marți, 24 decembrie 2013

100$ de la eToro Partners(3)

Anul acesta Moş Crăciun a trecut mai repede pe la mine şi mi-a adus un cadou de la eToro. În 16 decembrie am primit a treia plată de la eToro Partners, un comision de 100$.

Cu eToro se poate lucra în două feluri: investind în platforma de tranzacţionare sau promovând-o. Puteţi să faceți ambele lucruri în acelaşi timp, eu mă bazez în principal pe promovare. Sunt mulţumit de rezultatele obţinute în 2013 şi voi continua să promovez şi în 2014 eToroprin programul lor de afiliere.

Declinarea responsabilității:

eToro e o platformă multi-activ care oferă atât investiții în acțiuni și criptoactive, cât și tranzacționarea activelor CFD.

Rețineți faptul că CFD-urile sunt instrumente complexe și implică un risc ridicat de a pierde bani rapid ca urmare a efectului de levier. 76% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri prin intermediul acestui furnizor. Trebuie să luați în seamă dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă permiteți riscul ridicat de a vă pierde banii.

Performanța anterioară nu garantează rezultatele viitoare. Istoricul de tranzacționare prezentat are o vechime de mai puțin de 5 ani și s-ar putea să nu fie suficient ca bază pentru decizia de a investi.

Copy Trading nu echivalează cu sfaturi de investiții. Valoarea investițiilor tale poate crește sau scădea. Capitalul tău este supus riscului.

Investițiile în criptoactive sunt foarte volatile și nereglementate în unele țări ale UE. Investitorii nu sunt protejați în UE. Se poate aplica impozit pe profit.

eToro USA LLC nu oferă CFD-uri, nu face nicio reprezentare și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la acuratețea sau completitudinea acestei publicații, care a fost pregătită de partenerul nostru utilizând informații publice care nu sunt specifice unei entități despre eToro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu