sâmbătă, 4 ianuarie 2014

2013 în cifre

A devenit o obişnuinţă ca în data de 4 ianuarie a fiecătui an să vă prezint cifrele anului precedent. Anul 2013 a fost unul bun din toate punctele de vedere. În ceea ce priveşte traficului, blogul BANI GREI PE NET  a înregistrat o creştere împortantă, aproape 13000 de persoane vizitându-l anul trecut. Încă nu am ajuns la cifrele dorite de mine, dar voi ajunge şi acolo în viitor. Blogul a ajuns la 182 de fani pe Facebook, 62 de urmăritori pe Twitter şi doar 11 abonaţi. Twitter nu a prins prea bine în România, aşa că nu am pretenţii foarte mari, dar îmi doresc mai mulţi fani pe Facebook şi mai mulţi abonaţi. Vă puteţi abona la blog în dreapta jos, introducând adresa voastră de e-mail, sau prin FeedBurner. Astfel, veţi primi toate postările în momentul în care vor fi publicate şi nu veţi mai rata niciuna. De asemenea, vreau o mai mare interacţiune din partea voastră, pentru că prin comunicare putem obţine rezultate mai bune.

Din punct de vedere financiar, sumele câştigate anul trecut au fost mai mari, chiar dacă sursele au fost cam aceleaşi. Am renunţat la HYIP-uri şi m-am ocupat mai mult de PTC-uri, şi aşa voi face şi în 2014. Totuşi, cei mai mulţi bani mi i-a adus Uinvest, o afacere pe care nu mă mai pot baza anul ăsta. eToro Partners a fost surpriza plăcută a anului trecut, iar pariurile au reprezentat decepţia. Iată cifrele:

Plusuri:
1. Uinvest: +539$
Uinvest a fost afacerea anului 2013 pentru mine, aducându-mi peste 500$. Din păcate, controversata afacere ucraineană s-a dovedit a fi o schemă Ponzi, şi chiar dacă e încă online şi promite tot felul de lucruri, nu mai plăteşte şi nici nu va mai plăti.
2. eToro Partners: +400$
În 2012 nu am câştigat niciun ban, dar în 2013 am făcut 400$ graţie programului de afiliere eToro Partners. În 2014 sper să obţin rezultate cel puţin la fel de bune.
3. ClixSense: +56.18$
ClixSense e singurul PTC la care am cont Premium, iar acest lucru îl face cel mai profitabil program de acest fel.
4. NeoBux: +31.88$
Încă din 2010 câştig bani cu NeoBux şi voi câştiga şi în anii următori.
5. ProBux: +23.95$
Anul trecut în februarie prezentam acest program şi tot atunci scoteam prima plată. De atunci am mai scos nişte plăţi şi sper să urmeze şi altele.
6. ClickFair: +6.43$
Tot în 2013 am prezentat şi ClickFair, un PTC care oferă câştiguri mai mici, dar important e să fie stabil şi durabil.

Minusuri:
bwin: -40
Pariurile sportive reprezintă un hobby pentru mine şi voi paria în continuare, chiar dacă anul trecut am ieşit pe minus. Voi schimba strategia şi sper să ies în profit anul acesta.

2013 a fost anul în care am finalizat construcţia conductei de milioane BANI GREI PE NET. În 2014 şi în anii care vor urma va trebui să o întreţin şi să încerc să măresc debitul. Anul acesta va trebui să găsesc o sursă de venit care să înlocuiască Uinvest, voi prezenta şi alte afaceri profitabile şi sper să scot bani din FanSlave şi din MailDirect, dar şi din reţelele de afiliere 2Parale şi Profitshare. vivaSMS, programul în care îmi puneam mari speranţe, e în hibernare şi aştept să văd ce se va întâmpla cu el. Şi încă ceva, ţineţi minte un cuvânt pentru 2014: Bitcoin!

6 comentarii:

 1. La eToro Parteners te poti inscrie gratuit?

  RăspundețiȘtergere
 2. YoBit enables you to claim FREE COINS from over 100 unique crypto-currencies, you complete a captcha once and claim as much as coins you can from the available offers.

  After you make about 20-30 claims, you complete the captcha and keep claiming.

  You can click claim as many times as 50 times per one captcha.

  The coins will held in your account, and you can convert them to Bitcoins or any other currency you want.

  RăspundețiȘtergere
 3. Find out how THOUSAND of people like YOU are working for a LIVING online and are living their dreams TODAY.
  SUBSCRIBE NOW

  RăspundețiȘtergere
 4. BitKong: Fun and Addictive, provably fair bitcoin game.

  And most importantly, Claim free bitcoins every 10 minutes from the free faucet.

  RăspundețiȘtergere