sâmbătă, 23 decembrie 2017

Prima întâlnire a afiliaților din România

Aflasem de acest eveniment cu ceva timp în urmă, de pe Facebook. Prima întâlnire a afiliaților din România urma să aibă loc la pensiunea Nicoleta din Moieciu de Sus, la mai puțin de 20 de km de casa mea. Am zis că nu pot să ratez ocazia, așa că pe 8 decembrie m-am urcat în mașină și am ajuns la destinație.

Prima întâlnire a afiliaților a fost organizată de Dragoș Bunea, care împreună cu soția sa Daniela sunt printre greii afiliaților din România. Au mai fos prezenți și alți afiliați importanți, printre care: Gabriel Nica, Lucian Ionescu, Marius Morariu, Andrei Ioniță, Mihai Croitoru. Atmosfera a fost una destinsă, mulți oameni se cunoșteau între ei, eu i-am cunoscut atunci, dar nu mi-a fost greu să mă integrez, chiar dacă eu sunt în pantaloni scurți în comparație cu ei. După grătarul și focul de tabără specifice locului, frigul ne-a trimis înăuntru, unde s-a discutat amical despre afiliere, în compania vinului de Dobrogea adus de Dragoș.

Am stat până dimineață în compania experților și am aflat lucruri utile, mi-am făcut cunoștințe noi și acest eveniment m-a ambiționat să îmi iau și eu niște pantaloni mai lungi pe mine. Adică să muncesc mai mult și să am rezultate mai bune în afiliere.

6 comentarii:

  1. Zi bună, eu sunt Josef Lewis. Un creditor reputabil, legitim și acreditat. Oferim împrumuturi de orice fel într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut Inventor, consolidarea datoriilor. etc

    Obțineți aprobarea pentru un împrumut de afaceri sau personal astăzi și obțineți fonduri în aceeași săptămână de aplicare. Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; veți obține cea mai ieftină. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

    Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților noștri în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate în timp util. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Răspundeți imediat folosind detaliile de mai jos dacă sunteți interesat de un împrumut și nu aveți niciun fel de înșelătorie.

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Apel / WhatsApp: +16626183756
    Site web: https://progresivefunding.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai nevoie de asistență financiară? Căutați fonduri pentru a vă achita facturile și datoriile? Căutați un împrumut pentru a începe o nouă afacere sau aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare. Vă putem ajuta. Contactați-mă acum prin e-mail la (ivanapedro85@gmail.com)

    Oferim orice tip de împrumut de orice sumă, din orice sumă, o rată a dobânzii la un preț accesibil și ieftin de 3%. Procesul nostru de capital și de creditare este sigur, garantat și securizat. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar. interesat
    contactați-mă astăzi prin e-mail la: (ivanapedro85@gmail.com)
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau să vă împărtășesc cu toții aici despre cum îmi obțin împrumutul de la dl Benjamin, care mă ajută cu împrumut de 400.000,00 Euro pentru îmbunătățirea afacerii mele, a fost ușor și rapid atunci când aplic pentru împrumut când lucrurile se înrăutățesc cu afacerea mea dl. Benjamin îmi acordă împrumut fără întârziere. aici este e-mailul domnului Benjamin / contact whatsapp: +1 989-394-3740, lfdsloans@outlook.com.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,
    Numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să vă sugerez tuturor că ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori de împrumuturi false pe internet, dar sunt în continuare cei adevărați ai companiei de împrumuturi false. Am fost înșelat de 4 creditori de împrumuturi diferiți, am pierdut mulți bani pentru că am căutat un împrumut de la compania lor. Aproape am murit în proces, pentru că am fost arestat de oameni pentru că am datori.

    Aproape că am renunțat până când am cerut sfatul unei prietene care m-a prezentat creditorului inițial al împrumutului și al unei companii foarte de încredere care este mama Alicia Radu care mi-a obținut împrumutul de 800 de milioane de rupii Indonezia în mai puțin de 24 de ore, fără nicio presiune și la rata dobânzii scăzută de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am găsit suma împrumutului pe care l-am solicitat fusese transferată în contul meu bancar fără întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși veștile bune, astfel încât oamenii să poată primi un împrumut ușor, fără presiune de la Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama Alicia Radu din toată inima, pentru că este foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să te socotești foarte norocos să ai ocazia să citești această mărturie astăzi. Așadar, dacă aveți nevoie de vreun împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    Puteți, de asemenea, să mă contactați prin e-mailul meu (sitiaminah6749@gmail.com) dacă aveți nevoie de informații despre cum am primit împrumutul meu de la mama Alicia Radu, sunteți foarte liber să mă contactați și vă voi răspunde cu plăcere pentru că puteți ajuta și voi alții după ce ați primit împrumutul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000,00 EUR dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, apoi evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai nevoie de un împrumut urgent pentru afaceri sau facturi? contactați-ne prin e-mail pentru informații despre serviciul nostru de împrumut. e-mail: quickloan2020@hotmail.com sau WHATSAPP +1 (812) 266-9901

    RăspundețiȘtergere