luni, 4 ianuarie 2016

2015 în cifre

S-a încheiat și anul 2015, cu bune și cu rele, și am intrat în noul an cu speranțe și dorințe, la fel ca în fiecare an. Eu am rămas cu speranțele și cu dorințele, asta din cauză că anul trecut a fost unul modest pentru blogul pe care îl citiți.

Am scris mai puțin, am primit mai puține vizite și am câștigat mai puțini bani în 2015, față de 2014. Totuși, am crescut pe Facebook, unde am încheiat anul cu 894 de fani. Un mare minus al anului trecut e faptul că nu am scos niciun ban din afiliere, dar promit că voi dedica mai mult timp acestui domeniu și Paginii cu Oferte. 2015 a fost anul în care m-am alăturat Oriflame, o afacere MLM care mi-a adus câteva sute de lei și căreia îi voi dedica de asemenea un timp însemnat anul acesta. Nu voi prezenta cifre cu profitul realizat, deoarece nu am calculat exact cât am câștigat. Anul care tocmai s-a încheiat a fost și anul în care m-am despărțit de un hobby: pariurile sportive. Site-ul bwin a fost interzis în România, așa că m-am lăsat de pariuri și m-am apucat serios de fotografie.

Vă prezint în continuare cifrele anului 2015, mai mici și mai puține decât m-aș fi așteptat:

Plusuri:
1. Traffic Monsoon: +29.79$
Traffic Monsoon e afacerea anului 2015 și are șanse mari să fie la fel și în 2016, dar cu câștiguri mult mai mari. Pentru asta e nevoie însă și de investiții mai mari.
2. NeoBux: +22.3$
Aici am decis să adopt o altă strategie, în sensul în care am început să cumpăr niște "cifrați", cu speranța că voi câștiga mai mult. Am văzut pe mai multe forumuri că se poate.
3. bwin: +20
Am reușit să scot niște bani, chiar dacă site-ul nu mai e accesibil. Totuși, au rămas 10€ în cont, pe care nu i-am putut retrage.
4. PaidVerts: +20.55$
De aici am scos două plăți anul trecut, una de 8.45$ și una de 0.05191796 BTC(echivalentul a 12.10$ la acea dată). În acest moment PaidVerts e trecut pe linie moartă, din cauza schimbărilor în rău care au survenit în ultimul timp.
5. ClixSense: +18.24$
Am scos mai puțin decât mă așteptam de aici, dar sper într-un an 2016 mult mai bun.
6. Marketagent: +12.66
Programul de sondaje online a fost o surpriză plăcută a anului recent încheiat și poate fi o sursă de venit și în anii următori.
7. Ojooo: +13.12$
În acest moment aștept a opta plată de la Ojooo, dar programul PTC are întârzieri uriașe, nu e de încredere și nu poate fi promovat. Cu toate astea, am reușit să retrag 42.61$ până acum.
8. Bitcoin: +0.08702331 BTC
Am adunat satoshi cu satoshi de la FreeBitco.in și am ajuns la această sumă. În acest moment un Bitcoin valorează 430$, și chiar dacă am o sumă mică în portofel, o voi mări în viitor prin diverse metode.

Acestea sunt cifrele anului 2015, nu am avut minusuri, dar nici nu am riscat foarte mult. Anul acesta îmi doresc să fiu mai harnic, să mă concentrez pe ceea ce e important și să investesc mai mult. Îmi doresc ca anul acesta să fie unul fabulos, iar vouă vă doresc să aveți un an așa cum vi-l doriți!

12 comentarii:

  1. Salut. Da, nu sunt castiguri foarte mari, dar decat nimic... tot e bine. Felicitari oricum! Daca te intereseaza si alte metode de a aduna ceva banuti, iti pot recomanda un site stabil care ofera 20 Euro pentru inscriere, bani pe care ii poti folosi ca sa te dezvolti. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Referitor la afirmatia legata de site-ul Ojooo sper ca te referi la alt an de retragere, deoarece stiu clar ca nu au mai facut plati din 2014. O dovada de plata ar putea arata ca ma insel. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ai fi căutat în arhivă, ai fi văzut că am primit a șaptea plată de la Ojooo în 2 septembrie 2015.

      Ștergere
    2. Interesant. Pe mine personal nu m-au mai platit din 2014. Am in pending in jur de 30$ si la fiecare ticket facut imi raspundeau ca inca mai lucreaza la plati automate. Ai investit in ei ceva? (nu gasesc explicatie de ce unii sunt platiti si altii nu). Mersi de raspuns.

      Ștergere
  3. Salut. De ce PiadVerts e pe linie moarta? As vrea sa investesc deoarece am auzit ca se castiga bine in timp... E ceva ce nu stiu despre acest site?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai plătește în PayPal, câștiguri foarte mici și multe altele.

      Ștergere
    2. Wire Bank plateste? De ce castigurule sunt mici?

      Ștergere
  4. YoBit lets you to claim FREE CRYPTO-COINS from over 100 unique crypto-currencies, you complete a captcha one time and claim as many as coins you can from the available offers.

    After you make about 20-30 claims, you complete the captcha and continue claiming.

    You can click CLAIM as much as 50 times per one captcha.

    The coins will held in your account, and you can convert them to Bitcoins or USD.

    RăspundețiȘtergere
  5. Easy multicurrency mining application & 1-click GUI miner.

    Start mining effectively with your computer or smartphone.

    Squeeze the most profit auto-mining coins with the highest returns.

    Download MINERGATE.

    RăspundețiȘtergere
  6. Do you want to get 30 bitcoin-related downline referrals per month, absolutely free?

    Here is Exactly How:

    1. Claim 1,000 minimum (1,000/5,000/10,000 levels) free satoshi per 24h from the MellowAds Faucet.

    2. Start a 24 hours network-wide campaign (define your budget with all of your claimed satoshi) advertising a bitcoin referral page.

    3. Upon campaign's completion, re-claim and re-start.

    RăspundețiȘtergere
  7. If you're looking to buy bitcoins online, Paxful is the ultimate source for bitcoins as it allows buying bitcoins by 100's of different payment methods, such as Western Union, MoneyGram, PayPal, Credit Card and they even allow exchanging your gift cards for bitcoins.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ever wanted to get free Facebook Followers?
    Did you know you can get them ON AUTOPILOT AND TOTALLY FOR FREE by getting an account on Like 4 Like?

    RăspundețiȘtergere