sâmbătă, 16 martie 2013

Surse de informare(2)

Informaţia înseamnă putere, iar această afirmaţie e cu atât mai potrivită în afacerile online. În acest domeniu trebuie să fii bine informat în fiecare zi şi chiar în fiecare oră. O nouă apariţie online, o modificare într-un program, o întârziere a plăţilor, sau un program care nu mai plăteşte deloc; trebuie să fim atenţi la toate aceste aspecte, dacă vrem să câştigăm bani pe Internet. Fie că e vorba despre PTC-uri, despre HYIP-uri, despre marketing afiliat, pariuri sportive sau alte afaceri online, o bună informare poate face diferenţa între profit şi pierdere. Iar pentru o bună informare e nevoie de surse sigure, credibile şi oneste.

Într-o postare anterioară am scris despre câteva surse de informare, care sunt încă de actualitate. Pe lângă acelea şi pe lângă blogurile din partea dreaptă a blogului, vă prezint şi azi câteva bloguri şi site-uri de unde vă puteţi informa în activitatea voastră:

1. HYIP-Pulse
Christian e un tip cu o experienţă de 7 ani în acest domeniu şi ne prezintă în fiecare zi ştiri şi analize despre HYIP-uri.
2. HYIPING MONEY
Pe acest blog găsiţi de asemenea, informaţii detaliate şi opinii personale  despre programe de investiţii online.
3. 2Parale Blog
Blogul platformei de afiliere 2Parale ne prezintă sugestii şi noutăţi despre marketingul afiliat, detalii despre programele de afiliere şi strategii de urmat.
4. eMAG ProfitShare Blog
eMAG are un program propriu de afiliere şi un blog, unde ne oferă cele mai noi promoţii şi oportunităţi.

O bună parte din activitatea mea zilnică o dedic pariurilor sportive. Acestea sunt un hobby pentru mine, dar şi o sursă de venit. În acest domeniu e vital să fii foarte bine informat, orice detaliu putând face diferenţa. Pariurile sportive nu ţin doar de noroc, ci şi de statistică şi de anumite situaţii de moment. Sunt oameni care studiază sportivii, echipele şi competiţiile în cel mai mic amănunt şi apoi oferă analize şi ponturi, gratuit sau contra cost. Vă prezint în continuare câteva surse de informare din domeniul pariurilor:

5. Bet Mania
Bet Mania e primul ziar online din România, care oferă zilnic şi gratuit informaţii de ultimă oră, analize şi ponturi pentru pariorii români din întreaga lume.
6. Tipseri.net
Tipseri.net e un alt site pe care intru zilnic, pentru a mă decide ce pariez.
7. Jurnal de pariu
Un tânăr din Oradea scrie pe acest blog şi se vede că e atras şi pasionat de ceea ce face.
8. Pariori.ro
Acest site oferă informaţii despre pariuri sportive, dar şi despre poker online şi alte jocuri online.
9. FlashScore.ro
FlashScore.ro e al doilea site pe care intru zilnic, după bwin. Aici sunt prezentate toate meciurile din ligile importante, cu rezultate, statistici şi clasamente în timp real.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu