vineri, 27 martie 2015

Marketagent.com


Opinia ta contează și se premiază! Vrei să îți spui părerea și să fii plătit pentru asta? Prin înregistrarea în panelul de sondaje online Marketagent.com, acest lucru e posibil. La început vei primi un chestionar de 150 de puncte, iar pe parcurs valoarea acestora va fi între 50 și 250 de puncte. Pentru fiecare afiliat care completează cel puțin un sondaj, vei primi 100 de puncte. Aceste puncte se pot transforma în bani, 100 de puncte valorând un euro.

Acum câteva zile am scos prima plată de la Marketagent.com, în valoare de 3.64€. Iată dovada:

După ce vă înscrieți, nu uitați să vă activați contul accesând un link primit prin e-mail, așa cum e necesar și în alte afaceri online. Apoi puteți să completați sondaje, și chiar dacă nu veți avea la dispoziție foarte multe chestionare, puteți să faceți bani din afiliere. Pentru fiecare afiliat nou veți primi un euro.

3 comentarii:

 1. O metoda buna de a face bani gasiti pe http://www.bani-pe.net/

  RăspundețiȘtergere
 2. Am descoperit cel mai rentabil site din care poti face bani pe net!
  Totul e foarte simplu si eficient.. Te înscrii, dupa care dai click pe reclame si încasezi între 0,001 si 0,02 USD per click.
  Asta dacă esti singur..
  Dacă aduci referali sub tine, pe langa bani tai, VEI ÎNCASA EXACT ACEEASI SUMĂ PE CARE O ÎNCASEAZĂ SI EI!!!
  Cu alte cuvinte, câstigi 100% din referali, ceea ce este unicat in lume.
  Avand 10 persoane inscrise sub tine ajungi zilnic la cel putin 1 USD. Dar daca ai 100 de personae inscrise? Fa un calcul si vei vedea ca intr-o luna poti incasa din click-urile tale si ale inscrisilor peste 300 USD, si totul cu maxim 10 minute de munca zilnic!!!
  Ai aici linkul de înscriere prin care poti să-ti faci cont. Totul dureaza 5 minute dupa care incepi sa acumulezi. Multa bafta si….sa vina banii!!!
  https://trafficmonsoon.com/?ref=florin210673

  RăspundețiȘtergere
 3. Site-ul de sondaje nr.1 în România !
  ClixSense e online de 11 ani și are peste 8 milioane de membri din toată lumea !
  Vino azi în ehipa noastră >>> https://csl.ink/AI

  RăspundețiȘtergere