marți, 4 ianuarie 2022

2021 în cifre

Lucrurile bizare începute în 2020 au continuat și în anul tocmai încheiat. Multă lume a fost afectată de știrile negative, de realitatea crudă, de previziunile sumbre. Dar lumea nu știe că ceea ce nu poți schimba nu ar trebui să te preocupe. Eu am ales să trăiesc în prezent, să schimb obiceiurile mai puțin bune și să îmi cresc valoarea. Eu creez realitatea, nu altcineva.

În ceea ce privește câștigurile, 2021 a fost un an bun. Cel mai bun an de când mă ocup de afaceri online. Acestea sunt cifrele mele online:

1. eToro Partners: 2282$(9388.02 lei)
Am primit 5 plăți de la eToro Partners, printre care și cea mai mare plată de până acum(882$). În ultimii 5 ani am făcut mai bine de șase mii de dolari cu acest program de afiliere, mai precis 6096.09$. eToro Partners a devenit sursa mea principală de venit pe Internet, voi continua să promovez compania israeliană și mă aștept la rezultate cel puțin la fel de bune.

2. Marketagent: 75
Anul trecut am primit doar două plăți de la programul austriac de sondaje online, așa că nu sunt mulțumit și îmi doresc mult mai mult.

3. ySense: 35$
De la programul american am primit tot două plăți. E clar că se pot obține mai mulți bani și de aici.

În anul care tocmai a început vreau să scriu, să citesc și să dansez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu