luni, 13 ianuarie 2014

Ojooo

Ojooo Media GmbH e o companie germană, care se află în spatele portalului de Internet Ojooo.com. Ojooo seamănă cu gigantul Google, având servicii de e-mail, de găzduire, de publicitate online, reţea de socializare, reţea de video-sharing, iar de anul trecut oferă şi un serviciu PTC. Ojooo Watching Ad a fost creat exact acum 10 luni, în 13 martie 2013, şi are deja peste două milioane de membri. Şi traficul a crescut foarte mult, site-ul Ojooo.com fiind acum pe locul 555 în topul Alexa.

Eu m-am înscris în PTC-ul german în 21 octombrie 2013, iar azi am primit prima plată. Am cerut banii pe 5 ianuarie şi i-am primit doar azi, dar până acum nu au fost probleme. Toată lumea a fost plătită. Iată dovada mea:

Cu Ojooo se fac lejer peste 5 cenţi pe zi, din clicurile proprii, iar din clicurile afiliaţilor se câştigă foarte bine. Designul simplu şi reuşit, multitudinea de servicii pe care le oferă şi creşterea spectaculoasă din ultimul timp, mă fac să cred că Ojooo va fi un program de succes în 2014.

5 comentarii:

  1. salut!
    te rog sa ma ajuti, nu reusesc sa fac cont pe ojooo din cauza
    parolei ce e aia ,,scrisoare de capital'' din parola?
    multumesc patrasescu_victor@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai lucrez la ojooo di februarrie,am investit peste 200$ din buzunar,pe data de 23 martie am solicitat prima plata de 66$,nici pana cum nu mau platit ,am muncit degeaba si nu stiu ce sa fac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In aceeasi situatie sunt si eu. Se pare ca nu mai platesc. Ori au dat chix, ori e o mare escrocherie...:((((

      Ștergere
  4. This will help you
    http://incomewithoutinvestment2017.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere