joi, 28 noiembrie 2013

eToro Partners

eToro este platforma de tranzacţionare online accesibilă şi uşor de folosit de către oricine, chiar şi de cei care nu sunt îmbrăcaţi la costum. eToro e o reţea socială de investiţii, care permite şi celor mai puţin iniţiaţi să tranzacţioneze valute, aur, argint şi petrol, sau să cumpere acţiuni la companii celebre(Apple, Sony, Google, Facebook, Twitter, McDonald's). Pentru a risca mai puţin, puteţi utiliza sistemul CopyTrader, care vă permite să copiaţi mişcările traderilor experimentaţi.

eToro Partners e programul de afiliere al eToro, cu ajutorul căruia puteţi câştiga bani, convingându-i pe alţii să investească. Aveţi la dispoziţie diverse unelte de promovare, statistici detaliate, chiar şi manager de afiliere, care vă vor ajuta să obţineţi rezultate. Plata se face la începutul fiecărei luni, la minim 100$, prin diverse metode, printre care şi PayPal. Planul de comisioane al eToro Partners oferă trei niveluri CPA(Cost Per Acquisition), în funcție de țara din care provine clientul:

Nivelul 1 CPA: 250$

Nivelul 2 CPA: 200$

Nivelul 3 CPA: 100$

România face parte din nivelul 2 CPA, iar lista cu toate țările o găsiți aici.

Eu  am reuşit să obţin până acum două comisioane, unul de 100$ şi unul de 200$. Vă prezint mai jos dovezile de plată:Declinarea responsabilității:

eToro e o platformă multi-activ care oferă atât investiții în acțiuni și criptoactive, cât și tranzacționarea activelor CFD.

Rețineți faptul că CFD-urile sunt instrumente complexe și vin cu un risc mare de a pierde bani rapid din cauza leverage-ului. 77% din conturile investitorilor de retail pierd bani când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Trebuie să luați în seamă dacă înțelegeți cum lucrează CFD-urile și dacă vă permiteți marele risc de a vă pierde banii.

Criptoactivele sunt produse de investiții nereglementate și foarte volatile. Investitorii nu sunt protejați în UE.

Acest text are intenția de a informa și a educa și nu poate fi considerat un sfat de investiții sau o recomandare de a investi.

2 comentarii: