miercuri, 22 august 2012

JustBeenPaid! a devenit Profit Clicking

JustBeenPaid! nu mai există. Începând de azi, programul revoluţionar creat de Frederick Mann s-a transformat în Profit Clicking, însă această transformare e mai mult una de faţadă. Avem un site nou, cu un design nou, mai atractiv decât cel dinainte, dar deocamdată nu e totul pus la punct. Datele membrilor JustBeenPaid! nu au fost încă transferate pe noua platformă, acest lucru urmând să se facă în cel mai scurt timp.

Afacerile online traversează o criză profundă în aceste zile, cu închideri pe bandă rulantă, care au generat neîncredere şi incertitudine. JustBeenPaid! nu s-a închis, nu a dispărut pur şi simplu, ci s-a transformat. Ce înseamnă această transformare şi dacă ea va reprezenta un nou început, vom vedea în zilele următoare.

2 comentarii:

  1. Am o intrebare mi-am facut cont la profit clicking dar nu inteleg cum functioneaza, am cumparat cu acei 10$ cadou un Ad Packages de cateva zile dar nu imi arata deloc in contul meu ca as fi castigat ceva, trebuie sa mai fac ceva sau trebuie sa investesc si din bani proprii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îţi recomand să nu investeşti niciun ban în Profit Clicking. Nu mai plăteşte.

      Ștergere