marți, 29 septembrie 2015

Lady's

Lady's e un magazin online de parfumuri, cosmetice și accesorii, o afacere cu capital românesc, înființată în 2005, având 10 ani vechime în acest moment. Aici găsiți o gamă largă de produse, de la parfumuri și creme, la bijuterii și suplimente nutritive, toate acestea la prețuri accesibile.

Înscriindu-vă ca reprezentant Lady's, veți beneficia de o serie de avantaje și reduceri, dar cel mai important e că puteți câștiga bani cu ajutorul acestei afaceri online. Aveți reduceri între 5%(la comenzi de peste 65 de lei) și 35%(la comenzi de peste 400 de lei), livrare gratuită(pentru comenzi de peste 50 de lei) și un program de afiliere foarte avantajos. Recomandând afacerea Lady's, veți putea câștiga de pe urma afiliaților voștri pe 4 niveluri: 10% pe primul nivel, 5% pe al doilea, 2.5% pe al treilea și 1.25% pe al patrulea nivel.

Câștigurile din această afacere sunt nelimitate, la fel ca în orice afacere de vânzări directe. Nu aveți șefi, program fix, sau target lunar, sunteți proprii voștri șefi și puteți obține succesul, dacă vă doriți cu adevărat acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu