luni, 25 ianuarie 2016

Traffic Monsoon nu mai plătește în PayPal

În data de 12 ianuarie am primit o veste foarte proastă de la Charles Scoville. Acesta ne anunța din Dubai că Traffic Monsoon nu mai plătește în PayPal, după ce plătise timp de peste un an în mod instant. Tot atunci a spus că va înființa o bancă pentru a ne putea plăti, și ne va trimite tuturor membrilor carduri MasterCard, însă experiența mea online mă face să fiu sceptic la auzul acestor informații. Charles Scoville înconjurat de arabi nu e foarte credibil.

Eram foarte optimist cu privire la Traffic Monsoon, dar aceste știri mi-au tăiat elanul complet. Voi aștepta câteva săptămâni să văd ce se întâmplă, dar speranțele sunt mici. În acest moment se mai fac niște plăți în Payza, însă nu recomand înscrierea nimănui până la clarificarea situației. 

2 comentarii:

  1. Din câte mai știu, Trafficmonsoon mai plăteşte încă în Solidtrustpay.com. Deocamdată, eu bunăoară, încă nu am atins noul prag minim de plată, iar mai apoi, am de gând să retrag o sumă ceva mai mare. Astfel voi avea ocazia de a verifica dacă se mai fac plăţi către procesatorul mai sus menţionat, pe care încă din start l-am trecut ca principal.

    RăspundețiȘtergere
  2. din cate se vede traffic monsoon nu mai plateste de loc ,stau de o saptamina cu pagina plina de click cash ,dar totul ce trimite este ca nu pot vedea nimic pina nu verifica ei cardul ,si trebuie scanat si trimis ,deci totul este o facatura ,

    RăspundețiȘtergere