joi, 19 noiembrie 2015

Black Friday 2015

Ne aflăm în plină perioadă Black Friday, sau Black November, pentru că așa poate fi numită luna noiembrie în România. Un exemplu în acest sens e Altex, unde Black Friday ține toată luna, noi românii fiind experți în a adapta totul.

Americanii organizează Black Friday 2015 în 29 noiembrie, cu scopul de a scăpa de stocurile vechi, care le blochează niște bani, pe care apoi să-i folosească la alimentarea cu produse noi pentru sărbătorile de iarnă. La noi Vinerea Neagră a ajuns să acapareze toată luna noiembrie, fiind un eveniment de marketing pe care comercianții îl văd ca o modalitate de a face profit. eMAG și mulți alți comercianți vor aplica reduceri masive pe 20 noiembrie sau începând cu 20 noiembrie.

Ceea ce contează pentru noi, cumpărătorii, e să să ieșim și noi în profit de pe urma acestui eveniment, să ne cumpărăm ceea ce ne dorim la un preț cât mai mic. Pentru asta trebuie să ne facem cont din timp la magazinele online, să punem produsele dorite în coș și să ne trezim de dimineață, pentru a beneficia de cele mai bune oferte. Vă prezint mai jos o listă de comercianți care au oferte de Black Friday:

Electronice, electrocasnice, IT&C: eMAG, Altex, Flanco, F64, ClickShop.ro, evoMAG.ro, CIT Grup, Yellow Store;

Îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii: Fashion Days, ANSWEAR, Kurtmann, FashionUp!, ZorileStore.ro, Originals.ro, Matar.ro, RubyFashion.ro, Mycloset.ro, Meli Melo, SevenSins, ECCO;

Cărți, muzică, filme: Elefant.ro, Libris.ro, Nemira, OKIAN;

Produse pentru copii: Noriel, Nichiduță, 3Pitici, Toyz.ro;

Cosmetice: Avon, Cupio;

Produse pentru casă: Somproduct, SensoDays.ro;

Cadouri: CadouriDeTop.ro.

2 comentarii:

 1. Bani online cu un PTC care plateste instant!
  Te ajut sa castigi si tu cum castig si eu!
  Pentru intreabari lasati comment pe blog.
  http://ptc-onli.blogspot.ro/2015/12/castiga-online-cu-traffic-monsoon.html

  RăspundețiȘtergere
 2. http://banipeinternet2016.blogspot.ro/p/care-sunt-pasii.html - Cele mai eficiente metode de a face bani in Romania in anul 2016 !

  RăspundețiȘtergere