luni, 11 ianuarie 2016

11$ de la ClixSense(31)

De abia am pășit în noul an, că am și primit o plată de la PTC-ul american, prima de anul ăsta și a treizecișiuna din toate timpurile. În același timp, este și cea mai mare plată de până acum. De când am scris ultima dată despre ClixSense, au survenit anumite modificări în politicile acestui program. Astfel, în 24 noiembrie am fost anunțați că vom putea cere bani în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri. Apoi, de la 1 decembrie s-a schimbat modul în care sunt acordate comisioanele de afiliere. S-a mărit la 30 de cenți(pentru membrii Premium) comisionul acordat pentru afiliații proveniți din SUA, Germania, Franța, Italia, Spania și alte țări de top. Comisionul primit pentru afiliații din România a rămas de 10 cenți(5 cenți pentru membrii Standard), dar nu se mai primește la înregistrare, ci după minim 10 zile, dacă afiliatul respectiv e activ.

Eu am câteva zeci de afiliați care nu au dat niciun clic după înregistrare, nu știu din ce motive, dar dacă tot vă faceți cont, ar fi frumos din partea voastră să dați câteva clicuri pe reclame. Apoi, dacă vreți să continuați, vă recomand să investiți 17$ în contul Premium și să promovați ClixSense în țările de top, pentru comisioane de 3 ori mai mari.

4 comentarii:


 1. O metoda buna de a face bani gasesti pe http://www.bani-pe.net/

  RăspundețiȘtergere
 2. Find out how THOUSAND of individuals like YOU are making a LIVING by staying home and are living their dreams right NOW.
  SUBSCRIBE NOW

  RăspundețiȘtergere
 3. The top facts about Clixsense's Get Paid To Program:
  1. SURVEYS: 50+ 5-40 minute surveys paying out $0.5-$2.5 per survey.
  2. 12 Offer Walls - Get $0.5-$20 per offer.
  3. MICRO TASKS - Complete 1,000's of very quick tasks from tons companies.

  RăspundețiȘtergere