marți, 24 decembrie 2013

100$ de la eToro Partners(3)

Anul acesta Moş Crăciun a trecut mai repede pe la mine şi mi-a adus un cadou de la eToro. În 16 decembrie am primit a treia plată de la eToro Partners, un comision de 100$.

Cu eToro se poate lucra în două feluri: investind în platforma de tranzacţionare sau promovând-o. Puteţi să faceți ambele lucruri în acelaşi timp, eu mă bazez în principal pe promovare. Sunt mulţumit de rezultatele obţinute în 2013 şi voi continua să promovez şi în 2014 eToroprin programul lor de afiliere.

Declinarea responsabilității:

eToro e o platformă multi-activ care oferă atât investiții în acțiuni și criptoactive, cât și tranzacționarea activelor CFD.

Rețineți faptul că CFD-urile sunt instrumente complexe și vin cu un risc mare de a pierde bani rapid din cauza leverage-ului. 77% din conturile investitorilor de retail pierd bani când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Trebuie să luați în seamă dacă înțelegeți cum lucrează CFD-urile și dacă vă permiteți marele risc de a vă pierde banii.

Criptoactivele sunt produse de investiții nereglementate și foarte volatile. Investitorii nu sunt protejați în UE.

Acest text are intenția de a informa și a educa și nu poate fi considerat un sfat de investiții sau o recomandare de a investi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu