miercuri, 20 martie 2013

20$ cadou de la eToro

Înainte de a vă prezenta oferta de la eToro, vreau să vă spun câteva cuvinte despre bani şi despre ce putem face cu ei. În şcoală nu se face educaţie financiară, astfel că trebuie să ne educăm singuri. Trebuie să învăţăm cum să câştigăm bani, cum să-i economisim şi cum să-i cheltuim. Societatea consumeristă din ziua de azi ne învaţă mai ales cum să cheltuim banii, ne învaţă să ne folosim timpul pentru a primi un salariu lunar, dar nu ne învaţă cum să facem ca banii să lucreze pentru noi. Banii trebuie să producă alţi bani, iar acest lucru e posibil investind în active. Activele sunt cele care ne bagă bani în buzunar, în timp ce pasivele ni-i scot.

Casa în care locuieşti este un bun pasiv, deoarece plăteşti întreţinere, impozit, asigurare, dar se poate transforma în activ, dacă o închiriezi şi astfel primeşti o sumă de bani lunar. Maşina personală este tot un pasiv, la fel ca frigiderul, televizorul sau calculatorul. Eu am reuşit să-mi transform calculatorul în activ, deoarece câştig bani cu ajutorul lui. Alte active sunt acţiunile, obligaţiunile, depozitele bancare, drepturile de autor, etc. Important e să investim mai mult în active decât în pasive. Două platforme pe care se poate face acest lucru pe Internet sunt Uinvest şi eToro.

eToro a lansat de curând un sistem nou de tranzacţionare online, numit CopyTrader. Acest sistem permite şi celor fără experienţă să tranzacţioneze valute, aur sau petrol pe piaţa financiară internaţională, prin simpla copiere a mişcărilor făcute de cei mai buni traderi. Ai rapoarte lunare şi anuale, unde vezi performanţele fiecărui trader şi poţi să alegi să-i copiezi pe cei mai performanţi. Sumele pe care le vei tranzacţiona vor fi direct proporţionale cu cele tranzacţionate de cel pe care îl copiezi.

eToro oferă în acest moment un cadou constând într-un cupon în valoare de 20$, cu care poţi începe să tranzacţionezi chiar de azi. Nu e nevoie de nicio depunere, trebuie doar să distribui pe Facebook. Poţi să distribui şi această postare, pentru a afla cât mai mulţi de ofertă. Daţi clic pe bannerul de mai sus, înregistraţi-vă şi lăsaţi banii să lucreze pentru voi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu