vineri, 14 februarie 2014

Surse de informare(3)

Cărțile sunt cele mai importante surse de informare, dar pe Internet lucrurile se schimbă foarte repede, așa că trebuie să ne informăm și din mediul online. Limba engleză e limba neoficială a Internetului, astfel că cele mai multe informații despre afacerile online sunt în această limbă. Deci, pentru a avea succes în afacerile online, trebuie să știți limba engleză.

Am mai scris despre surse de informare aici și aici, iar azi vă prezint alte 6 site-uri care mă ajută pe mine să câștig bani pe Internet:

1. MoneyMakerGroup
MMG e un forum foarte bine pus la punct. Aici veți găsi informații despre PTC-uri, HYIP-uri, MLM-uri, despre marketing afiliat și multe altele.
2. PTC Central
Pe acest blog sunt prezentate programe PTC, GPT și alte programe similare de făcut bani. Principalul scop al blogului e să ne furnizeze informații de calitate și să ne avertizeze în cazul înșelătoriilor.
3. Netbusinessrating
Un alt site unde veți găsi prezentări de PTC-uri și nu numai. La NBR vă puteți promova și linkul de afiliat.
4. eMoneySpace
Acesta este un forum axat în principal pe PTC-uri, având și un top al acestor programe.
5. seoserv.ro
Șerban Cristian e unul dintre cei mai importanți jucători din marketingul afiliat românesc, iar acesta e blogul lui. Avem ce învăța de la el.
6. E-Pariuri.ro
La final vă prezint un site pentru pariori, cu pronosticuri, statistici, clasamente și toate cele.

Dacă știți și alte bloguri, site-uri și forumuri interesante, care ar putea fi surse de informare pentru cei interesați de bani pe Internet, vă invit să le împărtășiți printr-un comentariu.

3 comentarii:

 1. Primesti 2 lei pentru fiecare membru din Timisoara pe care il aduci si 1 leu pentru cei din restul tarii...plus comisioane din cumparaturile lor
  http://www.vouch.ro/inregistrare/21267

  RăspundețiȘtergere

 2. ☛ CASH FAST sare in ajutorul celor care doresc sa faca bani online in Romania legal si usor oferindu-le o metoda GRATUITA prin care pot obtine incepand de azi un venit de 50 Lei/zi. Metoda functioneaza corect in Marketing Afiliat detalii pe:
  http://www.cashfast.co.vu/

  RăspundețiȘtergere
 3. S-a lansat primul manager de fotbal in care banii creati in joc pot fi transformati in bani reali.

  Daca te pasioneaza jocurile de acest gen si vrei o provocare in care iti poti etala abilitatile de manager pe bani reali, inscrie-te GRATUIT aici: http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/ionut54

  RăspundețiȘtergere