marți, 13 mai 2014

vivaSMS plătește

Anul trecut prezentam cu mare încredere un program românesc de publicitate prin SMS, care promitea câștiguri importante celor care își fac o echipă numeroasă de afiliați. vivaSMS oferă 3 cenți pentru fiecare SMS primit și un cent pentru fiecare SMS primit de afiliații noștri, pe 5 niveluri. Doar că mesajele au cam lipsit. Eu nu am primit niciun mesaj în aproape un an(m-am înscris în 22 iunie 2013), iar cei 74 de afiliați din echipa mea au primit doar 57 de mesaje.

Din bonusul de bun venit de 200 de unități credit(2€), din bonusul de recomandare de 10 cenți pentru fiecare afiliat direct(am 31 de afiliați pe primul nivel) și din cele 57 de unități credit(57 de cenți) primite pentru mesajele afiliaților, am ajuns la suma de 567 de unități credit(5.67€). Din cauză că programul s-a poticnit în ultima vreme și nu prea dă semne că ar reveni frenezia de la început, am decis să mă aleg cu ceva de pe urma vivaSMS și am cerut încărcarea cartelei telefonice cu 5€.

Am cerut încărcarea cartelei pe 1 mai, iar pe 12(chiar dacă în imagine apare 13), când nu mai aveam nicio speranță, am primit creditul pe telefon. Vă prezint mai jos o imagine din contul meu:

Concluzia e că vivaSMS plătește, dar e o afacere amatoristică fără un viitor luminos, așa că nu pot să vă recomand să vă faceți cont.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu