miercuri, 25 iulie 2012

14$ de la Uinvest(4)

În ultimele zile s-au întâmplat câteva lucruri mai puţin plăcute în domeniul afacerilor online. Cel mai neplăcut e faptul că Payza a încetat colaborarea cu programele de tip HYIP, dar şi cu Uinvest. HYIP-urile vor folosi EgoPay în locul Payza, dar se pare că Uinvest nu va face tranzacţii cu noul procesor de plăţi.

În aceste condiţii, am hotărât să scot banii pe care îi aveam în afacerea Uinvest. Am încercat trei zile la rând, dar până la urmă am reuşit, prin intermediul unui partener financiar. Giovanni Riccitelli mi-a trimis banii în contul PayPal, cu un comision de 3%, iar el a primit banii înapoi de la Uinvest. De acum înainte, tranzacţiile în Uinvest se vor face în principal prin intermediul noului sistem Financial Partners(Parteneri Financiari).

Uinvest continuă să fie o platformă de investiţii inovatoare, care se dezvoltă în fiecare zi şi care rezolvă prompt problemele apărute, încercând astfel să ofere investitorilor profituri cât mai mari.

3 comentarii:

  1. Te felicit că nu ai renunţat şi că ai insistat până ai reuşit să retragi acei bani. Pe viitor va fi mult mai uşor. Baftă!

    Vicenţiu

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit si eu despre Uinvest. Pe multe forumuri am gasit informatii negative despre ei. Ma tenta si pe mine, dar acum nu stiu ce sa mai spun... Il recomanzi sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Evident că recomand Uinvest. Eu am informaţii pozitive despre această afacere.

    RăspundețiȘtergere