vineri, 4 ianuarie 2013

2012 în cifre

A mai trecut un an în viaţa acestui blog, cu plusuri şi minusuri, iar acum la început de an nou e vremea bilanţului. Din punct de vedere al traficului s-a înregistrat o scădere faţă de anul trecut, dar acest lucru nu mă îngrijorează. Anul trecut am folosit PTC-uri şi programe de schimb de trafic pentru a aduce vizitatori pe blog, dar s-a dovedit că aceste metode nu generează un trafic de calitate, astfel că am renunţat la ele.

În ceea ce priveşte prezenţa în reţelele de socializare, blogul BANI GREI PE NET a încheiat anul 2012 cu 94 de fani pe Facebook şi 46 de urmăritori pe Twitter. De curând am oferit posibilitatea de abonare, iar în acest moment blogul are 6 abonaţi. În 2013 îmi doresc cifre mai bune şi îmi doresc o mai bună comunicare cu voi. Aştept mesajele şi comentariile voastre, deoarece experienţa fiecăruia e importantă. Vreau să formez o comunitate în jurul acestui blog, o comunitate puternică şi bine informată şi vreau să câştigăm bani grei pe net împreună. Anul trecut am scris 45 de postări, dar anul acesta îmi doresc să scriu mai mult şi mai bine şi voi pregăti nişte surprize pentru cititorii fideli.

Din punct de vedere al câştigurilor, anul 2012 a fost evident mai bun decât 2011. Vă prezint în continuare plusurile şi minusurile:

Plusuri:
1. Uinvest: +99.05$
Dacă ar trebui să nominalizez cea mai bună afacere online în care m-am înscris de când m-am apucat de acest domeniu, aş numi fără ezitare Uinvest. Aş recomanda această afacere şi celui mai bun prieten, cu condiţia să respecte anumite reguli.
2. bwin: +50
Pariurile sportive reprezintă un hobby pentru mine, iar dacă mă aleg şi cu un câştig de pe urma lor, cu atât mai bine.
3. ClixSense: +30.90$
ClixSense e un PTC onest, din care se poate câştiga o sumă lunară, cu o minimă implicare. Sunt convins că voi câştiga bani cu ClixSense şi în anii următori.
4. Profit Clicking: +21.30$
În 4 Iulie 2012 primeam 21.30$ de la JustBeenPaid!. Între timp acest program s-a transformat în Profit Clicking, dar au apărut tot felul de probleme. S-au schimbat regulile, sunt întârzieri la plăţi, iar programul e aproape de colaps. Eu sunt mulţumit că am scos nişte bani fără să investesc nimic, dar nu mai recomand acest program nimănui.
5. Silver Structure: +11.12$
Silver Structure a fost un HYIP decent în 2012. Între timp a dispărut, dar eu m-am ales cu un profit decent de pe urma lui.
6. NeoBux: +9.75$
Cu NeoBux am început acest blog şi voi continua cu această afacere online câtă vreme va exista.

Minusuri:
EarnReturn: -7.90$
Anul trecut a fost doar o afacere pe minus. Am pierdut 7.90$ cu HYIP-ul EarnReturn, din cauză că am întârziat câteva zile cu cererea unei plăţi. E o greşeală din care am învăţat şi sper să nu o repet în viitor.

Per total sunt mulţumit de rezultatele obţinute în 2012, iar în 2013 voi continua să fac ce am început în 2010. Voi împărtăşi cu voi experienţa mea în afaceri online, marketing afiliat, pariuri sportive şi alte domenii legate de Internet şi bani pe Internet. În încheiere vă urez un an nou fericit şi profitabil!

5 comentarii:

  1. Salut! Ce sti despre acest site http://82.220.37.16/click_tracking.php?id=510688&site_id=337922&hash=7265fedb2940b566c55a202d2dd12fa1599eaf8c&klick=729090 e real sau este o facatura? Recomana-mi si mie un site ca pentru un incepator in a face bani online

    RăspundețiȘtergere
  2. Site-ul acesta nu e de încredere. Îţi recomand să începi ca mine, cu NeoBux şi cu ClixSense. Apoi, citeşte în continuare blogul, voi prezenta noi afaceri online.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru raspuns! Mi-am facut cont pe neobux si nu prea stiu ce face Adprize, sau cum intru in posesia la neopoint, neocoins sau neojobs. Am mai descoperit in setari "Select a click pack" si nu prea stiu ce fac toate chestiile alea mini/micro exposure

    RăspundețiȘtergere
  4. Pot să-ţi explic mai multe pe Messenger. ID-ul meu e bogdant8.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru blog,eu as fii interesat si de metodele cpa si ppd am un site sunt la inceput dar sunt deschis oricarui sfat pertinent in legatura cu aceste metode, succes in continuare

    RăspundețiȘtergere