joi, 20 noiembrie 2014

Black Friday 2014

Black Friday nu mai e ce a fost. Dacă anul trecut s-a dilatat cam o săptămână, anul acesta putem vorbi despre Black November, întreaga lună noiembrie fiind sub semnul reducerilor. În SUA, țara de unde vine conceptul, Black Friday se organizează în 28 noiembrie, dar la noi cei mai mulți comercianți își prezintă ofertele cu o săptămână mai devreme.

În acest an se anunță o Vinere Neagră spectaculoasă, toți cei implicați așteptând vânzări record. Sunt tot mai mulți cei care au aflat de reducerile spectaculoase din această perioadă și vor să-și cumpere măcar un produs la un preț avantajos.

Vă recomand să fiți atenți la ce cumpărați și la prețul la care cumpărați, să nu cădeți pradă tentațiilor și să vă cheltuiți banii inteligent. Probabil unii dintre voi aveți liste cu produse, alții veți fi ispitiți cu cele mai mari reduceri, dar e bine să cumpărați doar ceea ce vă trebuie cu adevărat și ceea ce vă permiteți. Mai jos găsiți lista cu magazinele importante care participă la Vinerea Neagră 2014:

Electronice, electrocasnice, IT&C: eMAG, Altex, Flanco, F64, ClickShop.ro, evoMAG.ro, CIT Grup, SensoDays, Carrefour Online, Germanos, Yellow Store;

Îmrăcăminte, încălțăminte, accesorii: Fashion Days, Kurtmann, La Redoute, TinaR, Matar.ro, ZorileStore.ro, Originals.ro, ECCO, SevenSins;

Cărți, muzică, filme: Elefant.ro, Libris.ro, Nemira, Curtea Veche, Bookcity.ro;

Produse pentru copii: Noriel, 3Pitici, Pantofiori Veseli, BestKids.ro, Lindie, Strollers.ro, bebebliss.ro;

Cosmetice: Avon, Color Cosmetics, ZZV;

Cadouri: Chic Ville, CadouriDeTop.ro, USBmania.ro, Smuff.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu