miercuri, 5 octombrie 2022

250 lei de la Bran

Ce sunt banii? La această întrebare se pot oferi mai multe răspunsuri. Astăzi vă ofer următorul răspuns: banii sunt o formă de energie. Energia înseamnă mișcare. Rezultă că banii sunt în continuă mișcare. Banii care stau într-un loc pentru mult timp își pierd valoarea. Banii se simt cel mai bine atunci când sunt în mișcare. De aceea ei se mută dintr-un buzunar în altul. De la cei care îi resping, îi disprețuiesc, nu-i respectă, la cei care îi atrag, îi prețuiesc și îi respectă.

Azi a fost o zi benefică pentru mine. Aceste trei bancnote au ajuns din buzunarul unui necunoscut în buzunarul meu. Am fost în Bran la cumpărături și am găsit 250 lei pe marginea șanțului, în colb, lângă Hanul Bran. M-am aplecat de trei ori, i-am luat și i-am băgat în buzunar. Dacă nu-i luam eu, îi lua altcineva. Eu am fost la locul potrivit în momentul potrivit. Unii îi spun noroc. Eu îi spun matematică.

Asta e cea mai mare sumă de bani găsită până acum, dar să știți că mă aplec și după 10 bani. Care e cea mai mare sumă de bani pentru care v-ați aplecat?

Un comentariu:

  1. Profita ca au turisti multi straini. Nu vrei sa stii cat costa suvenirurile .. de multe ori vanzatorii iti spun in euro pretul. Trebuie sa iei un credit de la https://solutiecredit.ro/ pentru o simpla vizita in familie :)))

    RăspundețiȘtergere