vineri, 16 septembrie 2011

Uinvest

Uinvest este o companie de intermediere între proprietarii de afaceri şi investitorii online, fondată în 2007, având sediul în Ucraina(Kiev) şi un birou în SUA(Beverly Hills, California). Prin intermediul Uinvest puteţi deveni acţionari la diverse afaceri din Ucraina şi nu numai. Fabrici, hoteluri, pensiuni, restaurante, mall-uri, benzinării şi alte afaceri oferă acţiuni care pornesc de la 18.24$(Rural Hotel & Restaurant) şi ajung până la 2100$, cât costă o acţiune la VIP Hotel, în acest moment. De pe urma acestor acţiuni câştigaţi lunar dividende, între 2$ şi 345$, în funcţie de valoarea acţiunii. De asemenea, puteţi să vindeţi acţiunile oricând, fără să plătiţi vreo taxă.

La fel ca majoritatea afacerilor online, Uinvest are un program de afiliere, care vă ajută să vă măriţi câştigurile. Puteţi câştiga cel puţin 4% din cât investeşte fiecare afiliat al vostru, iar procentul poate ajunge la 15%.

Luând în considerare cele scrise mai sus, dar şi faptul că economia Ucrainei e în continuă creştere şi că această ţară va organiza, alături de Polonia, Campionatul European de Fotbal din 2012, este evident că acum e un moment prielnic pentru a investi în Ucraina, prin intermediul Uinvest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu