joi, 5 mai 2011

ClixSense


ClixSense nu este un site nou, ci unul vechi, dar care a fost lansat într-o nouă versiune în 10 martie 2011. Acest PTC are o vechime considerabilă pentru această piaţă, fiind online încă din Februarie 2007. Odată cu noua interfaţă, mi-am făcut şi eu cont şi sunt membru Standard din 11 martie 2011.

ClixSense este diferit faţă de majoritatea PTC-urilor, prin faptul că nu oferă posibilitatea de a închiria afiliaţi. Aici puteţi avea doar afiliaţi direcţi, dar ceea ce este cu adevărat extraordinar şi nemaiîntâlnit este faptul că puteţi câştiga pe 8 niveluri, de pe urma acestora. Cu doar 14.95$ pe an, puteţi să deveniţi membru Premium şi astfel veţi putea să câştigaţi bani grei cu ajutorul acestui site. Pentru fiecare afiliat direct care devine membru Premium, veţi primi 2$, iar pentru fiecare afiliat situat pe 7 niveluri mai jos, veţi primi 1$. Aceşti bani se adaugă sumelor pe care le primiţi pentru fiecare clic al afiliaţilor direcţi. Suma minimă care poate fi retrasă este de 10$, mai mare ca la alte PTC-uri, dar acest lucru oferă încredere şi sustenabilitate pe termen lung.

Dacă nu aveţi încă un cont la acest site, puteţi să vă faceţi unul chiar astăzi. ClixSense e un PTC de încredere, care plăteşte din 2007, în fiecare zi de luni şi care vă poate plăti şi pe voi.

Înregistraţi-vă aici!

Un comentariu:

  1. Salut!!Sunt de acord sa facem schimb de linkuri o sa te adaug si eu in lista mea de bloguri.

    RăspundețiȘtergere