteles sa le returnezi la randul tau, aici se plateste in bitcoin ,eu am scos fara ajutorul nici unui refferal dupa aprox.4 luni echivalentul a 25 $ (dar mentionez ca am facut si cateva donatii din contul meu) acum ma apropii din nou de o noua plata
   Bineinteles toti trebuie sa inteleaga ca treaba merge mult mai bine si mai repede in functie de cati refferali ai, o spun din proprie experienta

   Ștergere
 75. http://www.marketglory.com/strategygame/gun_67

  RăspundețiȘtergere
 76. http://www.marketglory.com/strategygame/gun_67

  RăspundețiȘtergere
 77. Vrei sa faci in 30 de secunde 70 de dolari intra aici !!!! http://allnewsround.com/p151854

  RăspundețiȘtergere
 78. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 79. Am facut 10$ pe net folosind telefonul android , am dovada aici http://cumfacibaniipenet.blogspot.ro/2015/05/am-facut-10-pe-net-folosind-telefonul.html

  RăspundețiȘtergere
 80. Degeaba iti faci cont pe un site ptc daca nu ai vechime nu faci nici 10$ pe luna, eu am de 2 ani contul si deabea acum am inceput sa fac 150$/luna bani de buzunar dar ce te astepti de la o treaba de 10min/zi sa scoti mii de euro :))
  daca vrea cineva sa incerce va las doua linkuri cam astea is cele mai de incredere si vechi siteuri de ptc
  http://www.clixsense.com/?7582265
  http://www.neobux.com/?rh=52617A76616E313333

  RăspundețiȘtergere
 81. Am descoperit cel mai rentabil site din care poti face bani pe net!
  Totul e foarte simplu si eficient.. Te înscrii, dupa care dai click pe reclame si încasezi între 0,001 si 0,02 USD per click.
  Asta dacă esti singur..
  Dacă aduci referali sub tine, pe langa bani tai, VEI ÎNCASA EXACT ACEEASI SUMĂ PE CARE O ÎNCASEAZĂ SI EI!!!
  Cu alte cuvinte, câstigi 100% din referali, ceea ce este unicat in lume.
  Avand 10 persoane inscrise sub tine ajungi zilnic la cel putin 1 USD. Dar daca ai 100 de personae inscrise? Fa un calcul si vei vedea ca intr-o luna poti incasa din click-urile tale si ale inscrisilor peste 300 USD, si totul cu maxim 10 minute de munca zilnic!!!
  Ai aici linkul de înscriere prin care poti să-ti faci cont. Totul dureaza 5 minute dupa care incepi sa acumulezi. Multa bafta si….sa vina banii!!!
  https://trafficmonsoon.com/?ref=florin210673

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. daca ai timp liber si pe langa alte site din ptc te mai insrii si in acestea pe care le lucrez eu si am fost rasplatita intr-un timp de 2-3 luni fara ajutorul nici unui referal ,atunci poti creste putin veniturile tale


   https://trafficmonsoon.com/land.php?id=2&ref=lumar23 aici am scos 2$ dupa 8 zile
   http://www.pvtraffic.com/?r=lumar23 am scos 5 dolari dupa 1 luna si 7 zile

   https://bitsforclicks.com/?r=5L90KR5U0X9N8J3 (aici este vechiul COIN AD,care si-a schimbat denumirea ,dar fondurile au ramas in cont) se plateste in bitcoin si am facut cateva retrageri mici in portofelul meu
   www.marketpaid.com/index.php?ref=lumar23 aici se retrage la 1 $ care se face in 10 zile
   si cel mai iubit de mine este BITLANDERS http://www.bitlanders.com/register?c=gr234234__367520__0__0 aici este un fel de facebook unde trebuie sa intri zilnic sa postezi sau sa citesti 5 bloguri,sa postezi fotografi si video unde tu trebuie sa primesti buzz-uri de la prieteni tai si bineinteles sa le returnezi la randul tau, aici se plateste in bitcoin ,eu am scos fara ajutorul nici unui refferal dupa aprox.4 luni echivalentul a 25 $ (dar mentionez ca am facut si cateva donatii din contul meu) acum ma apropii din nou de o noua plata
   Bineinteles toti trebuie sa inteleaga ca treaba merge mult mai bine si mai repede in functie de cati refferali ai, o spun din proprie experienta

   Ștergere
 82. Am descoperit cel mai rentabil site din care poti face bani pe net!
  Totul e foarte simplu si eficient.. Te înscrii, dupa care dai click pe reclame si încasezi între 0,001 si 0,02 USD per click.
  Asta dacă esti singur..
  Dacă aduci referali sub tine, pe langa bani tai, VEI ÎNCASA EXACT ACEEASI SUMĂ PE CARE O ÎNCASEAZĂ SI EI!!!
  Cu alte cuvinte, câstigi 100% din referali, ceea ce este unicat in lume.
  Avand 10 persoane inscrise sub tine ajungi zilnic la cel putin 1 USD. Dar daca ai 100 de personae inscrise? Fa un calcul si vei vedea ca intr-o luna poti incasa din click-urile tale si ale inscrisilor peste 300 USD, si totul cu maxim 10 minute de munca zilnic!!!
  Ai aici linkul de înscriere prin care poti să-ti faci cont. Totul dureaza 5 minute dupa care incepi sa acumulezi. Multa bafta si….sa vina banii!!!
  https://trafficmonsoon.com/?ref=florin210673

  RăspundețiȘtergere
 83. De trafficmonsoon voiam sa scriu si eu :( intr-adevar este un site extrem de serios si se castiga bine daca ai referali destul de multi, am incercat insa fara succes promovarea la greu prin grupuri facebook romane si chiar straine.am reusit sa inscriu cativa dar nu au fost activi.Am 2 care sunt activi in prezent din 11 dar astia abia de curand.

  RăspundețiȘtergere
 84. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. http://www.mazbux.com/?ref=naty10
   http://www.graybux.com/?ref=naty10
   http://www.0daybux.com/?ref=naty10

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 85. https://wad.ojooo.com/register.php?ref=gun_67

  RăspundețiȘtergere
 86. https://wad.ojooo.com/register.php?ref=gun_67

  RăspundețiȘtergere
 87. O sursǎ de venit simpla, fara nici o investitie, la-ndemana oricui, sigura si cu venituri imediate, verificata, cu dovezile castigului, iar metoda de lucru, pas cu pas o primiti solicitand “vreau detalii” la email: carler810@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 88. Ai nevoie de un împrumut de urgență? ești în datorii? aveți nevoie de împrumut de urgență pentru a finanța afacerea dvs. ?, ai fost refuzat de banca dvs., vă faceți griji nici mai mult, serviciile noastre sunt rapid, ușor și împrumuturi Secure acum în orice circumstanțe. Împrumuta până la $ 2,000 - $ 1,000.000 de azi! Contactati-ne cu informatii de împrumut la acest e-mail: noramildred.loans@hotmail.com

  Notă: Veți aștepta un răspuns preliminar și finanțare în 24 de ore

  Salutari.
  doamna Nora

  RăspundețiȘtergere
 89. Buna !
  Vrei sa faci usor bani de buzunar ?
  Intra aici : https://trafficmonsoon.com/?ref=kirch

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. daca ai timp liber si pe langa alte site din ptc te mai insrii si in acestea pe care le lucrez eu si am fost rasplatita intr-un timp de 2-3 luni fara ajutorul nici unui referal ,atunci poti creste putin veniturile tale


   https://trafficmonsoon.com/land.php?id=2&ref=lumar23 aici am scos 2$ dupa 8 zile
   http://www.pvtraffic.com/?r=lumar23 am scos 5 dolari dupa 1 luna si 7 zile

   https://bitsforclicks.com/?r=5L90KR5U0X9N8J3 (aici este vechiul COIN AD,care si-a schimbat denumirea ,dar fondurile au ramas in cont) se plateste in bitcoin si am facut cateva retrageri mici in portofelul meu
   www.marketpaid.com/index.php?ref=lumar23 aici se retrage la 1 $ care se face in 10 zile
   si cel mai iubit de mine este BITLANDERS http://www.bitlanders.com/register?c=gr234234__367520__0__0 aici este un fel de facebook unde trebuie sa intri zilnic sa postezi sau sa citesti 5 bloguri,sa postezi fotografi si video unde tu trebuie sa primesti buzz-uri de la prieteni tai si bineinteles sa le returnezi la randul tau, aici se plateste in bitcoin ,eu am scos fara ajutorul nici unui refferal dupa aprox.4 luni echivalentul a 25 $ (dar mentionez ca am facut si cateva donatii din contul meu) acum ma apropii din nou de o noua plata
   Bineinteles toti trebuie sa inteleaga ca treaba merge mult mai bine si mai repede in functie de cati refferali ai, o spun din proprie experienta

   Ștergere
  2. daca ai timp liber si pe langa alte site din ptc te mai insrii si in acestea pe care le lucrez eu si am fost rasplatita intr-un timp de 2-3 luni fara ajutorul nici unui referal ,atunci poti creste putin veniturile tale


   https://trafficmonsoon.com/land.php?id=2&ref=lumar23 aici am scos 2$ dupa 8 zile
   http://www.pvtraffic.com/?r=lumar23 am scos 5 dolari dupa 1 luna si 7 zile

   https://bitsforclicks.com/?r=5L90KR5U0X9N8J3 (aici este vechiul COIN AD,care si-a schimbat denumirea ,dar fondurile au ramas in cont) se plateste in bitcoin si am facut cateva retrageri mici in portofelul meu
   www.marketpaid.com/index.php?ref=lumar23 aici se retrage la 1 $ care se face in 10 zile
   si cel mai iubit de mine este BITLANDERS http://www.bitlanders.com/register?c=gr234234__367520__0__0 aici este un fel de facebook unde trebuie sa intri zilnic sa postezi sau sa citesti 5 bloguri,sa postezi fotografi si video unde tu trebuie sa primesti buzz-uri de la prieteni tai si bineinteles sa le returnezi la randul tau, aici se plateste in bitcoin ,eu am scos fara ajutorul nici unui refferal dupa aprox.4 luni echivalentul a 25 $ (dar mentionez ca am facut si cateva donatii din contul meu) acum ma apropii din nou de o noua plata
   Bineinteles toti trebuie sa inteleaga ca treaba merge mult mai bine si mai repede in functie de cati refferali ai, o spun din proprie experienta

   Ștergere
 90. My sites :

  http://www.easyhits4u.com/?ref=naturistul
  http://www.cashnhits.com/index.php?ref=kirch
  https://trafficmonsoon.com/?ref=kirch
  http://www.clixsense.com/?5434887
  http://www.neobux.com/?r=naturistul


  I expect to win together!

  RăspundețiȘtergere
 91. My sites :

  http://www.easyhits4u.com/?ref=naturistul
  http://www.cashnhits.com/index.php?ref=kirch
  https://trafficmonsoon.com/?ref=kirch
  http://www.clixsense.com/?5434887
  http://www.neobux.com/?r=naturistul


  I expect to win together!

  RăspundețiȘtergere
 92. Buna !
  Vrei sa faci usor bani de buzunar ?
  Intra aici : https://trafficmonsoon.com/?ref=kirch

  RăspundețiȘtergere

 93. O metoda buna de a face bani gasesti pe http://www.bani-pe.net/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. daca ai timp liber si pe langa alte site din ptc te mai insrii si in acestea pe care le lucrez eu si am fost rasplatita intr-un timp de 2-3 luni fara ajutorul nici unui referal ,atunci poti creste putin veniturile tale


   https://trafficmonsoon.com/land.php?id=2&ref=lumar23 aici am scos 2$ dupa 8 zile
   http://www.pvtraffic.com/?r=lumar23 am scos 5 dolari dupa 1 luna si 7 zile

   https://bitsforclicks.com/?r=5L90KR5U0X9N8J3 (aici este vechiul COIN AD,care si-a schimbat denumirea ,dar fondurile au ramas in cont) se plateste in bitcoin si am facut cateva retrageri mici in portofelul meu
   www.marketpaid.com/index.php?ref=lumar23 aici se retrage la 1 $ care se face in 10 zile
   si cel mai iubit de mine este BITLANDERS http://www.bitlanders.com/register?c=gr234234__367520__0__0 aici este un fel de facebook unde trebuie sa intri zilnic sa postezi sau sa citesti 5 bloguri,sa postezi fotografi si video unde tu trebuie sa primesti buzz-uri de la prieteni tai si bineinteles sa le returnezi la randul tau, aici se plateste in bitcoin ,eu am scos fara ajutorul nici unui refferal dupa aprox.4 luni echivalentul a 25 $ (dar mentionez ca am facut si cateva donatii din contul meu) acum ma apropii din nou de o noua plata
   Bineinteles toti trebuie sa inteleaga ca treaba merge mult mai bine si mai repede in functie de cati refferali ai, o spun din proprie experienta

   Ștergere
  2. daca ai timp liber si pe langa alte site din ptc te mai insrii si in acestea pe care le lucrez eu si am fost rasplatita intr-un timp de 2-3 luni fara ajutorul nici unui referal ,atunci poti creste putin veniturile tale


   https://trafficmonsoon.com/land.php?id=2&ref=lumar23 aici am scos 2$ dupa 8 zile
   http://www.pvtraffic.com/?r=lumar23 am scos 5 dolari dupa 1 luna si 7 zile

   https://bitsforclicks.com/?r=5L90KR5U0X9N8J3 (aici este vechiul COIN AD,care si-a schimbat denumirea ,dar fondurile au ramas in cont) se plateste in bitcoin si am facut cateva retrageri mici in portofelul meu
   www.marketpaid.com/index.php?ref=lumar23 aici se retrage la 1 $ care se face in 10 zile
   si cel mai iubit de mine este BITLANDERS http://www.bitlanders.com/register?c=gr234234__367520__0__0 aici este un fel de facebook unde trebuie sa intri zilnic sa postezi sau sa citesti 5 bloguri,sa postezi fotografi si video unde tu trebuie sa primesti buzz-uri de la prieteni tai si bineinteles sa le returnezi la randul tau, aici se plateste in bitcoin ,eu am scos fara ajutorul nici unui refferal dupa aprox.4 luni echivalentul a 25 $ (dar mentionez ca am facut si cateva donatii din contul meu) acum ma apropii din nou de o noua plata
   Bineinteles toti trebuie sa inteleaga ca treaba merge mult mai bine si mai repede in functie de cati refferali ai, o spun din proprie experienta

   Ștergere
 94. Sunt Loredana Beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi în țările Internațional de urgență cu rată a dobânzii de 3% dacă este interesat amabilitatea Contactați-mă prin e-mail: loredana.beretta40@gmail.com

  Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra

  Trăim de motto-ul nostru, te putem ajuta

  RăspundețiȘtergere
 95. Sunt Loredana Beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi în țările Internațional de urgență cu rată a dobânzii de 3% dacă este interesat amabilitatea Contactați-mă prin e-mail: loredana.beretta40@gmail.com

  Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra

  Trăim de motto-ul nostru, te putem ajuta

  RăspundețiȘtergere
 96. Sunt Loredana Beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi în țările Internațional de urgență cu rată a dobânzii de 3% dacă este interesat amabilitatea Contactați-mă prin e-mail: loredana.beretta40@gmail.com

  Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra

  Trăim de motto-ul nostru, te putem ajuta

  RăspundețiȘtergere
 97. Sunt Loredana Beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi în țările Internațional de urgență cu rată a dobânzii de 3% dacă este interesat amabilitatea Contactați-mă prin e-mail: loredana.beretta40@gmail.com

  Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra

  Trăim de motto-ul nostru, te putem ajuta

  RăspundețiȘtergere
 98. Sunt Loredana Beretta un creditor împrumut privat, care face diferite tipuri de împrumuturi în țările Internațional de urgență cu rată a dobânzii de 3% dacă este interesat amabilitatea Contactați-mă prin e-mail: loredana.beretta40@gmail.com

  Motto: Fericirea ta este satisfactia noastra

  Trăim de motto-ul nostru, te putem ajuta

  RăspundețiȘtergere
 99. Ești în dificultăți financiare? Ai nevoie de un împrumut pentru a porni o afacere sau să plătească facturile? Ne da afară împrumut la oameni care au nevoie de ajutor. Aplicați acum via E-mail: annayehowshuwa@gmail.com

  Vă mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze
  doamna Anna

  RăspundețiȘtergere
 100. Cautati un împrumut? Sau ai fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Ai locul potrivit pentru dvs. de împrumut soluții chiar aici! Elizabeth Global Finance Limited da credite pentru companii și persoane fizice, la o rată scăzută și accesibile dobândă de 3,2%. Va rugam sa ne contactati prin e-mail astăzi prin elizabethp111@live.co.uk

  DATE SOLICITANT:

    1) Numele Intreg:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Statul:
    5) Sex:
    6) Stare civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Numărul de telefon:
    9) Poziția actual loc de muncă:
    10) Venitul lunar:
    11) de împrumut suma necesară:
    12) Împrumut Durata:
    13) Scopul creditului:
    14) Religie:
    15) V-ați aplicat înainte;
    16) Data nașterii;
    Mulțumesc,

  RăspundețiȘtergere
 101. Ești un om de afaceri? Ești în orice stres financiar? Nevoie de bani pentru a începe propria afacere? Ai un venit redus și dificil de a obține împrumuturi de la băncile locale și alte instituții financiare? Răspunsul este aici, Co.operate Serviciul de împrumut este răspunsul. Candidații interesați ar trebui să ne contactați prin: co.operateloanservice@gmail.com

  Noi oferim următoarele tipuri de împrumuturi și multe altele;
  * Împrumuturi personale,
  * Expansiune de afaceri.
  * antreprenoriat
  * Educație.
  * Consolidare a datoriei.
  * Credite Hard Money.
  Candidații interesați ar trebui să ne contactați prin: co.operateloanservice@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 102. daca ai macar 30 min libere poti incerca viespar
  te poti inregistra dupa ce accesezi link-ul


  http://www.viespar.ro/?reff=90a40c0a364673ec8b31777ccf349859.

  Viespar este un site GRATUIT iar la inregistare esti rasplatit.

  completezi doar task-uri, maxim 10-20 min pe zi, depinde cat de rapid esti ca sa le termini si sa ai mai mult timp liber. fiecare task are un timp de rezolvare de 30 min, asa ca ......ai timp berechet.
  In 2 zile am strans 10 dolari,nu mai spun ca la inregistrare ai bonus 5 dolari.

  banii se vireaza in cont cand strangi 50 dolari, practic pana in 10 zile daca lucrezi in fiecare zi. task-uri primesti in fiecare zi, pe alte site-uri primesti foarte rar, eu primesc 15-20 /zi iar preturile pe task sunt rezonabile ( alte site-uri ofera 0.001 dar aici peste 0.10/ task)
  Eu spun sa incercati pentru ca oricum stam in fiecare zi pe diferite site-uri dam like sau comentam cate cava si .....nu este PLATIT timpul pe care il investim.
  Daca nu se poate accesa link-ul copiati-l in bara si Enter......sa castigam cativa dolari impreuna

  spor la treaba

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. eu ma bag la tine


   daca ai timp liber si pe langa alte site din ptc te mai insrii si in acestea pe care le lucrez eu si am fost rasplatita intr-un timp de 2-3 luni fara ajutorul nici unui referal ,atunci poti creste putin veniturile tale


   https://trafficmonsoon.com/land.php?id=2&ref=lumar23 aici am scos 2$ dupa 8 zile
   http://www.pvtraffic.com/?r=lumar23 am scos 5 dolari dupa 1 luna si 7 zile

   https://bitsforclicks.com/?r=5L90KR5U0X9N8J3 (aici este vechiul COIN AD,care si-a schimbat denumirea ,dar fondurile au ramas in cont) se plateste in bitcoin si am facut cateva retrageri mici in portofelul meu
   www.marketpaid.com/index.php?ref=lumar23 aici se retrage la 1 $ care se face in 10 zile
   si cel mai iubit de mine este BITLANDERS http://www.bitlanders.com/register?c=gr234234__367520__0__0 aici este un fel de facebook unde trebuie sa intri zilnic sa postezi sau sa citesti 5 bloguri,sa postezi fotografi si video unde tu trebuie sa primesti buzz-uri de la prieteni tai si bineinteles sa le returnezi la randul tau, aici se plateste in bitcoin ,eu am scos fara ajutorul nici unui refferal dupa aprox.4 luni echivalentul a 25 $ (dar mentionez ca am facut si cateva donatii din contul meu) acum ma apropii din nou de o noua plata
   Bineinteles toti trebuie sa inteleaga ca treaba merge mult mai bine si mai repede in functie de cati refferali ai, o spun din proprie experienta

   Ștergere
  2. eu ma bag la tine


   daca ai timp liber si pe langa alte site din ptc te mai insrii si in acestea pe care le lucrez eu si am fost rasplatita intr-un timp de 2-3 luni fara ajutorul nici unui referal ,atunci poti creste putin veniturile tale


   https://trafficmonsoon.com/land.php?id=2&ref=lumar23 aici am scos 2$ dupa 8 zile
   http://www.pvtraffic.com/?r=lumar23 am scos 5 dolari dupa 1 luna si 7 zile

   https://bitsforclicks.com/?r=5L90KR5U0X9N8J3 (aici este vechiul COIN AD,care si-a schimbat denumirea ,dar fondurile au ramas in cont) se plateste in bitcoin si am facut cateva retrageri mici in portofelul meu
   www.marketpaid.com/index.php?ref=lumar23 aici se retrage la 1 $ care se face in 10 zile
   si cel mai iubit de mine este BITLANDERS http://www.bitlanders.com/register?c=gr234234__367520__0__0 aici este un fel de facebook unde trebuie sa intri zilnic sa postezi sau sa citesti 5 bloguri,sa postezi fotografi si video unde tu trebuie sa primesti buzz-uri de la prieteni tai si bineinteles sa le returnezi la randul tau, aici se plateste in bitcoin ,eu am scos fara ajutorul nici unui refferal dupa aprox.4 luni echivalentul a 25 $ (dar mentionez ca am facut si cateva donatii din contul meu) acum ma apropii din nou de o noua plata
   Bineinteles toti trebuie sa inteleaga ca treaba merge mult mai bine si mai repede in functie de cati refferali ai, o spun din proprie experienta

   Ștergere
 103. Bună, eu sunt doamna Irine Hernandez, un creditor împrumut privat, care dă împrumuturi oportunitate de timp viața. Ai nevoie de împrumut de urgență pentru a șterge datoriile dvs. sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți afacerea dvs.? Ați fost respinsă de către bănci și alte agenții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Nu căutați mai departe, pentru că suntem aici pentru toate problemele tale financiare în trecut. Ne imprumuta bani pentru persoane fizice care au nevoie de asistență financiară, care au rău de credit sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri în valoare de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că face asistență fiabilă și beneficiar și va fi gata să vă oferim un împrumut. Deci, contactati-ne azi prin e-mail la: (hernandezirine@gmail.com)

  RăspundețiȘtergere
 104. Draga solicitant de împrumut,


  Suntem un creditor reputație și legitim de împrumut, se aplică pentru împrumut la rata dobânzii de 2% Ne da toate tipurile de împrumuturi, cum ar fi credite personale, credite comerciale, împrumuturi de afaceri, credite de investiții, Xmas de împrumut etc Pentru mai multe informatii contactati-ne prin e-mail : cooperativeworld.org@gmail.com Și obține dvs. de împrumut rapid și ușor cu următoarele informații: Numele complet: ...., suma creditului necesar: ...., împrumut Durata ......., numărul de telefon: .....

  Notă: Toate răspuns ar trebui să fie transmise la acest e-mail: cooperativeworld.org@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 105. Ai nevoie de împrumut de urgență? Ne da afară împrumut la persoane fizice interesate
  care sunt în căutarea de împrumut cu bună-credință și cu interesul de 3%. Ești serios nevoie de un
  împrumut de urgență? atunci vă aflați la locul potrivit. Am da de afaceri
  împrumut, credit de nevoi personale, credit Xmas, contactați-ne pentru cererea dvs. de împrumut pentru a satisface
  cererii și prevăzute de problemă financiară. contactati-ne azi prin e-mail:
  HARRYSMITH00003@GMAIL.COM

  Multumesc ca ne așteptăm răspunsul dumneavoastră.
  HARRY SMITH împrumut

  RăspundețiȘtergere
 106. Alo,
  Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna Grace Okowa, un creditor împrumut privat are deschide o oportunitate financiar pentru toată lumea care are nevoie de nici un ajutor financiar. Ne da afară împrumut la rata dobânzii de 2% pentru persoane fizice, firme si companii sub un punct de vedere si starea clare și inteligibile. contactati-ne azi prin e-mail la: (embassyloanfirm@gmail.com)

  RăspundețiȘtergere
 107. Un site unde puteti sa faceti bani frumosi,cu atat mai mult daca aveti si referali...si un site care chiar plateste,plata instant.
  Daca vreti sa ma ajutati,va invit sa va inregistrati aici
  https://trafficmonsoon.com/?ref=giorgi25
  Sper sa va am in lista mea de referali.

  RăspundețiȘtergere
 108. Un site unde puteti sa faceti bani frumosi,cu atat mai mult daca aveti si referali...si un site care chiar plateste,plata instant.
  Daca vreti sa ma ajutati,va invit sa va inregistrati aici
  https://trafficmonsoon.com/?ref=giorgi25
  Sper sa va am in lista mea de referali.

  RăspundețiȘtergere
 109. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 110. Bună la toată lumea vam citit la toți com. Dacă tot vreți sa faceți bani serioși se poate dar toată lumea Vrea sa facă bani din nimik e ca cum ți-ai face firma și în firma aia nu investesti nimik e simplu nici profit nu aduce pe ce saituri lucrez eu sunt cu bani înscrierea este gratis dar trebuie sa investesti ca sa câștigi cine chiar vrea sa facă ceva ma poate contacta la email ionutdoghi@Yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 111. Bună la toată lumea vam citit la toți com. Dacă tot vreți sa faceți bani serioși se poate dar toată lumea Vrea sa facă bani din nimik e ca cum ți-ai face firma și în firma aia nu investesti nimik e simplu nici profit nu aduce pe ce saituri lucrez eu sunt cu bani înscrierea este gratis dar trebuie sa investesti ca sa câștigi cine chiar vrea sa facă ceva ma poate contacta la email ionutdoghi@Yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 112. Cel mai bun site de facut bani la ora actuala e http://trafficmonsoon.com/?ref=gyorgy2006
  castigi in jur de 10 centi zilnic iar dupa referali tai castigi tot 10 centi zilnic. Plata este instant.
  http://trafficmonsoon.com/?ref=gyorgy2006

  RăspundețiȘtergere
 113. asta https://trafficmonsoon.com/?ref=crysty
  sau mai degraba linkul asta http://www.ayuwage.com/?reg=222391 ,cu ayuwage (care e GPT nu PTC) castigi chiar si mai mult decat cu trafficmonsoon in unele zile mai pline.
  La trafficmonsoon trebuie sa tii pagina deschisa acum cand vezi cash linkurile dar la trafic normal nu. La Ayuwage trebuie sa respecti obiceiurile lor adica sa stai cat iti cer (10, 20 secunde pe pagina) sau sa dai click pe adsensurile de pe bloguri.
  Cine vrea PTC ca sa construiasca accountul cu rabdare in timp cu referali inchiriati atunci mergi la http://crisclix.com/?ref=baracuda . Are AVG-ul mai mare decat BE-ul adica nu pierzi bani ci castigi daca inchiriezi refi.
  Sau incercati la http://www.lexiadz.com/?ref=Chriss la fel are AVG-ul un pic mai mare decat BEP. Inchiriezi refi pana iti faci reclama sa castigi refi umani.
  Indiferent de ce site alegi iti trebuie cont de Paypal verified. Adica trebuie sa te duci la o banca ,creezi un card de debit VISA (ca numai visa accepta paypalul) , si bifezi ca vrei sa fii verificat si iti trimite paypalul un cod la banca unde ai scos cardul. Trebuie sa te pregatesti la banca de 1,5 euro ca sa tii verse in contul paypal.
  Tineti minte adevaratii bani care intra in buzunar se castiga greu ,cu centii la inceput .
  Nu va luati dupa toti care spun ca faci 1 dolar pe zi din prima zi fara nimic ca e abureala.
  http://planteverzi.blogspot.ro/

  RăspundețiȘtergere
 114. Daca ai timp liber si vrei sa castigi bani
  te joci te distrezi si castigi bani
  play and win real money
  economic and strategy game in which you can turn local currency for real money

  http://adf.ly/1UuKZm

  RăspundețiȘtergere
 115. daca tot stati pe net, macar sa faceti si ceva bani. Un joc Garantat care plateste.:http://www.viespar.ro/?reff=cdc79946d50cb044b9d3e79d8a1e1625

  RăspundețiȘtergere
 116. Vrei bani,fara sa muncesti abdolut deloc?
  Nu-i nici un fel de gluma proasta sau smecherie de 2 lei.
  Recyclix este un site nou al unei companii de reciclare deşeuri. Este un site de investii şi se lucrează foarte uşor şi rapid. Ste-ul este din Polonia.

  Vă puteţi înscrie aici https://recyclix.com/?id=46d34b7b6a23fa
  După ce daţi clic pe linkul de înscriere se deschide site-ul.
  Daţi clic pe sign up si completaţi adresa de email şi parola aleasă.
  Veţi primi un mail de confirmare după care puteţi intra pe site cu mailul şi parola aleasă.
  În partea de sus vedeţi că aveţi cei 20 de euro bonus. Cu aceşti 20 de euro veţi porini activitatea adică veţi cumpăra deşeuri (waste) pe care le veţi recicla.
  Daţi clic pe buy şi se deschide fereastra de cumpărare
  Completaţi 100 kg corespunzătare celor 20 de euro pe care-i aveţi şi apăsaţi pe buy.

  Pasul următor constă în a da clic pe recycle pentru a porni activitatea.
  Activitatea porneşte pentru o perioadă de 21 de zile timp în care se acumulează banii. Lângă coşul din dreapta jos apare un pătrat care se învârte şi care indică desfăşurarea activităţii.
  În my god cost vedeţi cum banii se acumulează. După 21 de zile banii vor fi folosiţi pentru a reporni ciclul de producţie.

  Puteţi face investiţii din banii dvs dar pentru început ar trebui să porniţi cu banii oferiţi de site.Înscrieţi-vă pentru a beneficia de cei 20 de euro bonus
  https://recyclix.com/?id=46d34b7b6a23fa
  Cu respect,
  Catalin

  RăspundețiȘtergere
 117. http://2captcha.com/?from=1272353
  acesta e cel mai bun site cu adevarat, e unul care plateste, eu am facut 1$ si am incercat sa scot ca dovada sa vad daca merita de lucrat, si banii au ajuns in mai putin de 10secunde pe webmoney, deci acuma am incredere ca merita de facut bani pe acest site, eu deja lucrez de citeva luni si daa te starui poti face si 5-10$ pe zi e o suma ft buna deci intrati si va veti convinge ca plateste bine daca munceti si nu e nimic greu, bafta la toti!

  RăspundețiȘtergere
 118. http://2captcha.com/?from=1272353
  acesta e cel mai bun site cu adevarat, e unul care plateste, eu am facut 1$ si am incercat sa scot ca dovada sa vad daca merita de lucrat, si banii au ajuns in mai putin de 10secunde pe webmoney, deci acuma am incredere ca merita de facut bani pe acest site, eu deja lucrez de citeva luni si daa te starui poti face si 5-10$ pe zi e o suma ft buna deci intrati si va veti convinge ca plateste bine daca munceti si nu e nimic greu, bafta la toti!

  RăspundețiȘtergere
 119. Pentru mai multe oportunitati de a face bani pe net intra-ti aici https://goo.gl/OaYuEj

  RăspundețiȘtergere
 120. Ai nevoie de un împrumut ... ..?

  Contact Dl Penny Bard, un creditori privați și în managementul imobiliar. Aici vine o ofertă bună de împrumut pentru toți cei care au nevoie de asistență financiară, la o rată scăzută de 3%. Cu Crucea Roșie Îmbunătățirea împrumut, puteți spune la revedere de la tot criza financiară și dificultăți. Ne da împrumuturi de orice sumă. Noi luptăm criza financiară și pentru a da o cameră pentru viitor luminos în societatea noastră, așa cum facem afacerea noastra .Daca sunteti interesat ar trebui să indice interesul dumneavoastră și vă vom asista în asigurarea dvs. de credit.

  Se aplica cu detalii.

  1. Numele dumneavoastră:
  2. Suma necesară:
  3. Țara ta:
  4. Durata de împrumut:
  5. Adresa:
  Numar 6. Telefon:
  7. Venit lunar:
  8. ID VALID:

  (Internațională sau națională)

  Persoana de contact: dl Penny Bard.
  E-mail: penny.bard1@gmail.com
  Cu respect echipa pe.

  RăspundețiȘtergere
 121. acest sayt e cel mai bun de aface bani rapizi adevarati fara investiti inregistrare gratuyta http://www.viespar.ro/?reff=fc5183255b1290b4580beadf8e232c27

  RăspundețiȘtergere
 122. si aceasta este un site bun: http://www.ermail.com/link/TAeC2JeNcVAA7JmXT7XAVXJaYNT7cVNe

  RăspundețiȘtergere
 123. http://www.viespar.ro/?reff=f1288735baee53fdd6cfdcbb13a361a7 si palteste, sunt dovezi

  RăspundețiȘtergere
 124. http://www.ayuwage.com/?reg=380225

  Cel mai bun site ptc care a existat vreodata!
  Banii se fac sigur si foarte usor in comparatie cu celelalte ptc-uri!
  Va invit sa va alaturati mie si impreuna sa facem parte din echipa celui mai tare site ptc si nu veti regreta!!!

  http://www.ayuwage.com/?reg=380225

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, confirm ca este un site care plateste!
   http://www.ayuwage.com/?reg=411374

   Ștergere
 125. Va recomand acest site pentru a face echipa impreuna si a castiga cu totii bani in plus. Va astept
  http://www.viespar.ro/?reff=e5a5bf2e22af3587d7dc50b72b8895a7

  RăspundețiȘtergere
 126. Va recomand acest site pentru a face echipa impreuna si a castiga cu totii bani in plus. Va astept
  http://www.viespar.ro/?reff=e5a5bf2e22af3587d7dc50b72b8895a7

  RăspundețiȘtergere
 127. Va invit sa facem bani impreuna!

  Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe link-urile de mai jos, sa va inscrieti pe cat mai multe dintre ele si astfel o sa incepeti sa acumulati bani. Ce trebuie facut?…..Nimic mai simplu……dati cateva click-uri zilnic pe niste reclame atasate, si in timp se aduna banii. Unele site-uri sunt vechi, dar exista pe net multe dovezi de plata, altele sunt mai noi, dar si ele platesc…asadar…..

  Mult succes si inscrieti-va acum pe cat mai multe, fiindca merita!  http://www.clixsense.com/?6495624

  http://okik.me/?ref=florin210673

  http://ptc1.net/?ref=florin210673

  http://clixten.info/?ref=florin210673

  http://www.epicbux.com/?r=florin210673

  http://r4bux.net/index.php?ref=florin210673

  http://crisclix.com/?ref=florin210673

  http://www.expresspaid.net/?r=florin210673

  http://buxdroid.com/?ref=florin210673

  http://stefbux.com/?ref=florin210673

  http://www.qbitbux.com/?ref=florin210673

  http://foxclix.com/?r=florin210673]

  http://www.usebux.com/?ref=florin210673

  http://www.2centads.com/?ref=florin210673

  http://www.profads.com/?ref=florin210673

  http://buekes.com/?ref=florin210673

  http://bux4us.com/?ref=florin210673

  RăspundețiȘtergere
 128. Ai nevoie de împrumut urgent? Noi dăm afară de împrumut pentru persoane fizice interesate
  care sunt în căutarea de împrumut cu bună-credință și cu rata dobânzii de 3%. Esti serios în nevoie de
  împrumut de urgență? atunci sunteți la locul potrivit. Noi dăm afară de afaceri
  împrumut, credit de nevoi personale, împrumut de Crăciun, și așa mai departe. Contactați-ne pentru solicitarea dvs. de împrumut pentru a satisface
  cererea și a stabilit de problemă financiară. contactați-ne astăzi prin e-mail:
  HENRYCLARK003@GMAIL.COM

  Vă mulțumim ca ne așteptăm răspunsul dumneavoastră.
  Henry Clark împrumut.

  RăspundețiȘtergere
 129. Sunt un creditor privat și investitor, Ai nevoie de un împrumut legitim, onest, cu reputație și rapid? Vă pot ajuta cu 100% împrumut de garanție, sunt oferind de afaceri și de credit individual, Mai mult, de asemenea, vom finanța tot felul de proiecte. Pentru mai multe detalii contactati-ne la: russell.credit40@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 130. [url=http://brainbux.com/?ref=flory95][img]http://brainbux.com/banner1.gif[/img][/url]

  RăspundețiȘtergere
 131. Buna,
  Sunt Episcopul T.D Jakes, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
  (bishopjakesloancompany@gmail.com)

  RăspundețiȘtergere
 132. Salutări de fiecare.

  Eu sunt domnul Paul Williams un creditor de împrumut privat, suntem organisme private care dau toate tipurile de împrumuturi pentru oameni care sunt punct de vedere financiar în jos și în nevoile de ajutor financiar, am da împrumuturi la o rată foarte ieftine, fără nici un stres. compania noastra este bine înregistrată și capabilă să dea împrumuturi persoanelor fizice și să coopereze organisme în condiții bune. Serviciile noastre sunt rapide și ușor. dacă sunteți interesat în obținerea de împrumut de la noi rugăm să ne contactați pe e-mail firma noastra: paulwilliamsfinance@gmail.com

  vizitați-ne astăzi pentru serviciile noastre de încredere
  Salutari
  Dl Paul Williams.
  Compania Email: paulwilliamsfinance@gmail.com
  Contactati-ne acum.

  RăspundețiȘtergere
 133. Open Account Just Now and Get $30 Bonus Immediately!
  BITINVEST © 2014 | PRIVACY POLICY
  Primesti 30 $ la inscriere, doar cu 5 $ poti incepe sa generezi 20% in fiecare zi timp de 20 de zile. Fara clicuri, fara vizionari, fara timp pierdut doar astepti sa finalizeze ciclul si sa primesti bani ( in fiecare zi primesti sau mai bine zis in timp real in functie de depunerea dumneavoastra si de planul pe care vi-l alegeti). Aicea puteti sa va inscrieti http://www.bit-invest.com/?ref=28937553

  RăspundețiȘtergere
 134. Cum mi-am luat meu Suma împrumutului dorit de la o companie de incredere si Trust de împrumut (adrianfinancefirm@yahoo.com)

  Bună ziua tuturor, numele meu este Ryan Franklin, locuiesc în Las Vegas, United State, sunt aici ca să depună mărturie bunătatea lui Dumnezeu asupra vieții mele, cum face el mi-a luat împrumutul meu de la Adrian Firma Finanțe {(adrianfinancefirm@yahoo.com)} după de două ori a fost scammed de la diferite creditorii împrumut internaționale, care au pretins a fi creditori chiar aici, în acest forum, am crezut că împrumuturile lor a fost reală și am aplicat, dar niciodată nu mi-a dat împrumut. Am pierdut speranța creditorii de împrumut de pe internet si a fost confuz și frustrat, până când un prieten de-al meu ma prezint domnului Alexander Adrian managing director al lui Adrian Finanțelor firmă, care a promis să mă ajute cu un împrumut de dorința și mi-a făcut-o într-adevăr ca el a promis, fără nici o formă de întârziere, deși am avut îndoieli, dar a vrut doar să-i dea un try și cea mai mare surpriza mea de împrumut a fost de transfer în contul meu bancar. N-am crezut că mai există încă creditori fiabile și reale de împrumut, până când m-am întâlnit dl Alexander Adrian, care ma ajutat într-adevăr, cu un împrumut de $ 190,000.00usd și-a schimbat viața în bine. Știu că există încă mulți solicitanți de împrumut acolo, nu căuta mai și contactați omul se temea de Dumnezeu pentru un împrumut de astăzi. Dl Alexander Adrian, îngrijirea și înțelegerea lui. dacă sunteți în nevoie de un împrumut de urgență sau doresc finanțare pentru proiectele dvs. rapid și rapid, deci nu ezitați să contactați pe Adrian Finante Firma prin adresa de e-mail: {adrianfinancefirm@yahoo.com} prin site-urile companiei: http: //www.adrianfinancefirm. bravesites.com/ sau Text: +1 205-291-2541. Cred că te va ajuta, pentru că el a ajutat o mulțime de oameni din întreaga lume, Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 135. Buna ziua tuturor numele meu este Maria ines Saez painevil sunt din România am primit doar împrumutul meu acum de la compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman nu a fost mult timp am primit împrumutul meu de la ei am primit împrumutul meu de la ei de azi, iar acum ca am posta acest mesaj i sunt foarte fericit această companie este real, de mare, astfel încât oricine care au nevoie de un contact de împrumut de la această companie sunt reale mare acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 136. http://www.ayuwage.com/?reg=380225

  Cel mai bun site ptc care a existat vreodata!
  Banii se fac sigur si foarte usor in comparatie cu celelalte ptc-uri!
  Va invit sa va alaturati mie si impreuna sa facem parte din echipa celui mai tare site ptc si nu veti regreta!!!

  http://www.ayuwage.com/?reg=380225

  RăspundețiȘtergere
 137. Bună ziua, numele meu este Paula Pinto, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. i-au pierdut aproximativ 45000.00euro pentru că am nevoie de un capital mare de 200,000.00euro. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmplă. martie 2016, am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, dna Maria Jorge, că în cele din urmă ma ajutat să asigure un credit într-o companie. mamă bună Vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumesc, și poate Dumnezeu să continue să vă binecuvânteze. Am dori, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există mai mulți escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, doar prin înregistrare doamnei Maria Jorge prin e-mail: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com ). De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: (paulapinto890@gmail.com). dacă aveți orice îndoială. te rog ea este singura persoană de încredere și de încredere.
  Mulțumesc.

  RăspundețiȘtergere
 138. Bună ziua, numele meu este Paula Pinto, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor false. i-au pierdut aproximativ 45000.00euro pentru că am nevoie de un capital mare de 200,000.00euro. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu am putut sta din nou, acest lucru se întâmplă. martie 2016, am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, dna Maria Jorge, că în cele din urmă ma ajutat să asigure un credit într-o companie. mamă bună Vreau să folosesc această ocazie pentru a vă mulțumesc, și poate Dumnezeu să continue să vă binecuvânteze. Am dori, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există mai mulți escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, doar prin înregistrare doamnei Maria Jorge prin e-mail: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com ). De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: (paulapinto890@gmail.com). dacă aveți orice îndoială. te rog ea este singura persoană de încredere și de încredere.
  Mulțumesc.

  RăspundețiȘtergere
 139. Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditori împrumut legit din 2016 și ne place pentru a ajuta orice tat organism au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la euro 500,000.00 și euro 5,000,000.00 și mai sus rezultă că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate ne trimiteti un e-mail la: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Asa ca e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă este interesat.

  E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 140. Ai nevoie de un împrumut de numerar de urgență pentru a soluționa facturile și să plătească datoriile? în caz afirmativ, vă rugăm să ne trimiteți un email astăzi prin: betty.nero2@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 141. https://recyclix.com/?id=EfYd1AAAYAxffEx
  O afacere de neratat!
  La inscriere primesti 20euro pentru testare dar, dupa 2 luni, daca doresti sa faci afacerea, trebuie sa faci un depozit de 20 euro.
  Recyclix este o companie de reciclare reala cu sediul in Polonia.
  Conceptul afacerii este foarte simplu:
  - cumperi deseuri
  - recicleaza desurile
  - vinde si incaseaza profit
  skype:ejianu2005
  email: rribana@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 142. Sunt un creditor privat și investitor, ai nevoie de un împrumut legitim, onest, cu reputație și rapid? Noi vă putem ajuta cu garanție de credit de 100%, oferă de afaceri și de credit individuale, Mai mult decât atât, vom finanța, de asemenea tot felul de proiecte. Pentru mai multe detalii contactati-ne la: Churchill.investment88@gmail.com

  RăspundețiȘtergere