miercuri, 20 octombrie 2010

Referalii

Referal(referral) e un cuvânt care nu se găseşte în DEX, aşa că le voi spune afiliaţi. Afiliaţii sunt oameni care fac bani pentru tine, ca şi nişte angajaţi ai propriei tale firme.

Afiliaţii sunt de două feluri: direcţi şi închiriaţi. Ultimii se pot închiria direct din contul tău NeoBux, cu banii câştigaţi de tine din vizionarea reclamelor, sau cu bani transferaţi. De la fiecare afiliat poţi câştiga 0,5 cenţi(Standard) sau 1 cent(Golden), pentru fiecare reclamă văzută de acesta. Afiliaţii inactivi pot fi înlocuiţi cu alţii activi oricând, pentru doar 7 cenţi.

Afiliaţii direcţi sunt cei pe care îi convinge fiecare să îşi facă un cont şi să dea clicuri pe reclame. Pentru fiecare clic dat de un afiliat direct vei primi un cent.

7 comentarii:

  1. The best facts about Clixsense's GPT Click Feature:
    1. Up to $0.02 per click.
    2. 5 seconds starting timer.
    3. Restart every 24 hours.

    RăspundețiȘtergere
  2. Install CryptoTab Browser and get high passive income! Mine Bitcoin right in your browser! https://get.cryptobrowser.site/1890042

    RăspundețiȘtergere
  3. Ramona cati satoshi faci pe zi cu cryptotab ?

    RăspundețiȘtergere
  4. SALUTARE DORESTI SA CASTIGI BANI AI EVOIE DE O SLUJBA SI NU GASESTI NIMIC MAI SIMPLU NOI ITI DAM RASPUNSUL .
    GOLDEN FARM ESTE UN SITE CARE TE PLATESTE IN RUBLE TREBUIE SA ITI FACI CONT LA : LINK https://golden-farm.biz/?r=748246 SI SA INTRI IN FIECARE ZI SA ADUNI OUALE PASARILOR TALE LA INREGISTRARE PRIMESTI 1 PASARE VERDE SI 300 DE ARGINTI SUCCES LA TREABA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salutare!
    Încă o posibilitate de a obţine moneda digitală Bitcoin cu ajutorul lui CryptoTab Browser: https://get.cryptobrowser.site/5343288
    Atunci când folosești calculatorul, tableta, telefonul mobil sau laptopul, aplicaţia îţi produce bani; totul functionează automat și perfect.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://golden-farm.biz/?r=1691293
    recent am descoperit si eu GOLDEN FARM,chiar e interesant..in sensul ca, nu trebuie sa faci mare lucru.. te poti conecta si la cateva zile.. tot ce trebuie sa faci dupa ce ti ai facut cont e sa cumperi pasari cu cele 300 de monede(silver) si sa aduni ouăle si sa le vinzi... monedele obtinute se impart in 2 categorii.. pentru cumparare(pasari) si pentru retragere...nu este time consuming ...have fun!

    RăspundețiȘtergere