marți, 4 septembrie 2012

7$ de la ClixSense(6)

La scurt timp după miezul nopţii, am primit 7$ de la ClixSense. Este a şasea sumă de bani pe care o primesc de la acest site PTC şi cu siguranţă vor urma şi altele, pentru că am mare încredere în programul american.

ClixSense nu mai are nevoie de nicio prezentare. Nu cred că e cineva implicat în afacerile online, care să nu fi auzit de ClixSense, iar pentru cei care aud pentru prima dată de acest program, le recomand arhiva BANI GREI PE NET, pentru o documentare cât mai bună. În postările anterioare veţi vedea prezentarea programului şi dovezile de plată de până acum. Sper că vă vor stârni interesul şi veţi dori să vă implicaţi în această afacere online de succes.

3 comentarii:

 1. Buna.am si eu un blog Ptc..cateva site-uri de incredere..pe cine intereseaza poate trece intr`o vizita.Multumesc si spor la $$

  RăspundețiȘtergere
 2. Un site serios mai bun ca alte PTC este fandealer. Eu sunt multumit de el. Acest site te plateste pentru fiecare like pe facebook/view pe youtube sau follow pe twitter. Banii ii poti scoate la minim 500 puncte adica 10 euro. 1 Punct = 0.02 Eurocenti pe zi faci cam 1 euro din toate like-urile views etc. Reclamele apar din 5 in 5 minute daca dai refresh la site. Nu este ca alte site-uti ptc in care poti doar 10-20 reclame/zi. Register aici http://www.fandealer.de?ref=3g2o4k3orq4gkswo0wgc844oogkkc8808sw40c8s8kss804w0k >> Inca un amanunt este un site german dar sus in colt poti selecta limba engleza. E mai bun decat orice alt PTC!!

  RăspundețiȘtergere
 3. I have an offer for you . As long as i see , you have pretty decent Clixsense stats . My offer is :Make me your sponsor ( in case you dont have an sponser or your sponsor is inactive ) by sending a ticket to http://www.clixsense.com/en/Helpdesk-Submit_a_Ticket and you will write them something like " I want to change my sponsor. Can you change my upline if he is not active. My new sponsor referral link: www.clixsense.com/?5841531 " , and i will give you 50 % of my earning as your upline directly to Paypal with screenshots showing your earnings as my refferal and paypal fees .

  If you like my offer please send me a mail to ionuttibi@ojooo.com

  RăspundețiȘtergere