vineri, 13 septembrie 2013

vivaSMS

În vara care tocmai a trecut, a apărut un program nou de făcut bani în România. vivSMS e un program GPT(get paid to) furnizat de Carmedia Concept Group SRL, o firmă de publicitate cu sediul în Bucureşti. Prin intermediul acestui program, noi vom primi oferte personalizate, reduceri, promoţii, invitaţii la evenimente, direct pe telefonul mobil. Ofertele vor veni de la diverşi advertiseri, care vor dori să-şi facă reclamă prin acest sistem. Pe lângă toate acestea, vom câştiga şi bani pentru fiecare SMS primit. Vom lua 3 cenţi pentru fiecare mesaj primit de noi şi un cent pentru fiecare mesaj primit de afiliaţii noştri, pe 5 niveluri.

vivaSMS are în acest moment 112.694 de membri înscrişi, iar numărul lor creşte în fiecare zi. Acum e momentul să vă înscrieţi şi să promovaţi această afacere, deoarece vă poate aduce câştiguri mari în viitor. Pentru asta aveţi la dispoziţie linkul magic, instrumentul cu care puteţi atrage noi afiliaţi în reţeaua voastră. Pentru a vă înregistra în vivaSMS, trebuie să aveţi 18 ani şi un telefon mobil. Nu costă nimic şi nu trebuie să faceţi nimic pentru a primi SMS-uri şi bani. Trebuie doar să vă înregistraţi şi să completaţi nişte date personale, pentru ca advertiserii să ştie cui trimit mesajele.

Eu m-am înscris încă de la început în vivaSMS, dar am aşteptat să văd dacă e un program serios, înainte de a-l prezenta pe blog. Au început să fie trimise primele SMS-uri şi sunt oameni care au primit bani din această afacere, aşa că m-am hotărât să v-o prezint şi vouă. Sunt 3 modalităţi prin care suntem plătiţi de vivaSMS:
1. 500 de unităţi credit(echivalentul a 5€) acumulate: putem să ne încărcăm cartela PrePay.
2. 1.000 de unităţi credit(10€): putem să alegem un voucher electronic, utilizabil la unul dintre partenerii vivaSMS.
3. 2.000 de unităţi credit(20€): putem alege opţiunea de a primi banii în contul bancar.

Dacă încă nu v-aţi înscris în această afacere şi dacă vedeţi şi voi potenţialul pe care îl are acest program, vă invit să vă faceţi cont chiar acum. Nu aveţi nimic de pierdut, iar dacă vă faceţi şi o reţea numeroasă de afiliaţi, puteţi câştiga bani grei cu vivaSMS.

4 comentarii:

 1. Da, cine doreste sa vada o dovada de plata de la vivaSMS poate urmari link-ul: Castiga bani cu sms

  RăspundețiȘtergere
 2. va astept in echipa mea: http://www.vivasms.ro/h/08d6c59c9a

  RăspundețiȘtergere
 3. Am deosebita placere sa te anunt ca VoIP & PrePay s-a lansat oficial in ROMANIA!

  Iti recomand sa vizionezi prezentarea afacerii pe youtube
  http://youtu.be/X1B8wvyNxjY sau http://youtu.be/nFQSoPpO3xc
  http://www.13036.voipprepay.ro/promovare.html .....si inscrie-te GRATUIT!


  VERIFICA EMAIL-UL DUPA INREGISTRARE PENTRU A CONFIRMA CONTUL!

  RăspundețiȘtergere