joi, 14 februarie 2013

FanSlave

make-money-468x60
Numărul utilizatorilor români de Facebook a ajuns în acest moment la peste 5.6 milioane, conform FaceBrands.ro, programul care monitorizează paginile de Facebook din România. Facebook e reţeaua de socializare creată în 2004 de Mark Zuckerberg şi care a conectat peste un miliard de oameni în jurul conceptului de "like". Poate să îţi placă o poză, o opinie, un film, un eveniment, o pagină a unui artist sau a unei companii, orice poate fi apreciat pe Facebook. De altfel, această reţea mondială e o excelentă platformă de comunicare şi de promovare, pentru oricine.

FanSlave e un sistem german de marketing, care se situează între cei care vor promovare şi cei care vor să câştige bani pe Internet. Fiecare "like" înseamnă trafic, iar traficul înseamnă bani. Cu FanSlave poţi să cumperi fani pentru pagina ta, sau poţi să câştigi bani, devenind fan al altor pagini de Facebook. Mă voi adresa în principal celor care vor să câştige bani. Pe lângă Facebook, puteţi câştiga bani şi cu Twitter, YouTube, sau vizitând alte site-uri. Pentru fiecare "like", pentru fiecare "follow", pentru vizionarea videoclipurilor pe YouTube şi pentru fiecare site vizitat, veţi primi un anumit număr de credite. Creditele înseamnă bani, iar 200 de credite echivalează cu 1€. Când ajungeţi la 3000 de credite(15€), puteţi să cereţi prima plată. FanSlave are şi un program de afiliere, care vă aduce 15% din investiţiile şi din câştigurile afiliaţilor, pe primul nivel şi 1.5% pe al doilea nivel.

Sunt mulţi care intră zilnic pe Facebook, Twitter sau YouTube şi îşi pierd timpul fără să câştige nimic. Faptul că se pot câştiga bani cu ajutorul acestor platforme online e ceva extraordinar.

Înregistraţi-vă aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu