luni, 14 octombrie 2013

Profitshare

În decursul acestui an s-a produs transformarea eMAG ProfitShare în Profitshare, adică dintr-o platformă de afiliere a eMAG, într-o platformă de afiliere multi-advertiser. Tot eMAG e în spatele acestei afaceri, prin firma Conversion Marketing SRL, dar acum sunt mai multe companii implicate. În acest moment sunt 18 agenți de publicitate din diferite domenii în platforma Profitshare, iar numărul lor creşte în fiecare lună.

Profitshare a devenit astfel un concurent serios pentru 2Parale, iar acest lucru e benefic pentru noi, afiliaţii. Mai multe campanii de promovat înseamnă mai multe şanse de a câştiga bani din marketingul afiliat şi servicii mai bune. Pe lângă eMAG, putem promova advertiseri importanţi ca: Flanco, La Redoute, Matar.ro, FunGift.ro.

Comerţul online se dezvoltă tot mai mult în România, şi odată cu el şi marketingul afiliat. Puteţi profita şi voi de acest lucru, făcându-vă cont la Profitshare, vânzând produsele şi serviciile altora şi câştigând bani de pe urma lor.

2 comentarii:

  1. eMAG e actionar Conversion, dar Conversion este firma lui Marius Pahomi de mai multi ani, Profitshare nu mai apartine de eMAG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eMAG deţine 90% din Conversion Marketing, astfel că eMAG controlează platforma Profitshare. Aici găseşti mai multe detalii: http://bit.ly/HejgEb

      Ștergere