luni, 5 iulie 2021

eToro devine partener oficial al CFR 1907 Cluj

Platforma globală de investiții multi-active eToro și clubul de fotbal CFR 1907 Cluj au încheiat un contract prin care compania israeliană multinațională devine sponsor principal al campioanei României din ultimii 4 ani.

Fondată în 2007, eToro este cea mai importantă platformă socială de tranzacționare și de investiții din lume, cu peste 20 de milioane de utilizatori înregistrați la nivel global. eToro are un portofoliu extins de parteneriate cu echipe de fotbal din Europa, printre care: AS Monaco, Slavia Praga, Vitesse Arnhem. Începând de azi, CFR 1907 Cluj se alătură acestei liste, iar eToro își mărește vizibilitatea pe piața românească în căutare de noi clienți.

Declinarea responsabilității:

eToro e o platformă multi-activ care oferă atât investiții în acțiuni și criptoactive, cât și tranzacționarea activelor CFD.

Rețineți faptul că CFD-urile sunt instrumente complexe și vin cu un risc mare de a pierde bani rapid din cauza leverage-ului. 77% din conturile investitorilor de retail pierd bani când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Trebuie să luați în seamă dacă înțelegeți cum lucrează CFD-urile și dacă vă permiteți marele risc de a vă pierde banii.

Criptoactivele sunt produse de investiții nereglementate și foarte volatile. Investitorii nu sunt protejați în UE.

Acest text are intenția de a informa și a educa și nu poate fi considerat un sfat de investiții sau o recomandare de a investi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu