marți, 1 februarie 2011

31.32$ de la onBux

Au trecut patru luni de când am investit în afacerea onBux, iar astăzi culeg primele roade. Banii au fost trimişi în contul PayPal, iar de acolo i-am transferat pe card. Este vorba de 31.32$, o sumă mică, dar care îmi dă speranţa că în viitor voi câştiga mai mulţi bani.

În acest moment am 7 afiliaţi direcţi şi 600 de afiliaţi închiriaţi. Dacă vreţi să câştigaţi şi voi bani grei pe net şi să deveniţi unul dintre afiliaţii mei direcţi, trebuie să vă înregistraţi la onBux şi să daţi clicuri în fiecare zi. Pentru asta aveţi nevoie de curaj, răbdare, încredere, ambiţie, perseverenţă şi inteligenţă.

5 comentarii:

 1. Felicitari! In principiu e nevoie de timp, perseverenta si rabdare pentru a reusi sa scoti bani. Si PTC-uri serioase.
  Apropo de onbux, nu stiu cat ai investit tu in el, daca ti-ai scos investitia. Eu da: http://banipenetok.blogspot.com/2011/02/mi-am-recuperat-investitia.html :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari. Sa castigi cat mai mult. Succes

  RăspundețiȘtergere
 3. lasati prostiile si mergeti la lucru daca va trebuie bani

  RăspundețiȘtergere
 4. ai grija ca or inceput sa apara problemele la onbux

  RăspundețiȘtergere
 5. @gaby_morariu: prostiile? poate pentru tine-s prostii, pentru altii e modalitatea de-a face bani de buzunar (sau mai multi). ce te face sa crezi ca nu muncim si altceva?

  @admin: ce probleme au aparut la onbux?

  RăspundețiȘtergere