sâmbătă, 30 iulie 2011

onBux nu mai plăteşte

Acum 10 luni, când m-am înscris în acest site PTC, am crezut că e o afacere serioasă, din care se pot câştiga bani frumoşi. Din păcate nu a fost aşa, şi începând din luna februarie a acestui an, onBux a început să scârţâie. La început au dispărut plăţile instant, sub pretextul intrării în verificări, apoi au încetat plăţile prin PayPal, după aceea cele prin AlertPay, iar acum nu se mai fac plăţi deloc. Sunt foarte mulţi membri care îşi aşteaptă banii de luni bune, iar printre ei mă număr şi eu.

În decembrie 2010 am investit 100$ în onBux, cu speranţa că îi voi recupera în trei luni şi apoi voi trece pe profit. La 1 februarie 2011 am scos 31.32$, iar peste o lună am vrut să scot 34.02$, dar am intrat în "verificări", mi-a fost restricţionat accesul la forum şi nu am primit niciun ban, până în ziua de azi. Astfel, se poate spune că am pierdut 68.68$ în afacerea onBux, dar având în vedere că mi-am făcut reclamă, prin intermediul acestui site, în valoare de 108$, rezultă că sunt pe plus.

Afaceri online apar şi dispar în fiecare zi. Cele mai multe dintre ele sunt înşelătorii, iar majoritatea, atunci când dispar, dispar de tot. onBux e altfel. Se încăpăţânează să rămână online şi să mai ciupească nişte bani de la utilizatorii naivi. Două lucruri am învăţat din această experienţă: în primul rând, nu există nicio afacere online 100% sigură şi în al doilea rând, în aceste afaceri trebuie să investeşti doar atât cât îţi poţi permite să pierzi.

duminică, 3 iulie 2011

18$ de la Club Asteria

La aproape trei luni de când m-am activat ca membru Gold în afacerea Club Asteria, am reuşit să scot primii bani. Ieri mi-au intrat în contul AlertPay cei 18$, pe care i-am cerut vineri.

Club Asteria este o afacere pe termen lung, din care oricine poate câştiga. Dar pentru asta, trebuie urmaţi nişte paşi. Mai întâi trebuie să vă înregistraţi în Club Asteria, apoi vă sfătuiesc să vă informaţi foarte bine despre tot ce presupune această afacere. Dacă vreţi să câştigaţi bani, va trebui să vă activaţi ca membru Silver sau Gold şi să promovaţi afacerea, pentru a atrage referali şi pentru a o ajuta să crească.