luni, 22 august 2011

Safe Depositary

După o serie de postări în care am scris despre site-urile PTC, a sosit timpul să abordez o nouă categorie de afaceri online, şi anume HYIP-urile(High Yield Investment Program). Investiţia în astfel de afaceri vă poate aduce un câştig mare într-un timp scurt, dar şi riscul pe care vi-l asumaţi este la fel de mare. De aceea, vă sfătuiesc să analizaţi bine oferta şi să investiţi doar atât cât vă permiteţi să pierdeţi. Am mai spus asta şi o repet, pentru că este foarte important să nu cădeţi în patima lăcomiei.

Safe Depositary este o companie de investiţii şi tranzacţionare pe bursă la nivel internaţional, fondată în februarie 2009. În acest moment, Safe Depositary a ajuns unul dintre cele mai sigure şi mai apreciate HYIP-uri, având reacţii pozitive pe site-urile de specialitate. În această afacere puteţi să investiţi orice sumă de bani, începând cu 10$. Aveţi la dispoziţie patru fonduri de investiţii:

Fondul Virtax(dobândă zilnică: 1.6%, depozit minim: 10$);
Fondul Rovasion(dobândă zilnică: 1.8%, depozit minim: 1000$);
Fondul Orston(dobândă zilnică: 2%, depozit minim: 5000$);
Fondul Grand(dobândă zilnică: 2.3%, depozit minim: 40000$).

Toate fondurile de investiţii au data scadentă după 150 de zile lucrătoare, iar investiţia iniţială se poate retrage doar la data respectivă. Pe de altă parte, puteţi să retrageţi bani în fiecare zi, din profitul zilnic generat de fiecare depozit. De asemenea, aveţi posibilitatea să reinvestiţi profitul zilnic, cu un procent situat între 0 şi 100%.

Pe lângă aceste opţiuni de management al contului, cu ajutorul cărora fiecare îşi poate face o strategie personală în această afacere, Safe Depositary oferă şi un program de afiliere foarte generos. Acesta este structurat pe trei niveluri şi veţi primi un procent din investiţia afiliaţilor, după cum urmează: 8% pe nivelul 1, 3% pe nivelul 2 şi 1% pe nivelul 3.

Având în vedere aceste aspecte şi faptul că Safe Depositary vă poate înmulţi banii mai repede ca orice bancă, consider că nu trebuie să rataţi această oportunitate.

4 comentarii:

 1. Consider ca trebuie sa fi bou ca sa bagi banii in cva care nu are certifocare si care se poate inchide la orice ora, GET A JOB people, lasati rahaturile de scheme, get rich fast nu exista.

  Viata Lunga

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi pare rau ca asa gandesti. Am ajuns sa castig 10$/ zi fara sa misc un deget. Get a job OR GET A GREAT LIFE.
  Alege! Eu am ales si sunt foarte fericita ca mi-am invins fricile.

  RăspundețiȘtergere
 3. Iti recomand sa citesti despre Uinvest pe site-ul Afaceri Online
  www.afacerionlinereale.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut, nu am gasit un formular de contact asa ca postez aici. Doresti sa faci schimb de link-uri cu http://www.trustmoneyblog.com? astept raspuns pe mail@trustmoneyblog.com Multumesc

  RăspundețiȘtergere