joi, 5 iulie 2012

JustBeenPaid!

Frederick Mann, un antreprenor online american de succes, a creat un program revoluţionar, o oportunitate extraordinară de făcut bani. JustBeenPaid! e considerat durabil pe termen nelimitat, iar până acum nu putem nega această afirmaţie.

JustBeenPaid! e alcătuit din mai multe subprograme, cel mai important fiind JSS-Tripler. Lansat în Februarie 2011, acest program funcţionează prin cumpărarea de poziţii şi aduce câştiguri în fiecare zi. Fiecare poziţie costă 10$ şi generează un profit de 2% în fiecare zi(1.5% sâmbăta şi duminica), timp de 81 de zile. La înregistrare primiţi 10$, cu care puteţi să cumpăraţi prima poziţie şi să începeţi să câştigaţi zilnic. Atunci când veţi acumula cel puţin 20$, veţi putea cere prima plată. Pentru asta veţi putea folosi unul din următoarele procesoare de plată: Payza, Liberty Reserve sau SolidTrust Pay. JustBeenPaid! are şi un program de afiliere, care vă oferă 10% pe primul nivel şi 5% pe al doilea nivel.

În data de 5 Februarie 2012, m-am înregistrat la JustBeenPaid! şi am cumpărat prima poziţie, cu cei 10$ primiţi gratuit. Ieri, la patru luni de la acea dată, am primit prima plată de la JustBeenPaid!. Astfel am câştigat 21.30$, fără să investesc vreun ban de la mine din buzunar. Iată dovada:

Un comentariu: