vineri, 21 octombrie 2011

Safe Depositary s-a dus

Ceea ce era inevitabil s-a produs. Safe Depositary nu mai există, iar cei care au cerut plăţi sau care au investit şi urmau să ceară plăţi, au rămas cu buza umflată. Safe Depositary a fost doar un HYIP, care, ca orice HYIP, a avut un început şi un sfârşit. Aceste programe sunt în mare majoritate nişte sisteme piramidale sau scheme Ponzi, care atunci când nu mai au bani să susţină schema şi să-şi plătească membrii, dispar. Spun aceste lucruri pentru că e de datoria mea să anunţ când o afacere postată pe acest blog dispare sau nu mai plăteşte, nu cum fac alţii, care pur şi simplu şterg ce au scris, ca şi când nu ar fi existat.

Ceea ce e important de ştiut, e faptul că în locul afacerii Safe Depositary va apărea o nouă afacere de acest gen, iar noi vom putea câştiga bani de pe urma ei. Eu am câştigat 2.22$ cu Safe Depositary şi mă aflu printre puţinii care au ieşit în profit. Cei mai mulţi au pierdut bani, pentru că au fost lacomi, naivi sau prost informaţi. În HYIP-uri nu trebuie să ai încredere şi nici să investeşti mai mult decât îţi poţi permite să pierzi. Trebuie să investeşti cu cap şi să te foloseşti de ele, pentru a câştiga bani.

6 comentarii:

 1. Am primit vestea in premiera de aici de pe acest site.In afaceri online trebuie sa iei si varianta pierderii ca in orice alta afacere asta este situatia .Desii statea foarte bine in sondaje iata ca Safe Depositary a cazut.Recomad Uinvest pentru cei care vor o afacere mai serioasa online si care nu este un sistem piramidal

  RăspundețiȘtergere
 2. Bogdan draga, cum ca Safe depositary ar fi scam gasisem de mult timp informatia pe net, dar nu m-am implicat sa iti atrag atentia pentru ca fiecare trebuie sa avem experientele noastre.Sper ca nu ai pierdut prea mult.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu am pierdut Lumis dragă. Am câştigat 2.22$ cu Safe Depositary. Ai citit ce am scris?

  RăspundețiȘtergere
 4. Dragule,e adevarat ca nu ai pierdut nimic,dar si cu ce ai castigat....ajung de o toaleta publica in centrul orasului!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Aşa e Marius, dar eu mă mulţumesc cu puţin. Decât să pierd mult, mai bine câştig puţin.

  RăspundețiȘtergere