marți, 20 decembrie 2011

1.40$ de la PaidJack(2)

Până acum am postat doar plăţi mai mari de 10$, dar de curând m-am hotărât să prezint şi sume mai mici. Fiecare plată e importantă şi reprezintă un câştig, iar în afacerile online trebuie să scoţi bani ori de câte ori se iveşte ocazia. S-ar putea ca data viitoare să fie prea târziu.

Aceasta este a doua plată primită de la PaidJack şi sper să urmeze şi altele. Mai mult decât atât, aceşti bani sunt făcuţi din bonus-ul de 5$ primit la înscriere, ceea ce în engleză s-ar traduce prin "free money". Oricine poate câştiga bani cu ajutorul PaidJack, chiar şi fără nicio investiţie.

3 comentarii:

  1. da...cum reusesti sa faci? Este o metoda sigura?
    eu sunt pe wordpress si nu cred ca pot face asta...
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimic nu e sigur în afacerile online, dar încerc să micşorez riscul cât mai mult. Am văzut că ai un blog culinar. Poţi să-ţi faci unul pentru afaceri online sau poţi să investeşti fără să ai un blog pentru promovare. Tu decizi.

    RăspundețiȘtergere
  3. La cererea ta formulata aici http://www.bani-net-azi.ro/?p=432; Blogul tau a fost adaugat la sectiunea BlogRoll, astept ca si tu sa adaugi pe prima pagina cat mai vizibil: Titlu: Bani pe net - URL: http://www.bani-net-azi.ro/

    RăspundețiȘtergere