luni, 31 martie 2014

MailDirect, o mare dezamăgire

Anul trecut, când mă înregistram la MailDirect, îmi puneam mari speranțe în acest program. Era o modalitate de a câștiga bani care părea viabilă, bazându-se pe e-mail marketing. Dar, atunci când cei care se află în spatele unei astfel de afaceri vor să câștige doar ei, atunci treaba nu are cum să meargă.

La începutul acestui an, cei de la MailDirect au introdus o condiție aberantă: pentru a te înscrie în program și pentru a fi plătit, trebuie să ai un venit de cel puțin 2000 lei, pe care va trebui să-l dovedești cu adeverință de venit. Dar nici așa nu poți fi sigur că vei fi plătit, deoarece vor găsi ei ceva de care să se lege. De exemplu, dacă ai greșit ceva atunci când te-ai înregistrat, sau dacă ți-ai schimbat adresa, ori ai alt venit decât cel declarat la început, nu mai poți face nimic. Datele personale nu pot fi modificate și astfel nu vei fi plătit, pe motiv că nu corespund.

Toate aceste tertipuri mi-au lăsat un gust amar și m-au făcut să renunț la MailDirect, chiar dacă am pierdut timpul degeaba până acum. Am ajuns la aproape 30$, dar nu mai continui, pentru că nu mai vreau să am de-a face cu niște neserioși.

11 comentarii:

  1. in aceeasi situatie sunt si eu, de 2 luni nu mai activez, chiar daca am 25 $ in cont. Si nu este vorba de corectitudinea datelor, cat despre celelalte cerinte... pai pentru a lua adeverinta dau 10 20 lei pe drum si altele. Din totalul de 50 $ primesti undeva la 130 lei din care pentru alte drumuri ramai iar cu mai putin. Asta daca reusesti sa primesti vreun ban, este o regula a lor ca nu ai voie sa vizualizezi mailurile in 1 2 3 secunde, trebuie sa le citesti " ---" pacat ca nu ai ce citi, iar daca un mail il primesti de 10 ori, trebuie sa-l citesti de 10 ori, altfel daca dai doar click pentru a lua banii o sa fi banat cand ceri plata ! O prostie si niste amatori incredibili, sau poate niste sarlatani cum sunt multi romani de-ai nostri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din partea maildirect am avut si eu azi o surpriza. Desi nu sunt inscrisa in maildirect am inceput sa primesc emailuri de la ei ! Prima data am crezut ca m-am inscris si am uitat ca am facut-o, dar incercand sa intru in cont raspunsul a fost ca adresa mea de email ( pe care primisem emailul reclama) nu este in baza lor de date. De unde se vede treaba ca au inceput sa foloseasca si spamul, ceea ce le scade de tot credibilitatea.
    Am primit si eu pe bloguri o multime de comentarii cu linkuri de afiliat in maildirect, comentarii pe care le-am ignorat tocmai din cauza ca nu imi inspira incredere programul.
    Ai dreptate, Bogdan, romanii mai au multe de invatat la capitolul cinste si corectitudine in afaceri online.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multe din programele de acest gen sunt doar inselatorii ordinare.
    Pentru a castiga bani pe internet trebuie sa realizezi ceva viabil -parteneriate serioase si bineinteles multa munca.

    RăspundețiȘtergere
  4. incercati aici http://www.probux.com/?r=furierul2002 se castiga sigur, fara adeverinte ,acte si prostii, doar sa fi inregistrat pe paypal.

    RăspundețiȘtergere
  5. Au ajuns chiar sa modifice datele personale ( cum ar fi data nasterii ) doar ca sa aiba un motiv sa nu te plateasca.
    O minciuna imbracata frumos, dar motivele pe care le invoca ca sa nu faca plata deja te scarbesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe mine ca sa ma plateasca imi cere sa scanez buletinul si sa le trimit copia. Mi se pare cam dubios si, miroase a salatenie. Voi ce ziceti de asta?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua nu este adevărat mi-e cel puțin mi s-a plătit suma de 10 $

    RăspundețiȘtergere
  8. mai plateste mail direct? am 20$ in cont si imi cere copia dupa buletin, se merita sa trimit copia scanata ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu gasesti pe nimeni sa platesca,toti niste hotii,ma pis in gura lor,cica acum e tragere la sorti pt 10 euro,haha

    RăspundețiȘtergere