duminică, 30 august 2015

Oriflame

Așa după cum se vede și din logo, compania Oriflame este originară din Suedia una dintre cele mai dezvoltate țări ale lumii, și a cărei locuitorii sunt printre cei mai fericiți. Visul Oriflame a început în 1967, în Stockholm, Suedia, când doi frați(Jonas și Robert af Jochnick) au pus bazele a ceea ce este astăzi o companie internațională de produse cosmetice, care folosește metoda vânzării directe în peste 60 de țări de pe tot globul. Produsele cosmetice suedeze sunt puse în vânzare de aproximativ 3.6 milioane de consultanți independenți. Aceștia generează vânzări anuale de peste 1.5 miliarde de euro.

În calitate de consultant Oriflame, beneficiezi de trei avantaje importante: arăți minunat, câștigi bani și te distrezi. O gamă largă de produse cosmetice de calitate, inspirate de natură, te vor ajuta să arăți bine și să ai încredere în tine, indiferent dacă ești femeie, sau bărbat. Toată lumea cumpără cosmetice, de ce să nu le cumpărăm mai ieftin decât în magazine? 

Pentru a vinde produse și pentru a promova afacerea, aveți la dispoziție catalogul Oriflame, care apare o dată la 3 săptămâni, dar și o platformă online foarte bine pusă la punct. Puteți să cumpărați pentru voi și pentru persoanele apropiate, beneficiind astfel de o reducere între 23% și 40%, sau puteți să faceți din Oriflame propria afacere, devenind lideri și ajutându-i și pe alții să facă același lucru. De asemenea, odată intați în marea familie Oriflame, aveți posibilitatea de a cunoaște oameni noi, de a vă dezvolta personal și profesional, de a călători, de a vă distra și de a participa la evenimente extraordinare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu