sâmbătă, 13 august 2011

onBux nu mai există

Dacă în urmă cu două săptămâni spuneam că onBux nu mai plăteşte, acum pot spune, fără să greşesc, că onBux e istorie. PTC Investigations l-a catalogat ca "scam", încă din martie şi acest lucru s-a adeverit. Chiar dacă au fost mulţi care mai sperau la o revenire miraculoasă, acum e clar pentru toată lumea că onBux a dispărut pentru totdeauna.

Unii au câştigat, dar cei mai mulţi au pierdut de pe urma acestui site PTC, printre cei dezamăgiţi numărându-mă şi eu. Acum, ceea ce ne rămâne de făcut este să mergem înainte cu afacerile noastre. Vă asigur că pe acest blog sunt prezentate doar afaceri care plătesc, testate în prealabil şi aşa va fi şi de acum inainte, iar în momentul în care intervine o schimbare importantă, voi anunţa acest lucru. Scopul meu e să câştigăm împreună bani grei pe net.

7 comentarii:

  1. Salut Bogdan,
    Ma bucur ca ai postat despre Onbux, asa mai incepe si lumea sa evolueze, ca pe care ii auzi numai de PTC-uri vorbesc nu se apuca si ei de o afacere reala, le place sa stea in baza a 3-4 centi pe zi.

    Ce vreau sa iti mai zic eu e ca iti urmaresc de ceva timp blogul si faci o treaba buna si se pare ca si Laura e de aceeasi parere. :D Felicitari pentru realizarile tale.

    De curand, m-au pus ca reprezentant regional pe Romania cei de la NEO Progress si in cazul in care doresti sa intri si tu in afacere te sustin cu ceva bonusuri din partea mea ca sponsor si pe viitor daca vad ca aduci destui oameni activi iti maresc la dublu comisionul pentru referralii tai. Ce zici?

    Portalul meu business cred ca il stii, in caz ca nu www.10afaceri.com

    Te astept cu un feed-back.
    Pentru succes,
    Cristian
    0724802266

    RăspundețiȘtergere
  2. Incercati un sistem revolutionar de castig online cu investitie minima

    http://www.wealth2xtreme.com/?otelea

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am gasit aici pe un forum , niste metode dragute de castig , dar nu scot mai mult de 30-40 $ pe luna. Intrati pe http://illuminati-tips.forumotion.com e si de pronosticuri pariuri

    RăspundețiȘtergere
  4. Uitati aici site-urile pe care lucrez eu, sunt testate: http://emateler.ucoz.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Castiga Bani Reali Online Din Clickuri,Pe scurt esti platit daca dai click pe reclame.Cel mai serios si mai cunoscut site de acest gen este la ora actuala(exista numeroase dovezi de plata).Este unul din putinele site-uri de PTC (paid to click) care platesc instant. Odata ce ai ajuns la suma de 2$ in cont, ii poti retrage oricand. detalii pe http://baniinternet.freewb.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Bani pe net

    https://www.neobux.com/?rh=6C696C7761796E6E33

    Merita

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.neobux.com/?rh=63696F62616E7531393837
    Te invat pas cu pas.
    e-mail:ciobanubogdan87@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere