joi, 24 decembrie 2015

12 cărți despre bani

Nimeni nu s-a născut învățat. Ca să reușești să ai o relație corectă cu banii, să știi sa-i obții, să-i cheltui, să-i economisești și să-i investești, trebuie mai întâi să știi ce sunt cu adevărat banii și cum funcționează ei.

Mulți oameni sunt analfabeți din punct de vedere financiar, vor să aibe mulți bani, dar nu știu ce să facă cu ei și nu-i respectă, vor să fie bogați, dar au mentalitate de oameni săraci. Școala nu ne învață educație financiară, dar cei mai mulți nu vor să învețe nici din cursuri, seminarii sau din cărți. Eu mă adresez celor puțini, care vor să iasă din "cursa șobolanului" și care nu mai vor să fie sclavii banilor, ci stăpânii lor, celor care vor să aibe succes în viață. Doar că succesul nu vine de la sine, e nevoie de un țel pe care să ni-l propunem și pe care să ne dorim foarte mult să-l atingem.

Cărțile pe care le voi prezenta în continuare vă vor oferi idei și principii care vă vor ajuta să vă atingeți scopul. Sunt cărți valoroase, vândute în milioane de exemplare, din care veți învăța informații prețioase despre educație financiară, dezvoltare personală, afaceri online, antreprenoriat, marketing. Aceste cărți nu costă mulți bani, dar vă pot aduce bani mulți, dacă le citiți. Vă prezint o listă cu 12 cărți despre bani, pe care le-am citit, și cărora le voi face o descriere amplă în lunile care urmează("Conducta de milioane" a fost prezentată deja aici):

1. De la idee la bani - Napoleon Hill
2. Secretele minții de milionar - T. Harv Eker
3. Tată bogat tată sărac - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
4. Cadranul banilor - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
5. Școala de afaceri - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
6. Conducta de milioane - Burke Hedges
7. Felicitări! Sunteți milionar! - Brian Gotta
8. Bani online: Cum să conducem o afacere stând acasă - John Fuhrman
9. Săptămâna de lucru de 4 ore - Timothy Ferriss
10. Startup de 100$ - Chris Guillebeau
11. Cel mai bogat om din Babilon - George S. Clason
12. Poți face avere, chiar dacă începi mai târziu - David Bach

Un comentariu:

  1. http://banipeinternet2016.blogspot.ro/p/care-sunt-pasii.html - Cele mai eficiente metode de a face bani in Romania in anul 2016 !

    RăspundețiȘtergere