joi, 28 noiembrie 2013

eToro Partners

eToro este platforma de tranzacţionare online accesibilă şi uşor de folosit de către oricine, chiar şi de cei care nu sunt îmbrăcaţi la costum. eToro e o reţea socială de investiţii, care permite şi celor mai puţin iniţiaţi să tranzacţioneze valute, aur, argint şi petrol, sau să cumpere acţiuni la companii celebre(Apple, Sony, Google, Facebook, Twitter, McDonald's). Pentru a risca mai puţin, puteţi utiliza sistemul CopyTrader, care vă permite să copiaţi mişcările traderilor experimentaţi.

eToro Partners e programul de afiliere al eToro, cu ajutorul căruia puteţi câştiga bani, convingându-i pe alţii să investească. Aveţi la dispoziţie diverse unelte de promovare, statistici detaliate, chiar şi manager de afiliere, care vă vor ajuta să obţineţi rezultate. Plata se face la începutul fiecărei luni, la minim 100$, prin diverse metode, printre care şi PayPaleToro Partners oferă două planuri de câştiguri:

1. 25% din veniturile generate de afiliaţi
2. 100% CPA(Cost Per Action), până la 200$

Eu am ales al doilea plan şi am reuşit să obţin până acum două comisioane, unul de 100$ şi unul de 200$. Vă prezint mai jos dovezile de plată:

4 comentarii:

 1. buna ziua
  de ce am nevoie pentru programul de afiliere? site blog ?

  RăspundețiȘtergere
 2. pentru contact:tudgorea02@yahoo.com multumesc

  RăspundețiȘtergere
 3. eToro is the best forex broker for new and professional traders.

  RăspundețiȘtergere