sâmbătă, 25 februarie 2012

Surse de informare

Aşa cum spuneam într-o postare anterioară, pentru a avea succes în afacerile online şi pentru a câştiga bani pe Internet, trebuie să fii informat. Lucrurile se schimbă foarte repede în mediul online, de aceea trebuie să fim la curent în fiecare zi cu ce se întâmplă cu afacerile în care activăm. În plus, în fiecare zi apar noi oportunităţi, iar dacă nu suntem pe fază, le putem rata. Eu mă informez zilnic din câteva site-uri, bloguri şi forumuri, pe care vi le prezint în continuare:

1. PTC Investigations
Acest site se ocupă în general de site-urile PTC, pe care le prezintă în funcţie de mai mulţi factori şi le cataloghează în liste, de la Scam List la Elite Sites. De la PTC Investigations aflaţi prima dată când apare un PTC nou sau când altul nu mai plăteşte.
2. Money-News-Online
MNO Blog prezintă ştiri zilnice despre industria HYIP-urilor, prezentări detaliate şi interviuri cu administratorii acestor afaceri. Dacă citiţi acest blog, veţi fi la curent cu ce se întâmplă în industria HYIP-urilor, în fiecare zi.
3. The Private HYIP Blog
Frank Perret este un canadian care câştigă bani din HYIP-uri din 2006 şi care prezintă într-un mod original afacerile în care este implicat. Aici veţi găsi şi un chat, în care investitori din toată lumea îşi împărtăşesc experienţele.
4. Club PTC România
Pe acest forum veţi găsi informaţii utile despre o mare categorie de afaceri online, de la PTC-uri, la programe de afiliere şi HYIP-uri. Orice utilizator înregistrat îşi poate expune opiniile despre afacerile în care este implicat, iar cei care au peste 50 de postări pe forum, pot chiar să prezinte o afacere nouă.
5. Pariuri-x.ro
Acest forum este adresat în principal pariurilor sportive, oferind informaţii şi ponturi zilnice pentru pariori. De asemenea, pe Pariuri-x.ro veţi găsi şi o secţiune dedicată banilor pe net.

Pe lângă cele prezentate mai sus, alte surse de informare sunt reprezentate de blogurile din lista mea de bloguri, iar blogul BANI GREI PE NET sper să fie o bună sursă de informare pentru toţi cei care vor să câştige bani grei pe net.

2 comentarii: