duminică, 3 iulie 2011

18$ de la Club Asteria

La aproape trei luni de când m-am activat ca membru Gold în afacerea Club Asteria, am reuşit să scot primii bani. Ieri mi-au intrat în contul AlertPay cei 18$, pe care i-am cerut vineri.

Club Asteria este o afacere pe termen lung, din care oricine poate câştiga. Dar pentru asta, trebuie urmaţi nişte paşi. Mai întâi trebuie să vă înregistraţi în Club Asteria, apoi vă sfătuiesc să vă informaţi foarte bine despre tot ce presupune această afacere. Dacă vreţi să câştigaţi bani, va trebui să vă activaţi ca membru Silver sau Gold şi să promovaţi afacerea, pentru a atrage referali şi pentru a o ajuta să crească.

2 comentarii:

 1. Buna
  Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru ca as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice).
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este negativ sau pozitiv. Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
  Va doresc o zi buna si tot ce va doriti.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua,

  As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

  Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com
  Anunturi din Romania

  O zi buna.

  RăspundețiȘtergere