joi, 30 martie 2017

50 de ani de Oriflame

Compania Oriflame împlinește în acest an 50 de ani de existență, 50 de ani de visuri împlinite. Totul a început în 1967, într-un mic birou din centrul orașului Stockholm. Oriflame a început cu un vis, atunci când doi frați din Suedia, Jonas și Robert of Jochnick, împreună cu prietenul lor Bengt Hellsten au început să lucreze la planul lor, acela de a oferi oamenilor oportunitatea de a se bucura de beneficiile aduse de cosmetice și produse de îngrijire a pielii de înaltă calitate, inspirate de frumusețea naturală și deosebită a Suediei.

În 1967 a fost lansată prima linie de produse, alcătuită din creme pentru față, rujuri și rimeluri. Toate produsele au fost concepute în baza extractelor de plante suedeze. În 1970 a apărut o metodă inovatoare de vânzare. Este vorba de vânzarea directă pe baza întâlnirilor personale și prin intermediul catalogului. În august 1970 a apărut primul catalog Oriflame, tirajul său fiind de o mie de exemplare. 1997 e anul în care Oriflame s-a lansat pe Internet, iar de atunci au fost lansate noi produse, vânzările au crescut exponențial și compania a ajuns cunoscută în toată lumea.


Oriflame e o afacere de tip MLM care îi ajută pe oameni să își dezvolte o afacere proprie prin vânzarea directă și prin invitarea celorlalți să facă asemenea lor. Astăzi Oriflame e o afacere de succes care operează în peste 60 de piețe din toată lumea, ajutând oamenii să-și îndeplinească visurile în fiecare zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu