luni, 13 aprilie 2015

Traffic Monsoon

Dacă ar fi să caracterizez într-un singur cuvânt acest program, acesta ar fi fabulos! Spun asta pentru că este singurul program pe care l-am întâlnit până acum, care oferă 100% comision de la afiliați! Traffic Monsoon e un program de publicitate online cu mai multe valențe: PTC, Traffic Exchange, Revenue Share, oferind astfel diverse posibilități de câștig și de promovare.

Traffic Monsoon a fost lansat în 10 octombrie 2014 de către Charles Scoville, un tip cunoscut și pentru alte afaceri online. Programul a crescut enorm în ultimele luni, în acest moment ocupând poziția 2384 în topul Alexa. Puteți achiziționa pachete de publicitate(Ad Packs) în valoare de 50$ fiecare, acestea aducând un câștig de 5$ după un anumit timp, sau puteți da clic pe reclamele(Cash Links) de un cent, sau de doi cenți, care apar zilnic. Pentru a câștiga bani din pachetele de publicitate și pentru a primi comision de la afiliați, trebuie să dați clic pe minim 10 reclame în secțiunea de schimb de trafic. Această activitate vă aduce puncte, cu ajutorul cărora puteți promova până la 15 site-uri.

Eu m-am înscris în Traffic Monsoon în 28 ianuarie și de atunci am reușit să retrag două plăți:


Dacă musonul de trafic va ține până la sfârșitul anului, acesta îmi va aduce o ploaie de bani. Cert e că în acest moment Traffic Monsoon e online și plătește instant.

4 comentarii:

  1. Foarte interesant insa se castiga cam putin si e destul de nesigur

    RăspundețiȘtergere
  2. se castiga in functie de cat de mult te implici...daca doar iti faci cont si vezi doar reclamele tale si nimic altceva se castiga cat zici, oricum cu mult peste alte site-uri PTC.Daca aduni referali si/sau investesti lucrurile se schimba.Cat despre siguranta te inseli amarnic:este sigur 100%, cand atingi minimul de plata poti cere banii in orice zi si la orice ora si daca folosesti cont de paypal in cateva secunde sunt transferati.mi s-a confirmat adta personal la fuecare din cele 4 retrageri pe care le-am avut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bani online cu un PTC care plateste instant!
    Te ajut sa castigi si tu cum castig si eu!
    Pentru intreabari lasati comment pe blog.
    http://ptc-onli.blogspot.ro/2015/12/castiga-online-cu-traffic-monsoon.html

    RăspundețiȘtergere