sâmbătă, 20 iulie 2013

Pagina cu Oferte

De curând am lansat un proiect nou, bazat pe marketing afiliat. Pagina cu Oferte e o afacere personală, dar poate fi şi o comunitate a celor care îşi doresc să profite de promoţii, reduceri şi oferte speciale.

Pagina cu Oferte e o pagină de Facebook, pe care voi posta oferte ale magazinelor online, oferte atractive pentru cât mai mulţi. Voi folosi pentru promovare în principal 2Parale şi ProfitShare, cele mai importante platforme de marketing afiliat din România, iar dacă cineva cumpără accesând un link postat de mine, eu voi primi comisioane de la advertiseri pentru fiecare vânzare finalizată. Sunt sute de campanii care pot fi promovate şi care îmi pot aduce câştiguri importante.

Am ales să folosesc o pagină de Facebook deoarece în acest moment e o reţea de socializare foarte populară şi optimă pentru astfel de proiecte. Peste 6 milioane de români au cont pe Facebook şi îşi petrec mult timp online. În plus, tot mai mulţi români cumpără online, iar comerţul online se va dezvolta şi mai mult în viitor. Este o metodă facilă şi comodă de a face cumpărături, iar de cele mai multe ori preţurile sunt mai mici decât în comerţul tradiţional. Apreciaţi Pagina cu Oferte şi veţi primi zilnic cele mai bune oferte!

Un comentariu:

  1. Faci bani usor, citind mail-uri!
    MailDirect te plateste sa iti citesti mail-urile si sa vezi diferite campanii publicitare. In fiecare zi cei de la MailDirect trimit mii de newsletter-e catre abonati, iar tu trebuie doar sa le accesezi.
    Primesti 6$ la inscriere;
    - Primesti bani daca accesezi newsletter-ele;
    - Pentru fiecare mail citit din partea MailDirect primesti 0,5 centi;
    - Pentru fiecare click in interiorul newsletter-ului primesti 1 cent;
    - Primesti 10 centi pentru fiecare prieten care se inscrie din partea ta (pentru primi 200 de prieteni, apoi suma scade la 2 centi/prieten);
    - Primesti bonusuri in functie de cumparaturile facute la partenerii MailDirect (doar atunci cand se specifica in mail).
    - in momentul in care atingi suma de 50 $ in contul tau, la prima plata, se incheie un contract cu tine si iti vireaza banii in contul tau personal, ulterior platile fiind facute in baza contractului initial fara alte formalitati.
    -Primesti 10% din castigul intregii tale echipe !
    Inscrie-ti-va aici:
    http://www.maildirect.ro/inregistrare/c23424ef0b98e88de46508c9a6108b66

    RăspundețiȘtergere