sâmbătă, 31 decembrie 2016

8.25$ de la ClixSense(34)

Au trecut 5 luni de când am primit ultimii bani de aici, astfel că o nouă plată e bine-venită. Evident că îmi doresc să scot bani în fiecare lună, dar e bine și așa. ClixSense rămâne o sursă de venit sigură, probată în timp, nu necesită investiții mari(puteți investi 17$ pe an pentru cont Premium) și voi continua să activez aici, chiar dacă banii se fac greu.

vineri, 30 decembrie 2016

7.94€ de la Marketagent(6)

E luna cadourilor, iar plățile vin una după alta în această perioadă. Acum două zile am primit un cadou de la Marketagent. Este a șasea plată primită de la programul austriac de sondaje online, iar asta nu poate fi decât o dovadă în plus că nu îmi pierd timpul aiurea.

Nu sunt multe sondaje de completat la Marketagent, dar se câștigă un euro pentru fiecare afiliat care completează cel puțin un sondaj de opinie. La 10 oameni aveți 10€, la 100 de oameni aveți 100€ și așa mai departe, matematica nu e grea, totul e s-o înțelegi.

joi, 29 decembrie 2016

94.62 lei de la 2Performant(2)

Din 6 august 2016, platforma de afiliere 2Parale a devenit 2Performant, dar nu s-a schimbat doar numele atunci. 2Performant a devenit o platformă mai puternică, mai prietenoasă, prin care ai acces la lumea întreagă.

Dacă ai avut cont la 2Parale, migrarea s-a făcut automat la 2Performant. Dacă nu ai avut cont de afiliat și vrei să vezi cu ce se mănâncă, te invit să îți faci unul, dar te asigur că afilierea nu e floare la ureche, e nevoie de resurse și cunoștințe pentru a reuși.

duminică, 25 decembrie 2016

134 lei de la Profitshare(2)

Acum două zile, contul meu ING a fost creditat cu 134 lei, aceasta fiind a doua sumă de bani primită de la Profitshare. În urmă cu doi ani, mai exact în 5 decembrie 2014, primeam 173 lei. Banii se fac greu în afiliere, mai ales dacă nu te implici, iar eu nu m-am implicat foarte mult. Probabil că nu mi-am dorit să câștig mai mulți bani, pentru că primul pas pe care trebuie să-l facem pentru a reuși ceva este să ne dorim cu adevărat acel ceva.

Anul viitor îmi doresc să câștig mai mult din afiliere, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, va trebui să muncesc mai mult, să depun mai mult efort.