miercuri, 30 ianuarie 2013

18$ de la Uinvest(9)

A mai trecut un an în existenţa acestei afaceri online, iar azi am primit o nouă plată. E a noua plată primită de la Uinvest. Anul trecut în ianuarie primeam o plată după 7 zile de întârziere, dar acum lucrurile stau mult mai bine, datorită implementării sistemului cu parteneri financiari. Se pot adăuga şi se pot extrage bani prin toate procesoarele de plată utilizate în afacerile online, într-un timp foarte scurt şi mai ales în siguranţă.

Din 2007 şi până azi, Uinvest s-a dezvoltat încontinuu, bazându-se pe un concept nou de finanţare online, şi anume crowdfunding. Eu am intrat în 2011 în această afacere şi am început să câştig bani încă din primul an. Dezvoltarea va continua şi în 2013, iar numărul investitorilor va creşte cu siguranţă. La fel şi câştigurile.

vineri, 25 ianuarie 2013

8.24$ de la ClixSense(9)

Prima plată din 2013 vine de la ClixSense. Este a noua plată primită de la acest program online, devenit un clasic al PTC-urilor. În acelaşi timp, este al treilea an consecutiv în care câştig bani din această afacere online şi sper să urmeze mulţi alţii de acum înainte.

În aceste zile testez un PTC relativ nou, iar dacă voi fi plătit şi dacă va prezenta încredere, îl voi prezenta pe blog. Până atunci, vă recomand ClixSense, un site de încredere şi care plăteşte.

Înregistraţi-vă aici!

marți, 22 ianuarie 2013

10 site-uri de reduceri colective

Apărute cu câţiva ani în urmă şi la noi în ţară, site-urile de reduceri colective au fost şi sunt un real succes. În acest moment sunt câteva zeci de site-uri de acest fel, cu oferte dintre cele mai variate. De la o masă la restaurant şi până la vacanţe în locuri exotice, toate au reduceri importante şi se pot obţine foarte uşor, din faţa calculatorului. Cupoanele de reduceri impulsionează astfel şi plata cu cardul, care este la un nivel foarte scăzut în acest moment. Atât comercianţii cât şi consumatorii au de câştigat din acest sistem. Firmele îşi fac reclamă şi îşi fidelizează clienţii, iar consumatorii beneficiază de preţuri foarte mici. Un preţ redus înseamnă o sumă mai mică plătită pentru un produs sau un serviciu, decât în mod obişnuit, deci o economie de bani.

În 2011 am beneficiat şi eu de o asemenea ofertă, prin intermediul Groupon, primul serviciu de acest gen, apărut în SUA. Am cumpărat un serviciu care oferea detrartaj cu ultrasunete, consultaţie, periaj profesional şi tratament gingival, cu numai 49 lei, în loc de 290 lei! Am fost mulţumit de preţ şi de serviciile primite şi nu voi ezita să beneficiez şi în viitor de reducerile colective, dacă voi găsi ceva de care am nevoie. Iată 10 dintre cele mai importante site-uri de reduceri colective din România:

1. Groupon
2. Zumzi
3. FunDeal
4. Kuponiada
5. Vulping
6. Izzy Reduceri
7. Team Deals
8. Top Deals
9. CoolBuy
10. GetADeal

vineri, 4 ianuarie 2013

2012 în cifre

A mai trecut un an în viaţa acestui blog, cu plusuri şi minusuri, iar acum la început de an nou e vremea bilanţului. Din punct de vedere al traficului s-a înregistrat o scădere faţă de anul trecut, dar acest lucru nu mă îngrijorează. Anul trecut am folosit PTC-uri şi programe de schimb de trafic pentru a aduce vizitatori pe blog, dar s-a dovedit că aceste metode nu generează un trafic de calitate, astfel că am renunţat la ele.

În ceea ce priveşte prezenţa în reţelele de socializare, blogul BANI GREI PE NET a încheiat anul 2012 cu 94 de fani pe Facebook şi 46 de urmăritori pe Twitter. De curând am oferit posibilitatea de abonare, iar în acest moment blogul are 6 abonaţi. În 2013 îmi doresc cifre mai bune şi îmi doresc o mai bună comunicare cu voi. Aştept mesajele şi comentariile voastre, deoarece experienţa fiecăruia e importantă. Vreau să formez o comunitate în jurul acestui blog, o comunitate puternică şi bine informată şi vreau să câştigăm bani grei pe net împreună. Anul trecut am scris 45 de postări, dar anul acesta îmi doresc să scriu mai mult şi mai bine şi voi pregăti nişte surprize pentru cititorii fideli.

Din punct de vedere al câştigurilor, anul 2012 a fost evident mai bun decât 2011. Vă prezint în continuare plusurile şi minusurile:

Plusuri:
1. Uinvest: +99.05$
Dacă ar trebui să nominalizez cea mai bună afacere online în care m-am înscris de când m-am apucat de acest domeniu, aş numi fără ezitare Uinvest. Aş recomanda această afacere şi celui mai bun prieten, cu condiţia să respecte anumite reguli.
2. bwin: +50
Pariurile sportive reprezintă un hobby pentru mine, iar dacă mă aleg şi cu un câştig de pe urma lor, cu atât mai bine.
3. ClixSense: +30.90$
ClixSense e un PTC onest, din care se poate câştiga o sumă lunară, cu o minimă implicare. Sunt convins că voi câştiga bani cu ClixSense şi în anii următori.
4. Profit Clicking: +21.30$
În 4 Iulie 2012 primeam 21.30$ de la JustBeenPaid!. Între timp acest program s-a transformat în Profit Clicking, dar au apărut tot felul de probleme. S-au schimbat regulile, sunt întârzieri la plăţi, iar programul e aproape de colaps. Eu sunt mulţumit că am scos nişte bani fără să investesc nimic, dar nu mai recomand acest program nimănui.
5. Silver Structure: +11.12$
Silver Structure a fost un HYIP decent în 2012. Între timp a dispărut, dar eu m-am ales cu un profit decent de pe urma lui.
6. NeoBux: +9.75$
Cu NeoBux am început acest blog şi voi continua cu această afacere online câtă vreme va exista.

Minusuri:
EarnReturn: -7.90$
Anul trecut a fost doar o afacere pe minus. Am pierdut 7.90$ cu HYIP-ul EarnReturn, din cauză că am întârziat câteva zile cu cererea unei plăţi. E o greşeală din care am învăţat şi sper să nu o repet în viitor.

Per total sunt mulţumit de rezultatele obţinute în 2012, iar în 2013 voi continua să fac ce am început în 2010. Voi împărtăşi cu voi experienţa mea în afaceri online, marketing afiliat, pariuri sportive şi alte domenii legate de Internet şi bani pe Internet. În încheiere vă urez un an nou fericit şi profitabil!